EPILARE DEFINITIV─é LASER

├Ändr─âgosti╚Ťi-v─â total ╚Öi ireversibil de corpul dumneavoastr─â

Atunci c├ónd v─â sim╚Ťi╚Ťi bine ├«n pielea dumneavoastr─â, acest lucru se vede ├«n tot ceea ce face╚Ťi. ÔÇ×Mai relaxat, mai plin de ├«ncredere, mai dornic de aventur─âÔÇť, declar─â at├ót femeile, c├ót ╚Öi b─ârba╚Ťii, atunci c├ónd problema p─ârului nedorit de pe corp devine de domeniul trecutului. Beneficiile procedurilor de epilare definitiv─â cu laser au fost recunoscute ├«n ultimii ani, datorit─â rezultatelor mai rapide ╚Öi mai bune ├«n compara╚Ťie cu alte metode.

  • Rezultate vizibile imediat
  • Rezultate permanente
  • Sigur pentru orice tip de piele
  • Toat─â suprafa╚Ťa corpului

Inova╚Ťia, ├«n serviciul unei pieli fine

La AVRA am optat pentru PlatinumGMT Diode Laser, una dintre cele mai avansate tehnologii din lume pentru epilarea definitiv─â, care func╚Ťioneaz─â av├ónd la baz─â principiul selectiv al fototermolizei. Parametrii de tratament sunt astfel adapta╚Ťi ├«nc├ót s─â elimine ├«n mod selectiv foliculii de p─âr, f─âr─â s─â afecteze ╚Ťesuturile adiacente.

PlatinumGMT Diode Laser func╚Ťioneaz─â utiliz├ónd lumina pentru a genera o cre╚Ötere a temperaturii la nivelul p─ârului. Lumina, absorbit─â de melanina din p─âr ╚Öi numai ├«ntr-o foarte mic─â m─âsur─â de piele, ├«nc─âlze╚Öte p─ârul la o temperatur─â de 70/ 80┬░ C, carboniz├ónd ╚Öi coagul├ónd r─âd─âcina. Intervalul de relaxare termic─â permite pielii reducerea constant─â a temperaturii ├«n exces, evit├óndu-se, astfel, deteriorarea pielii. S├óngele care circul─â prin derm permite pielii s─â se r─âceasc─â, simultan cu distrugerea p─ârului.

Intensitatea aplicat─â pe durata tratamentului variaz─â, ├«n func╚Ťie de tipul de piele ╚Öi de culoarea ╚Öi grosimea firului de p─âr, parametri evalua╚Ťi de c─âtre esteticianul specializat care administreaz─â terapia.

Piele fin─â, f─âr─â efort

Metodele de epilare clasice de anumite persoane printre cele mai frustrante tehnici de ├«nfrumuse╚Ťare ╚Öi ├«ngrijire, at├ót de c─âtre femei, c├ót ╚Öi de b─ârba╚Ťi. Opt├ónd pentru tratamentele de epilare definitiv─â de la AVRA, ve╚Ťi ob╚Ťine o piele neted─â f─âr─â efort, cu ajutorul celei mai avansate tehnologii din lume, PlatinumGMT Diode Laser.

Tratamentul cu laser elimin─â p─ârul nedorit, ├«mbun─ât─â╚Ťind, ├«n acela╚Öi timp, aspectul pielii prin eliminarea foliculitei care apare uneori dup─â alte metode de epilare.

Rezultatele sunt vizibile ├«nc─â de la prima sesiune, indiferent de tipul de piele ╚Öi p─âr. Recomand─âm efectuarea sesiunilor ├«ncep├ónd cu anotimpul rece, pentru ob╚Ťinerea unor rezultate mai rapide, av├ónd ├«n vedere c─â pielea este mai deschis─â la culoare. Putem utiliza ├«n condi╚Ťii de siguran╚Ť─â PlatinumGMT Diode Laser ╚Öi pe durata verii, cu condi╚Ťia ca pielea s─â fie doar u╚Öor bronzat─â, iar expunerea la soare ├«nainte ╚Öi dup─â administrarea tratamentului s─â fie limitat─â.

Dup─â primul tratament de epilare, urm─âtoarele sesiuni pot fi programate la interval de 4-6 s─âpt─âm├óni.┬áIntervalul recomandat ├«ntre tratamente poate varia,┬á├«n func╚Ťie de ciclul de cre╚Ötere al p─ârului asociat fiec─ârui pacient, dar ╚Öi de rezultatele sesiunii anterioare. Specialistul AVRA va evalua zona vizat─â pentru tratament ╚Öi va stabili c├ónd se va desf─â╚Öura um─âtoarea sesiune de epilare. ├Än acest interval p─ârul ├«╚Öi poate schimba aspectul, de exemplu devenind mai sub╚Ťire. Acest lucru va fi luat ├«n calcul de c─âtre estetician la stabilirea parametrilor de tratament necesari sesiunilor urm─âtoare.

Dup─â mai multe ╚Öedin╚Ťe de tratament, intervalul dintre sesiuni poate fi prelungit, permi╚Ť├ónd p─ârului s─â creasc─â ├«n zona pe care urmeaz─â s─â fie tratat─â. Acest fapt va depinde de zona respectiv─â ╚Öi de caracteristicile individuale ale pacientului (b─ârbat/femeie, probleme hormonale etc.).

PlatinumGMT Diode poate fi aplicat ├«n siguran╚Ť─â pe toate regiunile corpului cu p─âr nedorit, reprezent├ónd op╚Ťiunea ideal─â at├ót pentru femeile, c├ót ╚Öi pentru b─ârba╚Ťii care doresc s─â renun╚Ťe la disconfortul generat de epilarea cu cear─â ╚Öi lam─â. ┬áPute╚Ťi opta ├«ntre epilarea definitiv─â cu laser pentru tot corpul, sau pe zone: bra╚Ťe, picioare, ├«ntreaga fa╚Ť─â sau anumite zone ale fe╚Ťei (musta╚Ť─â, obraji etc), bra╚Ťe, axil─â, umeri, zona periareolar─â, piept, zona inghinal─â, fese, abdomen, spate ╚Öi piept ├«n cazul b─ârba╚Ťilor etc.

*Rezultatele pot varia de la persoana la persoana.

Instruc╚Ťiuni ├«nainte ╚Öi dup─â procedur─â

Nu aplica╚Ťi alte metode de ├«ndep─ârtare a p─ârului, care pot afecta foliculul (precum penset─â, cear─â etc.) timp de cel pu╚Ťin 30 de zile ├«nainte de sesiune. P─ârul din zona de aplicare a tratamentului trebuie s─â fie mai scurt de 1 mm, cu excep╚Ťia celui facial.

Se recomand─â creme speciale ╚Öi creme de protec╚Ťie solar─â ├«nainte ╚Öi dup─â sesiuni.

├Änainte de fiecare tratament, comunica╚Ťi specialistului informa╚Ťii despre afec╚Ťiunile de care suferi╚Ťi, dar ╚Öi despre medicamentele prescrise pe care le administra╚Ťi la acel moment ╚Öi c├ónd v-a╚Ťi expus ultima dat─â la soare sau solar.

Intrebari Frecvente

Rezultatele epil─ârii cu laser sunt permanente. Cu toate acestea, trebuie s─â avem ├«n vedere faptul c─â, ├«n special ├«n cazul persoanelor tinere, cre╚Öterea p─ârului este un proces dinamic, ceea ce ├«nseamn─â c─â pe durata vie╚Ťii vor ap─ârea fire noi de p─âr, ├«n afara celor distruse deja de laser. Problemele endocrinologice asociate disfunc╚Ťiilor hormonale pot provoca cre╚Öterea firelor noi de p─âr. ├Än aceste cazuri se recomand─â combinarea tratamentului hormonal cu sesiuni de epilare.

Epilarea cu laser este permanent─â ├«n cazul foliculilor de p─âr existen╚Ťi, dar nu previne apari╚Ťia noilor fire, provocat─â de factori diferi╚Ťi, precum sarcina, probleme endocrinologice, administrarea de medicamente speciale etc.

PlatinumGMTÔäó Diode Laser utilizat la tratamentele de epilare definitiv─â cu laser marca AVRA asigur─â rezultate excelente ├«nc─â de la prima sesiune, pentru toate tipurile de piele ╚Öi p─âr, de la culoarea cea mai deschis─â la cea mai ├«nchis─â ╚Öi la cel mai gros fir de p─âr. Procedura se poate efectua pe toat─â durata anului, dar ╚Öi pe timpul verii, pe pielea u╚Öor bronzat─â. Cu toate acestea, recomand─âm ini╚Ťierea sesiunilor pe durata lunilor mai reci, atunci c├ónd expunerea este mai pu╚Ťin intens─â ╚Öi culoarea pielii mai deschis─â. ├Än acest fel se poate aplica o intensitate mai mare pe durata tratamentului, cu rezultate observabile mai rapide ╚Öi un num─âr mai mic de sesiuni.

Durata procedurii depinde de zona tratat─â, dar nu dep─â╚Öe╚Öte trei ore, atunci c├ónd este efectuat─â pe tot corpul. ╚śedin╚Ťele trebuie efectuate imediat ce p─ârul reapare, dar nu la un interval mai mic de 30 zile. Aceast─â perioad─â cre╚Öte treptat, p├ón─â la intervalul asociat procedurii de administrare a terapiei de ├«ntre╚Ťinere, dar nu mai mult de 1-2 ╚Öedin╚Ťe pe an.

Epilarea cu laser se poate aplica pe toat─â suprafa╚Ťa corpului, acolo unde exist─â p─âr nedorit, deoarece ac╚Ťioneaz─â numai la nivelul pielii neafect├ónd nodulii limfatici, s├ónii, ovarele ╚Öi celelalte organe.

Fiecare tratament respect─â un protocol specific, utiliz├óndu-se ochelari speciali. ├Än cadrul Institutului AVRA Aesthetic terapia de epilare definitiv─â cu laser se aplic─â de c─âtre un estetician specializat, ├«ntr-un mediu corespunz─âtor controlat. Utilizat de un terapeut specializat, laserul, care reprezint─â o surs─â de lumin─â, reprezint─â cea mai bun─â metod─â de epilare. Utilizarea incorect─â a aparatului poate avea ca efect producerea de arsuri la nivelul pielii, de grad moderat p├ón─â la extins, ├«n func╚Ťie de expunere ÔÇô acesta este motivul pentru care se recomand─â o selec╚Ťie foarte atent─â a clinicii sau institutului unde realiza╚Ťi procedura.

PLATINUM GMT DIODE LASER este unul dintre cele mai avansate aparate cu laser din lume, utilizat pentru epilarea definitiv─â. Acesta folose╚Öte o surs─â care emite lumin─â ╚Öi care vizeaz─â pigmen╚Ťii de culoare ├«nchis─â, precum melanina. El ac╚Ťioneaz─â prin ├«nc─âlzirea foliculilor de p─âr, distrug├óndu-i ╚Öi gener├ónd o distrugere stabil─â a p─ârului nedorit. Tehnologia avansat─â elimin─â definitiv p─ârul de pe corp (at├ót ├«n cazul femeilor, c├ót ╚Öi al b─ârba╚Ťilor), contribuind la ├«mbun─ât─â╚Ťirea aspectului pielii, nu doar prin eliminarea p─ârului, dar ╚Öi a foliculitei, provocat─â uneori de ├«ndep─ârtarea acestuia. Procedura este ideal─â ├«n cazul firelor de p─âr groase, a p─ârului ├«nchis la culoare, a celui care cre╚Öte pe sub piele ╚Öi, poate fi folosit si pe tipurile de piele cu ton IV ╚Öi V.

×