EPILARE DEFINITIVĂ CU ELECTROLIZĂ SINEPIL

REZULTAT GARANTAT INDIFERENT DE FOTOTIPUL PIELII

Sinepil este un electroepilator de ultimă generație pentru epilarea tuturor tipurilor de păr, indiferent de zonă, culoare sau dimensiuni.

Datorită celor 2 variante ale sistemului de lucru și a tehnologiei inovatoare ce utilizează un curent de înaltă frecvență (13.56 Mhz), este posibilă o epilare eficientă și fără durere. 

Aparatul Sinepil este dotat cu un ecran tactil ce ajută terapeutul în alegerea setărilor optime într-un mod rapid și ușor.

Softul X-Logic alege energia necesară fiecărui tratament în funcție de zona și fototipul pacientului, acesta selectând cel mai eficient program de lucru.

Cu acest tip de epilare definitivă se poate acționa pe zone restrânse unde este imposibilă utilizarea unui aplicator IPL, obținând rezultatele dorite. 

Acest tip de epilare poate fi aplicat alternativ și la sfârșitul epilărilor IPL, pentru a vă scapă eficient de firele de păr rezistente sau albe.

*Prețul unei ședințe începe de la 70 lei și poate ajunge la 110 lei, în funcție de durată.

Rezultatul? O epilare perfectă!

SINEPIL este un dispozitiv profesional de îndepărtare a părului cu electroliză permanentă (electroepilare) cu ac. Este un dispozitiv de epilare permanentă care folosește un curent electric inovator de înaltă frecvență și două sisteme de lucru: termoliză și flash.

SINEPIL are două tipuri diferite de aplicații: termoliză și termoliză FLASH (rapidă).

TERMOLIZA constă în aplicarea unui curent electric de înaltă frecvență de intensitate redusă pentru o perioadă scurtă.

THERMOLYSIS FLASH constă din aplicații foarte scurte de curent electric de înaltă frecvență, dar de intensitate ridicată.

Termoliza, cunoscută și sub denumirea de frecvență înaltă, este o metodă de îndepărtare a părului permanentă și foarte rapidă, care utilizează o frecvență foarte mare (13,56 MHz, sau 13,56 milioane de oscilații pe secundă), producând în același timp căldură intensă în țesuturile din apropiere ale inserțiilor. Această procedură produce electrocoagulare și dăunează bulbului de păr, care este responsabil pentru creșterea părului.

Avantajele termolizei

  1. Viteza și ușurința de utilizare.
  2. Aplicarea.

Anumiți factori influențează rezultatul pozitiv al tratamentului: prezența foliculilor deformați, firelor de păr foarte puternice și rezistente, intensitatea aplicată, dimensiunile acului, faza de creștere a părului și starea dispozitivului și a accesoriilor acestuia.

Unul dintre cei mai importanți factori, în funcție de procentul de creștere, este precizia inserției. Piroliza FLASH operează o intensitate/frecvență ridicată pentru o perioadă foarte scurtă de timp, câteva sutimi de secundă, făcând astfel tratamentul și pe pielea clientului foarte sensibil.

*Rezultatele pot varia de la persoană la persoană.

BLEND: combinație de curent de electroliză și termoliză specifică pentru zone deosebit de dificil de tratat.

Interfața cu utilizatorul facilitează alegerea celui mai potrivit program de lucru. O gamă de programe create în funcție de zonele care trebuie tratate, adâncimea bulbului de păr, dimensiunea acestuia și tipul de curent care trebuie utilizat, vă permite să lucrați eficient și în siguranță.

Datorită ecranului tactil color practic, este posibil să selectați zona de tratat, dimensiunea firelor de păr și adâncimea bulbului, alegând astfel parametrii de reglare într-un mod simplu și personalizat.

Tratamentele pentru îndepărtarea părului sunt la mare căutare mai ales cu SINEPIL! Cei care încearcă blândețea și eficacitatea unui tratament cu acest dispozitiv inovator vor fi fericiți să continue fără ezitare.

SINEPIL= rezultate excepționale, aplicații confortabile, nedureroase și complet neinvazive.

SINEPIL oferă 432 de programe de tratament, împărțite în 9 regiuni pentru corp și față. Aceste regiuni sunt: ​​buza superioară, bărbia, sprâncenele, gâtul, brațele, axilele, inghinele, pieptul și picioarele. Puteți alege programele prin intermediul ecranului tactil.