Epilare laser Splendor X

Epilarea definitivă laser este o metodă revoluționară de îndepărtare a părului nedorit de pe corp. Aceasta garantează rezultate permanente, fără durere și o piele catifelată. Vei uita de grija epilării și  de metodele clasice și, de multe ori, dureroase de îndepărtarea a părului. Ulterior, poți menține rezultatele excelente ale epilării laser doar cu 1-2 vizite de întreținere, pe an.

*Prețul unei ședințe cu laserul Splendor X depinde de suprafața zonei. Poate începe de la 150 RON pentru zone mici și ajunge la 950 RON pentru exemplu, pentru picioare integral. Lista completă de prețuri o găsiți AICI.

Ce este epilarea cu laser

Epilarea definitivă cu ajutorul laserului are la bază foto-termoliza, mai exact folosește energia luminii laser, asupra pielii. Melanina din firul de păr absoarbe această energie și o convertește în căldură, care distruge foliculii de păr și previne creșterea lor ulterioară. 

Epilarea cu laser se poate realiza doar în centrele dermatologice și estetice. La Avra Aesthetic Institute, tehnicienii noștri au o pregătire amplă în domeniu și experiență solidă în de lucru cu aparatele laser.

epilare definitivă cu splendor x in bucurești

Tehnologia Laser Splendor X

Un aparat hibrid revoluționar de epilare laser este Lumenis Splendor X. Acest aparat se găsește, în România, doar în centrul Avra Aesthetic Institute, unde a fost adus de curând. 

Este primul de acest gen de la noi din țară, iar în Europa mai există doar 17 astfel de aparate.

Datorită tehnologiei, epilarea cu laserul Splendor X oferă rezultate superioare în epilarea definitivă, neegalate de alte aparate.

 • Splendor X are la bază cea mai avansată tehnologie disponibilă pe piață, combinând două frecvențe laser, Blend X Alexandrite 755nm și Nd: YAG 1064nm. 
 • Datorită acestor caracteristici, cu ajutorul aparatului pot să fi realizate tratamente estetice și medicale diverse, epilarea definitivă fiind doar unul dintre ele. 
 • Laserul Splendor X este singurul care are încorporat un dispozitiv de evacuare și filtru HEPA pentru un mediu fără fum. Ședințele tale de epilare definitivă laser se vor desfășura într-un mediu mai sănătos, atât pentru pacient cât și pentru tehnician. 
 • Aparatul dispune de un sistem unic de răcire, care combină două tehnologii: Cryo-Touch și Cryo-Air. 
 • Spotul are o formă pătrată, nu rotundă, așa cum au alte aparate de epilare definitivă laser. Prin acest tip ingenios de amprentă, precizia epilării laser este mult optimizată. Nu vor mai exista zone de piele pe care laserul să le fi omis, ci epilarea va fi perfectă.

Avantajele epilării cu laserul Splendor X

La Avra, experiența epilării laser nu a fost niciodată mai simplă și plăcută. 

 • Epilarea definitivă cu laserul Splendor X are rezultate foarte bune pe majoritatea zonelor de pe corp: față, brațe, axilă, picioare, zona inghinală, perciuni, periareolar, fese, abdomen, spate. 
 • Epilarea cu acest laser este un tratament foarte eficient împotriva hirsutismului. 
 • Splendor X poate fi folosit pentru orice tip de piele, indiferent de tonul ei, inclusiv pe pielea bronzată. 
 • Epilarea cu noul aparat este sigură și nu este dureroasă. Tehnologia de top îi oferă un plus de confort. 
 • Tratamentul este personalizat, în funcție de nevoile tale, de zonele tratate, de tipul firului de păr. Durata sesiunilor de epilare definitivă laser variază, în funcție de particularitățile tale.
 • Rezultatele încep să se observe foarte bine după circa 4-5 ședințe.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoană la persoană.

Epilare cu laser – Contraindicații

 • Nu este recomandată expunerea la soare, în perioada ședințelor de epilare definitivă. De aceea, cel mai indicat ar fi să mergi la epilare cu Splendor X în sezonul rece. 
 • Epilarea definitivă cu laser nu se adresează femeilor însărcinate sau care alăptează.
 • Tratamentul laser nu trebuie folosit nici de persoanele cu istoric de cancer.
 • Persoanele care suferă de fotosensibilitate nu ar trebui să facă epilare laser.
 • Dacă apar reacții adverse, precum eritem sau arsuri/vezicule, cruste – sunt trecătoare.
 • Foarte important este ca, după ședințele de epilare laser, să protejezi pielea cu ajutorul cremelor cu protecție UV ridicată (SPF 30-50).

Prețul unei tratament de epilare cu laserul Splendor X depinde de complexitatea lui, de numărul de ședințe și de zonele tratate. Lista de prețuri poate fi accesată aici

Vino și tu la Avra Aesthetic Institute, pentru prima ta ședință de epilare laser cu Splendor X. 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

×