G-SHOT

G-SHOT

Metoda revolu╚Ťionar─â are ca efect amplificarea punctului G, rezultatul final fiind augmentarea de p├ón─â la patru ori a zonei G.

Efecte ale tratamentului:

  • excitare ├«mbun─ât─â╚Ťit─â
  • intensitate mai mare a orgasmelor

Tratamentul este recomandat și în caz de

  • relaxare vaginal─â (l─ârgirea vaginului) cu pierderea orgasmului
  • usc─âciune vaginal─â
  • durere la contact sexual

Procedura G-Shot este neinvazivă și nedureroasă și se efectuează în cabinet sub anestezie locală. Injectarea propriu-zisă dureaza 10 secunde, iar întreaga vizită programată durează aproximativ 30 minute.

Cum func╚Ťioneaz─â?

├Än cadrul consulta╚Ťiei, medicul v─â va oferi informa╚Ťii despre punctul G. Apoi ve╚Ťi r─âm├óne singur─â ├«n cabinet ╚Öi ve╚Ťi efectua o autoexaminare conform instruc╚Ťiunilor medicului, ├«n urma c─âreia ve╚Ťi localiza punctul G.

├Än timpul tratamentului, ve╚Ťi fi pozi╚Ťionat─â pe masa de tratament, la fel ca la un consult genital, iar medicul va localiza punctul G ├«n consens cu dvs. Dup─â efectuarea m─âsuratorilor necesare, se va plasa speculul vaginal ╚Öi se va injecta anestezicul local ├«n aria punctului G. Imediat dup─â aceea va fi injectat acidul hialuronic, cu greutate moleculara mare, direct ├«n punctul G. Injec╚Ťia augumenteaz─â (m─âre╚Öte) punctul G, dimensiunea final─â a punctului G dupa injectare fiind de aproximativ 6 mm diametru ╚Öi 6 mm ├«n─âl╚Ťime (proeminen╚Ťa ├«n vagin).

La final se va introduce un tampon vaginal, cu recomandarea de a-l extrage dup─â 4 ore. ├Äntreaga procedur─â dureaza aproximativ 10 minute. Nu este necesar─â o perioad─â de recuperare ╚Öi pute╚Ťo pleca imediat de la cabinet.

Dupa injectare, este recomandat─â evitarea frecvent─ârii locurilor publice umede (piscin─â, jacuzzi, saun─â etc), 10 zile dupa procedur─â, evitarea contactului sexual, 5 zile dupa procedur─â evitarea activit─â╚Ťilor care pot crea presiune asupra zonei genitale (biciclet─â, c─âlarie etc).

Majoritatea femeilor resimt efectele procedurii la 1-3 s─âpt─âm├óni dup─â injectare (excitare ├«mbun─ât─â╚Ťit─â, intensitate mai mare a orgasmelor). Dac─â nu se observ─â o ├«mbun─ât─â╚Ťire a activit─â╚Ťii sexuale, injectarea se poate repeta la 4-6 s─âpt─âm├óni de la primul tratament.

Procedura G-Shot poate fi combinat─â cu alte tratamente de rejuvenare, cum ar fi┬áPRP sau tratamentele pe baz─â de radiofrecven╚Ť─â,┬á pentru a tonifia vaginul ╚Öi a adresa problema incontinen╚Ťei urinare.

Dr. Raluca Hera

Medic primar obstetrica ginecologie
Doctor in Stiinte Medicale
Specialist Age Management Genital
Specialist Ginecologie Estetica

Domeniul meu de expertiza este considerat tabu pentru unele femei, iar pentru altele reprezinta o povara permanenta! Cu toate acestea, necesitatile si problemele care apar in timp in aceasta zona delicata sunt relativ frecvente, nu se rezolva de la sine si in final scad increderea in propria persoana, degradeaza calitatea vietii in general si a vietii sexuale in special.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoana la persoana.

×