REPAGEN EXCLUSIVE

Cutele de expresie, radicalii liberi, deshidratarea, predispoziția genetică  precum și o serie de alți factori fac ca pielea să-si piardă de-a lungul timpului aspectul proaspăt și elasticitatea.

Astfel multe produse pentru îngrijirea pielii sunt concepute cu scopul de a contracara semnele specifice și individuale de îmbătrânire.

Cu noul REPAGEN® EXCLUSIVE, Gerhard Klapp, pionier necontestat în industria cosmetică & frumusețe oferă o inovație la nivel mondial, cu un efect anti-îmbătrânire facial complet.

Secretul REPAGEN® EXCLUSIVE se află în îngredientele inovatoare “high-tech”. Acestea eliberează efectul în toate cele trei straturi ale pielii: derma, epiderma și țesutul subcutanat, realizând astfel un sistem de îngrijire a pielii  ca o  linie exclusivă și o soluție perfectă pentru cele mai înalte cerințe.

ASA PEEL

Odată cu înaintarea în vârstă pielea se îngroașă, își pierde strălucirea, ridurile se accentuează, iar zona subcutanată nu se mai alimentează. Tenul devine obosit, tern, de grosimi inegale și pătat. Pielea devine uscată, se descuamează și este lipsită de elasticitate.

Într-un interval scurt tratamentele care conțin acizi din fructe vor avea efecte de lungă durată. 

Eficacitatea tratamentului pe bază de acizi din fructe înseamnă:

  • îndepărtarea stratului cornos îngroșat;
  • accelerarea diviziunii celulare;
  • ameliorarea hidratării din stratul cornos;
  • decolorarea petelor;
  • reducerea ridurilor;
  • creșterea producției de elastină și colagen;
  • stimularea pielii în vederea producerii de energie.

X-TREME KIT TRATMENT HYALURON

Fiecare piele, mai presus de toate, pielea matură, solicitantă, are nevoie de o îngrijire specială pentru a restabili echilibrul dintre apă, lipide și factorii de umiditate. Fazele speciale ale modificărilor hormonale duc la pierderea nutrienților. Pentru a elimina aceste deficiențe, compozițiile de ingrediente ale produselor X-TREME au fost vizate în special pentru funcțiile individuale ale pielii.

Uleiurile de plante valoroase echilibrează în mod natural deficitele lipidice. Proteinele din mătase construiesc un ecran protector și oferă o senzație excelentă, ceramidele închid golurile din bariera pielii și previn pierderea umidității – îmbunătățind elasticitatea și fermitatea pielii. Combinațiile de ingrediente oferă un scut protector împotriva diferitelor influențe ale mediului la care pielea este expusă constant. Procesele de regenerare primesc sprijin. Totodată ajută și la combaterea problemei tulburărilor de pigmentare.

Tratamentul folosește o tehnologie de eliberare treptată a acidului hialuronic cu masă mare și mică.