Lipoliza injectabil─â

Lipoliza injectabilă are efecte benefice în reducerea depozitelor localizate de grăsime, din zona abdomenului, a genunchilor, șoldurilor, celulita de pe zona coapselor și chiar a bărbiei duble, elimină pungile de sub ochi și diminuează celulita și vergeturile. Fiind o alternativă sigură și eficientă la procedurile chirurgicale. Cu ajutorul lipolizei injectabile pot fi eliminate și depozite adipoase ce nu răspund la dietă și sport.

Procedura const─â ├«n introducerea intradermic cu ace foarte fine, ├«n zonele cu ╚Ťesut adipos, a amestecului unic PB Serum ales de c─âtre medic ├«n func╚Ťie de problema tratat─â. Tratamentul nu este dureros ╚Öi nu necesit─â perioad─â de recuperare.

Avantaje

 • reduce ╚Ťesutul adipos uniform pe zona de tratament;
 • procedur─â minim invaziv─â;
 • nu r─âm├óne piele flasc─â;
 • sl─âbire uniform─â;
 • nu necesit─â timp de recuperare;
 • cre╚Öte elasticitatea pielii;
 • ac╚Ťiune cumulat─â anticelulitic─â ╚Öi de sl─âbire pe aceea╚Öi zon─â.

Rezultate

Studiile medicale au ar─âtat c─â celulele adipoase dizolvate nu se mai refac, ceea ce ├«nseamna c─â depozitele de gr─âsime ce au fost tratate sunt eliminate permanent. Acest lucru se ├«nt├ómpl─â dac─â greutatea r─âm├óne neschimbat─â. Dac─â ├«ns─â lu─âm ├«n greutate, alte celulele adipoase se pot m─âri ├«n volum ╚Öi par╚Ťial ╚Ťesutul adipos se reface. Deci pentru a beneficia pe termen c├ót mai lung de efectele lipolizei, se asociaz─â cu un stil de via╚Ť─â echilibrat, hidratare corespunz─âtoare ╚Öi mi╚Öcare.

Ce este PB Serum?

Celebrele laboratoare Proteos Biotech propun o linie revolu╚Ťionar─â de produse estetice: gama PB Serum, care, de acum, este disponibil─â la Avra Institute. Deoarece produsele Proteus Biotech utilizeaz─â biotehnologia, ca baz─â a cercet─ârii ╚Öi dezvolt─ârii de solu╚Ťii de tratament de ultim─â genera╚Ťie, ingredientele alese au aplica╚Ťii demonstrate ├«n medicina estetic─â.
Tehnologia care st─â la baza PB Serum ofer─â o ac╚Ťiune rapid─â asupra zonei de tratament ╚Öi se axeaz─â pe tratarea fibrozelor post-chirurgicale, a cicatricilor cauzate de arsuri ╚Öi grefe, a leziunilor cutanate, precum ╚Öi refacerii re╚Ťelei de colagen din piele, cu un efect vizibil de lifting.

Cum ac╚Ťioneaz─â produsul?

Toate beneficiile oferite de PB Serum se datoreaz─â ac╚Ťiunii unul adev─ârat cocktail de enzime ╚Öi acid hialuronic cu greutate molecular─â mare, g├óndite special pentru fiecare dintre problemele pielii pentru care a fost creat produsul.
Enzimele din PB Serum sunt proteine care exist─â deja ├«n corpul uman ╚Öi care au un rol fundamental ├«n func╚Ťionarea proceselor metabolice:

 • Lipaza, care ajut─â ├«n eliminarea ╚Ťesutului adipos localizat;
 • Colagenaza, care ajut─â ├«n tratarea fibrozei ╚Öi estomparea cicatricilor, a celulitei ╚Öi vergeturilor ╚Öi Liaze;
 • Liaza: are capacitatea s─â reduc─â reten╚Ťia de fluide determinate de edem.

Datorit─â calit─â╚Ťilor antiinflamatorii ╚Öi capacit─â╚Ťii de regenerare ╚Öi rejuvenare, produsul PB Serum stimuleaz─â refacerea colagenului ├«n ╚Ťesutul pe care este folosit tratamentul, iar rezultatele sunt imediate, textura pielii fiind ╚Öi ea vizibil ├«mbun─ât─â╚Ťit─â.

De ce s─â alegi PB Serum?

La Avra Institute, gama PB Serum con╚Ťine trei variante de tratament, ├«n func╚Ťie de nevoile tale:

1. PB Serum Medical HIGH: acest produs este destinat trat─ârii fibrozei persistente, a fibrozei post-chirurgicale, al─âturi de cicatrici ╚Öi celulit─â. Dup─â un tratament intensiv cu agen╚Ťi enzimatici de nivel ridicat, aplicat cicatricilor cauzate de arsuri ╚Öi grefe, elesticitatea ╚Öi flexibilitatea pielii vor fi ├«mbun─ât─â╚Ťite, iar culoarea pielii se va uniformiza. ├Än plus, aplicat pe o leziune ╚Öi ├«n jurul ei, produsul reface volumul ╚Öi simetria, ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte gesticula╚Ťia, microcircula╚Ťia ╚Öi textura pielii.

2. PB Serum Medical MEDIUM: Are efecte benefice ├«n eliminarea acumul─ârilor de ╚Ťesut adipos asociat fibrozei.
Prin infiltra╚Ťia intralezional─â profund─â a agen╚Ťilor enzimatici de nivel mediu, se va reduce progresiv ╚Ťestul adipos din zonele afectate de fibroza post-chirurgical─â. Prin aplicare superficial─â ╚Öi ├«n profunzime a produsului, se trateaz─â simultan flaciditatea ╚Öi problema gr─âsimii localizate, asociate cu fibroza, ca urmare a unei complica╚Ťii chirurgicale.

3. PB Serum Medical LOW: stimuleaz─â regenerarea celular─â, reduce reten╚Ťia de fluide, ├«n procesele de fibroz─â.
Agen╚Ťii enzimatici de nivel sc─âzut se aplic─â la suprafa╚Ť─â, pentru tratamentul flacidit─â╚Ťii asociate cu fibroza. ├Än acest fel, fibroza este redus─â, se reface re╚Ťeaua de colagen din piele, aceasta devenind mai ferm─â, mai ├«ntins─â.
Prin utilizarea produsului la nivelul pungilor perioculare, se realizează tratamentul fibrozei asociate cu edemul. Astfel, acumularea de fluide este redusă și zona ochilor este vizibil rejuvenată.

Recomand─âri post tratament

Dup─â fiecare sedin╚Ť─â ├«n urm─âtoarele 1-2 zile:

 • se evit─â sportul intens, sauna, piscina;
 • se recomand─â a se purta ├«mbr─âc─âminte lejer─â pentru a nu ├«ngreuna circula╚Ťia limfatic─â;
 • se consum─â 2 litri de ap─â pe zi ╚Öi alimenta╚Ťie cu consum redus de carbohidra╚Ťi;
 • se aplic─â SPF50+ dac─â tratamentul a fost efectuat pe zone expuse la soare.

Contraindica╚Ťii:

 • leziuni active ale pielii pe zona de tratament;
 • boli autoimune;
 • tratament cu anticoagulante;
 • administrarea unui vaccin ├«n ultimele 15 zile.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoana la persoana.

×