Tratamentul BTL Lymphastim

Drenajul limfatic este recunoscut, în prezent, ca una dintre terapiile corporale benefice, deoarece nu doar îmbunătățește circulația limfatică și sanguină, eliminând reziduurile metabolice, reducând edemul și tratând sindromul picioarelor grele, dar ajută, în același timp, și la menținerea unei stări generale de bine.

 

  • Susține procesul de slăbire și remodelare corporală
  • Relaxează și regenerează organismul
  • Fără perioadă de recuperare
  • Rezultate rapide și vizibile

Recomandat pentru: brațe, picioare, stare generală de sănătate.

Aplicând tehnologia BTL Lymphastim, tratamentul AVRA pentru drenaj limfatic este recomandat atât de sine stătător, dar și în combinație cu tehnologiile BTL X-Wave, BTL Exilis Ultra și BTL Vanquish Me, îmbunătățind rezultatele remarcabile ale acestora prin accelerarea procesului de eliminare a celulelor adipoase distruse și a altor reziduuri metabolice.

Costumul special Velcro pe care îl veți purta pe durata tratamentului se umflă și se dezumflă, punând presiune și eliberând pielea și mușchii, stimulând fluxul limfatic, contribuind la evacuarea reziduurilor metabolice și întărind sistemul imunitar.

Tratamentul BTL Lymphastim combate celulita, detoxifică și regenerează organismul, relaxează mușchii, susținând remodelarea corporală și terapiile pentru pierdere de volum. În cazul în care suferiți de limfedem, compresia pneumatică va ajuta la menținerea fluxului corespunzător de lichid limfatic, reducând inflamația, cu efect vizibil, de multe ori, de pierdere în centimetri imediat după administrarea tratamentului. Terapiile estetice prestabilite Lymphastim îmbunătățesc nivelul de oxigenare al sângelui, contribuind la recăpătarea unui aspect tânăr al pielii.

În vederea îmbunătățirii rezultatelor tratamentului BTL Lymphastim și a beneficiilor sale pentru starea de sănătate, respectați recomandările terapeuților de la AVRA cu privire la nivelul de hidratare înainte, pe durata și după administrarea tratamentului.

Aflați mai multe informații despre soluția avansată oferită de BTL Lymphastim în cazul drenajului limfatic, vizitând secțiunea Tehnologie.

*Rezultatele pot varia de la persoana la persoana.

Tehnologie

BTL Lymphastim

Pentru mai multe informații legate de tehnologia care stă la baza tratamentului Lymphastim pentru drenaj limfatic, vă rugăm să accesați secțiunea Tehnologie.