Make up

Machiaj Profesional

Machiajul profesional este un serviciu personalizat conceput în scopul de a accentua trăsăturile, de a evidenția ochii, buzele sau pomeții și de a corecta imperfecțiunile. Un machiaj profesional este conceput astfel încât să fie rezistent pe toată durata evenimentului pentru care este realizat, să fie rezistent chiar și în condiții de temperaturi ridicate și umiditate crescută.

Make-up artistul din echipa AVRA  va realiza un machiaj impecabil, adaptat stilului tău, astfel încât să te simți confortabil și încrezătoare .

Poți opta pentru unul  dintr-o varietate de stiluri de make-up: smokey eyes, cut crease, cat eye, pin-up, un machiaj glamorous, dramatic, iar intensitatea acestuia poate varia: de la un machiaj soft, natural, până la un look mai îndrăzneț și sofisticat.

Machiaj de mireasa

Știm că îți dorești un look de care te vei bucura de fiecare dată când te uiți la imaginile tale!
Ziua nunții tale este ziua la care ai visat înca din copilărie, este una dintre cele mai importante zile din viața ta și vrei să te simți cea mai frumoasă.
Scopul nostru este să te ajutăm să fii cât mai încrezătoare, să te bucuri de orele de pregătire și sa îți oferim câteva momente de relaxare.

Machiajul de mireasă va fi adaptat fizionomiei și personalității tale și se va realizat astfel încât să fie rezistent pe toată durata evenimentului.

Calitatea produselor estee foarte importantă pentru noi. Folosim produse profesionale premium precum: M.A.C. Cosmetics, Make Up For Ever, Estée Lauder, Urban Decay, Ben Ny, Kryolan, Bobbi Brown, By Terry, Anastasia Beverly Hills, Pat Mcgrath, Danessa Myricks, etc.

Cursuri de automachiaj

Dacă îți dorești să îți îmbunătățești abilitățile de machiaj și să înveți să îți aplici singură, impecabil și cu ușurintă un machiaj de zi sau de seară, poți rezerva un curs de automachiaj one-to-one.

Make-up artist-ul AVRA te va ghida în aplicarea machiajului, pornind de la sfaturi personalizate pentru îngrijirea tenului, urmate de pașii specifici pentru realizarea unui machiaj rezistent: alegerea fondului de ten potrivit tenului tău, alegerea și aplicarea anticearcănului, tehnici de aplicare a fardului de ochi, aplicarea corectă a fardului de obraz și a iluminatorului, tehnica de contouring, pensulele necesare în realizarea unui machiaj. Vei primi recomandări personalizate în alegerea produselor de machiaj și răspunsuri la toate întrebările care te preocupă.

Alina Boitor

Cu o experiență de peste 10 ani, Alina s-a specializat în machiaj beauty, editoriale de beauty, shootinguri, fashion, advertising și TV.
Participă frecvent la traininguri de specializare la Paris, fiind mereu la curent cu cele mai noi tendințe, tehnici și produse și oferind un serviciu de machiaj personalizat și un rezultat de calitate, de fiecare dată.

Printre clienți și colaboratori se numără: fashion shows “Gala Avanpremiere” și “Soiree de la Mode”, Bucharest Fashion Week, proiecte și emisiuni TV pentru TVR, “Dansează printre Stele” – Antena 1, “Vorbește Lumea”- ProTV, “România Jos Pălăria” – ProTV, “Ce spun românii” – ProTV, “Te cunosc de undeva” – Antena 1, editoriale pentru reviste precum Elle, OK Magazine, Forbes Romania, etc.
De-a lungul carierei sale de make-up artist, Alina a devenit și beauty advisor pentru branduri de makeup și skincare.

Profesional Make-up Artist | Make-up Trainer | Beauty Advisor

Ca trainer, Alina transmite mai departe oamenilor pasiunea ei pentru această artă. În cursurile de make up vei avea parte de o experiență plină de informații folositoare,  vei fi ghidată în a-ți descoperi  propriul stil și a stăpâni tehnicile de machiaj.