O-SHOT PRP

O-SHOT PRP

O-Shot sau Orgasm ÔÇô Shot este denumirea dat─â procedurii de injectare PRP la nivelul punctelor de interes din zona genital─â.

Efecte ale tratamentului:

  • Cre╚Öte intensitatea orgasmului
  • ├Ämbun─ât─â╚Ťirea lubrefierii

Cum func╚Ťioneaz─â?

Aceast─â procedur─â presupune injectarea de plasm─â ├«mbog─â╚Ťit─â cu trombocite la nivelul clitorisului ╚Öi a peretelui vaginal, gener├ónd o produc╚Ťie crescut─â de colagen ╚Öi elastin─â. Astfel, tratatamentul PRP func╚Ťioneaz─â ca un catalizator ├«n procesul natural de reparare ╚Öi rejuvenare.

În cadrul tratamentului, se recoltează sânge care va fi centrifugat pentru a separa doar plasma și trombocitele de restul celulelor.

Pacienta c─âreia i s-a aplicat local crema anestetic─â este injectat─â la nivelul clitorisului C ╚Öi ├«n zone ale peretelui vaginal, cu plasma ├«mbog─â╚Ťit─â cu trombocite.

Procedura dureaz─â mai pu╚Ťin 30 de minute, fac├ónd-o accesibil─â chiar ╚Öi persoanelor ocupate. Injectarea este nedureroas─â ╚Öi de scurt─â durat─â.

Num─ârul de ╚Öedinte necesare depinde de la caz la caz, ┬áde cele mai multe ori fiind de ajuns o singur─â ╚Öedin╚Ť─â pentru ├«mbun─âta╚Ťirea simptomatologiei

Efectele acestui tratament durează de obicei între 12 și 18 luni, astfel încât tratamentul poate fi repetat după 12 luni.

Dr. Raluca Hera

Medic primar obstetrica ginecologie
Doctor in Stiinte Medicale
Specialist Age Management Genital
Specialist Ginecologie Estetica

Domeniul meu de expertiza este considerat tabu pentru unele femei, iar pentru altele reprezinta o povara permanenta! Cu toate acestea, necesitatile si problemele care apar in timp in aceasta zona delicata sunt relativ frecvente, nu se rezolva de la sine si in final scad increderea in propria persoana, degradeaza calitatea vietii in general si a vietii sexuale in special.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoana la persoana.

×