O-SHOT PRP

O-SHOT PRP

O-Shot sau Orgasm – Shot este denumirea dată procedurii de injectare PRP la nivelul punctelor de interes din zona genitală.

Efecte ale tratamentului:

  • Crește intensitatea orgasmului
  • Îmbunătățirea lubrefierii

Cum funcționează?

Această procedură presupune injectarea de plasmă îmbogățită cu trombocite la nivelul clitorisului și a peretelui vaginal, generând o producție crescută de colagen și elastină. Astfel, tratatamentul PRP funcționează ca un catalizator în procesul natural de reparare și rejuvenare.

În cadrul tratamentului, se recoltează sânge care va fi centrifugat pentru a separa doar plasma și trombocitele de restul celulelor.

Pacienta căreia i s-a aplicat local crema anestetică este injectată la nivelul clitorisului C și în zone ale peretelui vaginal, cu plasma îmbogățită cu trombocite.

Procedura durează mai puțin 30 de minute, facând-o accesibilă chiar și persoanelor ocupate. Injectarea este nedureroasă și de scurtă durată.

Numărul de ședinte necesare depinde de la caz la caz,  de cele mai multe ori fiind de ajuns o singură ședință pentru îmbunătațirea simptomatologiei

Efectele acestui tratament durează de obicei între 12 și 18 luni, astfel încât tratamentul poate fi repetat după 12 luni.

Dr. Raluca Hera

Medic primar obstetrica ginecologie
Doctor in Stiinte Medicale
Specialist Age Management Genital
Specialist Ginecologie Estetica

Domeniul meu de expertiza este considerat tabu pentru unele femei, iar pentru altele reprezinta o povara permanenta! Cu toate acestea, necesitatile si problemele care apar in timp in aceasta zona delicata sunt relativ frecvente, nu se rezolva de la sine si in final scad increderea in propria persoana, degradeaza calitatea vietii in general si a vietii sexuale in special.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoana la persoana.