OBAGI Medical Acne Express

Obagi Acne Express este destinat pacienților care au pielea grasă, tip de piele predispusă la apariția acneei. 

Tratamentul Acne Express ajută la echilibrarea producției seboreice, oferă un efect clarifiat și o minimalizare a vizibilității porilor imediat după terminarea tratamentului. În cadrul acestui tratament tenul seboreic predispus la apariția acneei va avea parte de un proces de exfoliere complex folosind acidul salicilic încă de la partea de curățare a pielii, acesta fiind completat direct de alte două ingrediente, mentol și alcool denaturat, menite să ofere un efect imediat asupra aspectului pielii.

Un protocol format din șase pași meniți să ofere un echilibru perfect tenului seboreic ce se încheie prin aportul necesar de hidratare, îngrijirea conturului de ochi și protecția SPF.

Pentru rezultate optime este recomandată o cură de 6 ședințe la intervale de 2 săptămâni și utilizarea produselor complementare din linia Clenziderm.

Protocolul Acne Express este o sesiune facială hands-on de 30 de minute potrivită pentru o ședință pe săptămână și recomandat să fie efectuat într-un protocol de 6 ședințe.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoană la persoană.