OBAGI Medical Age Defying

Obagi Age Defying Facial este special conceput pentru pacienții care sunt deranjați de aspectul ridurilor și al liniilor fine de expresie și sunt dornici să își recapete fermitatea pielii.

Această formulă de reîntinerire și redensificare cutanată este ideală pentru pacienții îngrijorați cu privire la semnele inestetice ale îmbătrânirii.

Tratamentul înglobează produse cheie pentru a satisface nevoile pielii mature.

Pornind de la o curățare delicată a pielii cu produse pe bază de aloe, tenul este pregătit pentru ingredienții concentrați de reîntinerire. Microdermoabrasion polish mask, produsul cu dublu efect, asigură o exfoliere profundă a celulelor moarte, sporind procesul de regenerare a țesutului, iar concentrația generoasă de Vitamina C 30%, oferă luminozitate și stimulează producția de fibre de colagen și elastină pentru un ten vizibil reîntinerit.

Finalul procedurii este reprezentat de produse specifice pentru zona ochilor, Elastiderm cream ce netezește ridurile fine din zona conturului de ochi și serumuri cu ingredienți cu greutate și mărime moleculară mică, ce pătrund în profunzimea țesutului pentru regenerarea fibrelor de colagen și elastină. Protecția solară este nelipsită din procedurile Obagi Facial fiind reprezentată de Sun Shield Matte SPF 50, produs non-comedogenic.

Protocolul hands-on pentru Obagi Age Defying Facial este de 50 minute.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoană la persoană.