OBAGI Medical Antioxidant Force Field

Obagi Antioxidant Force Field este special formulat pentru pacienții cu afecțiuni vechi, vizibile și care sunt interesați de primul pas în fortifierea și susținerea protecției naturale a pielii împotriva eventualelor agresiuni ale mediului extern. Acest antioxidant facial este ideal pentru pacienții cu semne de foto-îmbătrânire. 

Tratamentul Antioxidant Force Field ajută la lupta împotriva semnelor de foto-îmbătrânire folosind puterea vitaminei C, ingredientul cu proprietăți multi-dimensionale care ajută la obținerea și menținerea calității pielii. În cadrul acestui tratament regăsim acidul L-ascorbic acesta fiind cea mai pură formă a vitaminei C. Rolul acestui tratament este de a susține procesul de diviziune celulară, apară producția de colagen și elastină, protejează împotriva factorilor oxidativi din mediu, uniformizează tonul pielii și oferă luminozitate imediată. 

Protocolul este compus din 9 pași bazați pe diferite concentrații de vitamina C în diferite etape ale tratamentului astfel satisfăcând necesitățile pielii în fiecare substrat celular.

Pentru rezultate optime se recomandă o cură de min 3 ședințe la un interval de 2-3 săptămâni. 

Protocolul hands-on pentru Obagi Antioxidant Force Field Facial este de 50 minute. Alte tratamente complementare protocolului: Tratament de exfoliere al mâinilor; tratament de exfoliere al tălpilor, tratament pentru gât și decolteu.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoană la persoană.