Peeling chimic PCA Skin

Utilizată în centrele de estetică din toată lumea datorită rezultatelor extraordinare, exfolierea chimică poate aduce beneficii reale pentru starea de sănătate a pielii.

Exfolierea chimic─â efectuat─â ├«n Bucure╚Öti exclusiv la AVRA, reprezint─â o op╚Ťiune eficient─â de tratament pentru majoritatea tipurilor de piele, ├«mbun─ât─â╚Ťind aspectul ╚Öi textura la orice v├órst─â, reduc├ónd liniile de expresie ╚Öi ridurile, amelior├ónd efectul erup╚Ťiilor ╚Öi elimin├ónd punctele negre.

  • Exfoliere chimic─â sigur─â ╚Öi eficient─â
  • Formule adaptate pentru toate tipurile de piele ╚Öi afec╚Ťiuni cutanate
  • Personalizate pentru pielea dumneavoastr─â unic─â
  • Administrate de speciali╚Öti autoriza╚Ťi

Recomandat pentru: piele imbatranita, hiperpigmentare, acnee, piele sensibila, preventie!

Utilizat─â ├«n centrele de estetic─â din toat─â lumea datorit─â rezultatelor extraordinare, exfolierea chimic─â poate aduce beneficii reale pentru starea de s─ân─âtate a pielii. Exfolierea chimic─â PCA SKIN ╚Öi Skouras Med efectuat─â ├«n Bucure╚Öti exclusiv la AVRA, reprezint─â o op╚Ťiune eficient─â de tratament pentru majoritatea tipurilor de piele, ├«mbun─ât─â╚Ťind aspectul ╚Öi textura la orice v├órst─â, reduc├ónd liniile de expresie ╚Öi ridurile, amelior├ónd efectul erup╚Ťiilor ╚Öi elimin├ónd punctele negre.

Exfolierea chimic─â este recunoscut─â ca un tratament revolu╚Ťionar, de top. PCA SKIN a fost prima companie care a dezvoltat ╚Öi a introdus pe pia╚Ť─â exfolierea de tip Jessner modificat─â ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťit─â, o solu╚Ťie care combin─â acidul lactic, cel salicilic, kojic, citric ╚Öi rezorcinol.

Aceast─â reformulare revolu╚Ťionar─â asigur─â o aplicare ├«n condi╚Ťii de siguran╚Ť─â, un tratament mai confortabil ╚Öi beneficii sporite pentru piele. Gama de peeling-uri chimice disponibile la AVRA ┬áeste una extins─â, inclusiv pentru TCA ╚Öi exfolieri cu acid lactic, retinoizi ╚Öi amplificatori, alternative de exfoliere chimic─â, formulele diferite viz├ónd probleme ╚Öi tipuri diferite de piele, chiar ╚Öi ├«n cazul persoanelor cu piele sensibil─â.┬á Speciali╚Ötii AVRA vor selecta cea mai bun─â op╚Ťiune adaptat─â pielii dumneavoastr─â ┬ádup─â efectuarea unei evalu─âri faciale.

Cu peste 1 milion de exfolieri efectuate anual ├«n toat─â lumea, PCA SKIN ╚Öi-a dovedit eficien╚Ťa ├«n atenuarea problemelor reprezentate de acnee, pete hiperpigmentare ╚Öi ├«mb─âtr├ónire. Formulele perfec╚Ťionate ac╚Ťioneaz─â prin cre╚Öterea ratei de regenerare celular─â la nivelul pielii, aduc├ónd noile celule la suprafa╚Ť─â, reduc├ónd liniile de expresie, ridurile, punctele negre ╚Öi atenu├ónd efectele erup╚Ťiilor.

Dac─â v─â este team─â c─â ve╚Ťi p─âr─âsi sala de tratament cu fa╚Ťa ro╚Öie, realitatea este c─â dup─â tratamentul de peeling chimic efectuat la AVRA tenul dumneavoastr─â va fi str─âlucitor ╚Öi s─ân─âtos, av├ónd ├«n vedere c─â peelingurile efectuate la AVRA provoac─â un discomfort minim (sau deloc) precum ╚Öi un nivel de decojire vizibil─â minim.

Speciali╚Ötii no╚Ötri recomand─â exfolierea chimic─â ╚Öi pentru beneficiile sale reprezentate de men╚Ťinerea unei pieli s─ân─âtoase, prelungind aspectul t├ón─âr al tenului ╚Öi prevenind deterior─ârile vizibile cauzate de factori externi.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoana la persoana.

Tehnologie

PCA Skin

Pentru a afla mai multe informa╚Ťii despre exfolierea PCA SKIN ╚Öi r─âspunsuri la ├«ntreb─âri frecvente cu privire la tratamentele de exfoliere chimic─â, v─â rug─âm s─â accesa╚Ťi sec╚Ťiunea┬áTehnologie. Viziteaza┬áShop-ul Online┬ápentru a vedea mai multe produse PCA Skin.

One Comment
  1. Ma temeam pentru ca stiu ca peeling-ul poate fi dureros sau poate necesita perioada de recuperare, dar cu PCA Skin peeling-ul a fost realizat fara niciun fel de discomfort. In urmatoarele zile pielea mea s-a exfoliat usor, dar acum arata foarte bine si ma simt minunat. Mi-a placut foarte mult si recomand cu incredere.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.

×