Protocolul de tratament X-Wave și Exilis

Factorii care influen╚Ťeaz─â modul ├«n care corpul arat─â ╚Öi se simte sunt complec╚Öi, de multe ori solu╚Ťiile pentru a reajunge la forma ideal─â a corpului necesit├ónd o combina╚Ťie de tratamente, pentru a atinge acest obiectiv ╚Öi pentru rezultate durabile pe termen lung. Protocolul X-Wave ╚Öi BTL EXILIS ELITEÔäó AVRA aplic─â dou─â dintre cele mai inovatoare tehnologii din lume ├«n cazul tratamentului ├«mpotriva celulitei, asigur├ónd rezultate extraordinare, vizibile, ├«nc─â de la prima sesiune.

  • Tratament eficient ├«mpotriva celulitei
  • Reface fermitatea pielii
  • Procedur─â non-invaziv─â, f─âr─â durere
  • F─âr─â perioad─â de recuperare
  • Rezultate rapide ╚Öi pe termen lung

Recomandat─â pentru: picioare, coapse, fese, abdomen, bra╚Ťe

├Än cadrul acestui protocol, BTL EXILIS ELITEÔäó se aplic─â pentru rezultatele sale ├«n cazul distrugerii celulelor adipoase ╚Öi a celulitei, remodel├ónd zonele vizate, cu ajutorul tehnologiei inovatoare care utilizeaz─â ultrasunete ╚Öi unde de radiofrecven╚Ť─â monopolare cu pulsa╚Ťii continue, ├«n combina╚Ťie cu un sistem de r─âcire special. Rezultatele terapiei constau ├«n pierderea ├«n centimetri, dar ╚Öi ├«n redarea fermit─â╚Ťii pielii, ├«mbun─ât─â╚Ťirea structurii ╚Öi elasticit─â╚Ťii pielii.

Cu ajutorul energiei cu unde acustice, BTL X-Wave stimuleaz─â sistemul vascular limfatic, reduc├ónd edemul ╚Öi elimin├ónd lipidele de la nivelul celulelor adipoase subcutanate, energia generat─â de undele acustice ini╚Ťiind proliferarea celulelor fibroblaste care creeaz─â o structur─â nou─â, mai robust─â, de colagen. La aplicarea pe piele, aparatul genereaz─â o mi╚Öcare puternic─â, dar f─âr─â durere, ├«nso╚Ťit─â de vibra╚Ťii ╚Öi pulsa╚Ťii la nivelul pielii ╚Öi mu╚Öchilor. Terapia cu unde electro-acustice BTL X-Wave reduce aspectul de ÔÇ×coaj─â de portocal─âÔÇť al pielii, simultan cu regenerarea fermit─â╚Ťii pielii ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirea aspectului acesteia.

Terapeu╚Ťii din echipa AVRA v─â vor recomanda un plan de tratament personalizat, ulterior unei sesiuni de evaluare corporal─â complet─â.

Pentru mai multe informa╚Ťii legate de tehnologia care st─â la baza acestui protocol ╚Öi rezultatele sale, v─â rug─âm s─â accesa╚Ťi sec╚Ťiunea Tehnologie.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoana la persoana.

Tehnologie

EXILIS / X-Wave

Pentru a afla mai multe informa╚Ťii despre modul ├«n care tehnologia X-Wave v─â poate ajuta s─â ob╚Ťine╚Ťi corpul dorit, accesa╚Ťi sec╚Ťiunea┬áTehnologie.

×