Tratament de Rejuvenare Vaginala ULTRA FEMME 360

Rejuvenarea vaginală nu mai este de mult timp un subiect tabu, fiind un tratament recomandat femeilor care își doresc reconturarea acestei zone după naștere, scădere bruscă în greutate sau pentru a reduce efectele îmbătrânârii în zona intimă.

Procedura┬áULTRA Femme 360┬áÔÇőÔÇőmic╚Öoreaz─â labiile, scade dimensiunea introitusului (deschiderii vaginale) ╚Öi canalului vaginal, ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte lubrifierea natural─â ╚Öi senza╚Ťiile ├«n timpul actului sexual, prin stimularea produc╚Ťiei de colagen ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťirea fluxului de s├ónge ├«n zon─â.

 

 • Mic╚Öorarea labiilor mari
 • Lifting-ul ╚Öi tonifierea labiilori mici
 • ├Ängustarea deschiderii vaginale
 • Tonifierea canalului vaginal
 • Tonifierea perineului
 • Cre╚Öterea fluxului sanguin c─âtre clitoris
 • Tratarea incontinen╚Ťei urinar─â

Cum functioneaza BTL EXILIS ULTRA 360?

BTL EXILIS ULTRA 360 ÔÇőÔÇőutilizeaz─â dou─â capete sterile de tratament, pentru a trata eficient cele dou─â zone ╚Ťint─â: canalul vaginal ╚Öi zona labial─â. Pentru tratamentul labiilor, ├«ntreaga zon─â vulvar─â este ├«nc─âlzit─â folosind radiofrecven╚Ťa pentru a stimula sinteza colagenului ╚Öi aportul de s├ónge, efectul fiind ├«ntinerirea zonei ╚Öi o sensibilitate sporit─â. Energia termic─â concentrat─â rupe fibrele vechi de colagen, ├«ncuraj├ónd formarea de noi fibre. Atunci c├ónd se trateaz─â canalul vaginal, se utilizeaz─â un cap─ât de tratament diferit pentru a accesa ├«ntregul canal, undele de radiofrecven╚Ť─â fiind transmise ├«n mucoasa vaginal─â pentru a stimula producerea de colagen ╚Öi a ├«mbun─ât─â╚Ťi fluxului sanguin.

Tehnologia┬áBTL EXILIS ULTRA 360┬áÔÇőÔÇőeste o alternativ─â sigur─â ╚Öi eficient─â, non-chirurgical─â, pentru procedurile de vaginoplastie ╚Öi labioplastie. Tratamentul ULTRA Femme asigur─â ├«ntinerire complet─â a vaginului, inclusiv remodelarea labial─â (reducerea labiilor) ╚Öi tonifiere vaginului, ├«ntr-un singur tratament, cu ajutorul tehnologiei ce folose╚Öte puterea radiofrecven╚Ťei.

Tratamentul ÔÇőÔÇőeste nedureros, tot ce ve╚Ťi sim╚Ťi fiind o senza╚Ťie de c─âldur─â ├«n zona vizat─â. Procedura este non-invaziv─â, astfel ├«nc├ót nu este necesar─â anestezie ╚Öi nici o perioad─â de recuperare.

├Äntinere╚Öte vaginului┬á╚Öi┬átonifiaz─â┬á├«ntreaga zon─â vulvar─â, inclusiv mic╚Öorarea labiilor mari, lifting-ul ╚Öi tonifierea labiilori mici, ├«ngustarea deschiderii vaginar─â, cre╚Öterea fluxului sanguin c─âtre clitoris ╚Öi tratarea incontinen╚Ťei urinar─â.

Cum se efectueaz─â tratamentul?

Cu ajutorul tehnologiei ULTRA Femme 360 ÔÇőÔÇőputeti trata zonele sau problemele care v─â intereseaz─â, astfel ├«nc├ót, ├«n func╚Ťie de nevoile specifice, pute╚Ťi alege s─â trata╚Ťi canalul vaginal, labiile sau ambele zone, ├«n aceea╚Öi sesiune de tratament.

Un gel pe baz─â de ap─â este aplicat pe piele ├«n zona labiilor, iar aplicatorul manual este deplasat pe toat─â suprafa╚Ťa, distribuind impulsuri de radiofrecven╚Ť─â. Pentru vagin, se utilizeaz─â un cap de tratament special pentru a trata ├«ntregul canal vaginal. Nu exist─â durere sau irita╚Ťie ├«n timpul procedurii, ci doar o senza╚Ťie de ├«nc─âlzire, iar timpul de tratament este scurt, o sesiune de tratament av├ónd 20-30 minute.

Un protocol standard include patru sesiuni de tratament, programate la distan╚Ť─â de o s─âpt─âm├ón─â sau dou─â. Dar fiecare protocol este personalizat pe necesit─â╚Ťile pacientului pentru a ob╚Ťine rezultate optime. Unele ├«mbun─ât─â╚Ťiri pot fi observate ╚Öi sim╚Ťite imediat dup─â tratament, rezultatele finale fiind ob╚Ťinute la 4 s─âpt─âm├óni dup─â ultima sesiune de tratament, deoarece colagenul continu─â s─â fie remodelat ├«n aceast─â perioad─â.

Pentru men╚Ťinerea rezultatelor, sunt recomandate tratamente anuale.

Înainte de tratament:

 • M├ónca╚Ťi alimente s─ân─âtoase.
 • Be╚Ťi cel pu╚Ťin 8 pahare de ap─â cu 2 zile ├«nainte de tratament ╚Öi timp de 4 zile dup─â.
 • Evita╚Ťi cofeina sau diureticele cu 24 de ore ├«nainte de procedur─â.
 • Purta╚Ťi haine confortabile ├«n ziua tratamentului.
 • ├Ändep─ârta╚Ťi p─ârul ├«n zona de tratament ├«nainte de programare.
 • Pentru a putea programa tratamentul, trebuie sa fie efectuat un examen ginecologic cu un frotiu PAP normal.

Ziua de tratament

 • Am├óna╚Ťi tratamentul dac─â sunte╚Ťi ├«n perioada menstrua╚Ťiei.
 • Zonele de tratament vor fi marcate ╚Öi apoi se va aplica gel.
 • Zona de tratament va fi expus─â la diferite grade de c─âldur─â ├«n timpul procedurii cu BTL Exilis Ultra 360. C─âldura resim╚Ťit─â ├«n timpul tratamentului este de obicei confortabil─â, ├«ns─â este posibil s─â ave╚Ťi senza╚Ťia unei c─âlduri intense. ├Än timpul tratamentului intensitatea este reglabil─â ╚Öi poate fi imediat redus─â pentru confortul dumneavoastr─â.
 • Tratamentul dureaz─â de obicei 20-30 de minute.

Dup─â tratament

 • Treizeci de minute de exerci╚Ťii sau activit─â╚Ťi fizice u╚Öoare sunt benefice ╚Öi recomandate dup─â 12 ore de la realizarea procedurii.
 • Re╚Ťine╚Ťi c─â fumatul, consumul excesiv de alcool, procedurile chirurgicale recente, tratamentele medicamentoase, un nivel slab de hidratare ╚Öi tulbur─ârile de alimenta╚Ťie pot duce la rezultate sub nivelul optim.
 • Este posibil s─â apar─â ro╚Öea╚Ť─â, umfl─âturi ╚Öi sensibilitatea ╚Ťesutului ├«n perioada de p├ón─â la 48 de ore dup─â tratament. ├Än cazuri rare pot ap─ârea senza╚Ťie de m├ónc─ârime, blistere ale pielii ╚Öi arsuri.
 • Este posibil s─â ave╚Ťi pielea uscat─â timp de c├óteva zile sau s─âpt─âm├óni ├«n zona de tratament.

Exilis Ultra 360 utilizeaz─â energia radiofrecven╚Ťei pentru a spori fluxul sanguin ├«n zona vaginal─â, duc├ónd la tonifierea peretelui vaginal ╚Öi a zonei┬ávulvare┬áexterne.

Protocolul de tratament recomandat este de┬á3-4 tratamente programate la intervale de 14 zile. Ve╚Ťi vedea rezultate maxime dup─â 1-2 luni de la ultimul tratament, iar rezultatele se pot men╚Ťine pentru o perioad─â de p├ón─â la 1 an. Se recomand─â tratamente anuale de ├«ntre╚Ťinere.

Dr. Raluca Hera

Medic primar obstetrica ginecologie
Doctor in Stiinte Medicale
Specialist Age Management Genital
Specialist Ginecologie Estetica

Domeniul meu de expertiza este considerat tabu pentru unele femei, iar pentru altele reprezinta o povara permanenta! Cu toate acestea, necesitatile si problemele care apar in timp in aceasta zona delicata sunt relativ frecvente, nu se rezolva de la sine si in final scad increderea in propria persoana, degradeaza calitatea vietii in general si a vietii sexuale in special.

ACEST TRATAMENT NU ESTE RECOMANDAT DAC─é

*AVE╚ÜI UN PACEMAKER, UN DEFIBRILATOR INTERN SAU UN IMPLANT DE METAL. * SUNTE╚ÜI GRAVID─é SAU EFECTUA╚ÜI UN TRATAMENT DE FERTILIZARE INTRA-VITRO (FIV). *AM├éNA╚ÜI TRATAMENTUL DAC─é SUNTE╚ÜI ├ÄN TIMPUL MENSTRUA╚ÜIEI. * TREBUIE S─é A╚śTEPTA╚ÜI 6 S─éPT─éM├éNI DUP─é NA╚śTERE PENTRU A PUTEA EFECTUA ACEST TRATAMENT ┬á*DAC─é PURTA╚ÜI UN DISPOZITIV INTRAUTERIN (STERILET) * DAC─é┬áAVE╚ÜI FEBR─é SAU O INFEC╚ÜIE ACUT─é ÔÇô INFEC╚ÜIE BACTERIAN─é SAU HERPES ACTIV─é SAU UN SISTEM IMUNITAR SLAB * A╚ÜI LUAT UN TRATAMENT MEDICAMENTOS ANTIACNEIC PE BAZA DE RETINOIZI ├ÄN ULTIMELE 12 LUNI * AVE╚ÜI SCLERODERMIE SAU ALT─é BOAL─é AUTOIMUN─é * AVE╚ÜI UN ISTORIC DE TRATAMENTE CU RADIOTERAPIE SAU VINDECARE DEFICITARE ├ÄN ZONA DE TRATAMENT * AVE╚ÜI BOAL─é VASCULAR─é, VENE VARICOASE, BOAL─é ARTERIAL─é PERIFERIC─é, TROMBOFLEBIT─é SAU TROMBOZ─é SAU TULBUR─éRI DE S├éNGERARE CUNOSCUTE * AVE╚ÜI NEVRALGIE SAU NEUROPATIE ACUT─é * TOATE TRATAMENTELE POT IMPLICA RISCURI DE COMPLICA╚ÜII SAU LEZIUNI * BENEFICIILE ACESTUI TRATAMENT VARIAZ─é ├ÄN FUNC╚ÜIE DE FIECARE PACIENT

×