Tratament de Rejuvenare Vaginala ULTRA FEMME 360

Rejuvenarea vaginală nu mai este de mult timp un subiect tabu, fiind un tratament recomandat femeilor care își doresc reconturarea acestei zone după naștere, scădere bruscă în greutate sau pentru a reduce efectele îmbătrânârii în zona intimă.

Procedura ULTRA Femme 360 ​​micșorează labiile, scade dimensiunea introitusului (deschiderii vaginale) și canalului vaginal, îmbunătățește lubrifierea naturală și senzațiile în timpul actului sexual, prin stimularea producției de colagen și îmbunătățirea fluxului de sânge în zonă.

 

 • Micșorarea labiilor mari
 • Lifting-ul și tonifierea labiilori mici
 • Îngustarea deschiderii vaginale
 • Tonifierea canalului vaginal
 • Tonifierea perineului
 • Creșterea fluxului sanguin către clitoris
 • Tratarea incontinenței urinară

Cum functioneaza BTL EXILIS ULTRA 360?

BTL EXILIS ULTRA 360 ​​utilizează două capete sterile de tratament, pentru a trata eficient cele două zone țintă: canalul vaginal și zona labială. Pentru tratamentul labiilor, întreaga zonă vulvară este încălzită folosind radiofrecvența pentru a stimula sinteza colagenului și aportul de sânge, efectul fiind întinerirea zonei și o sensibilitate sporită. Energia termică concentrată rupe fibrele vechi de colagen, încurajând formarea de noi fibre. Atunci când se tratează canalul vaginal, se utilizează un capăt de tratament diferit pentru a accesa întregul canal, undele de radiofrecvență fiind transmise în mucoasa vaginală pentru a stimula producerea de colagen și a îmbunătăți fluxului sanguin.

Tehnologia BTL EXILIS ULTRA 360 ​​este o alternativă sigură și eficientă, non-chirurgicală, pentru procedurile de vaginoplastie și labioplastie. Tratamentul ULTRA Femme asigură întinerire completă a vaginului, inclusiv remodelarea labială (reducerea labiilor) și tonifiere vaginului, într-un singur tratament, cu ajutorul tehnologiei ce folosește puterea radiofrecvenței.

Tratamentul ​​este nedureros, tot ce veți simți fiind o senzație de căldură în zona vizată. Procedura este non-invazivă, astfel încât nu este necesară anestezie și nici o perioadă de recuperare.

Întinerește vaginului și tonifiază întreaga zonă vulvară, inclusiv micșorarea labiilor mari, lifting-ul și tonifierea labiilori mici, îngustarea deschiderii vaginară, creșterea fluxului sanguin către clitoris și tratarea incontinenței urinară.

Cum se efectuează tratamentul?

Cu ajutorul tehnologiei ULTRA Femme 360 ​​puteti trata zonele sau problemele care vă interesează, astfel încât, în funcție de nevoile specifice, puteți alege să tratați canalul vaginal, labiile sau ambele zone, în aceeași sesiune de tratament.

Un gel pe bază de apă este aplicat pe piele în zona labiilor, iar aplicatorul manual este deplasat pe toată suprafața, distribuind impulsuri de radiofrecvență. Pentru vagin, se utilizează un cap de tratament special pentru a trata întregul canal vaginal. Nu există durere sau iritație în timpul procedurii, ci doar o senzație de încălzire, iar timpul de tratament este scurt, o sesiune de tratament având 20-30 minute.

Un protocol standard include patru sesiuni de tratament, programate la distanță de o săptămână sau două. Dar fiecare protocol este personalizat pe necesitățile pacientului pentru a obține rezultate optime. Unele îmbunătățiri pot fi observate și simțite imediat după tratament, rezultatele finale fiind obținute la 4 săptămâni după ultima sesiune de tratament, deoarece colagenul continuă să fie remodelat în această perioadă.

Pentru menținerea rezultatelor, sunt recomandate tratamente anuale.

Înainte de tratament:

 • Mâncați alimente sănătoase.
 • Beți cel puțin 8 pahare de apă cu 2 zile înainte de tratament și timp de 4 zile după.
 • Evitați cofeina sau diureticele cu 24 de ore înainte de procedură.
 • Purtați haine confortabile în ziua tratamentului.
 • Îndepărtați părul în zona de tratament înainte de programare.
 • Pentru a putea programa tratamentul, trebuie sa fie efectuat un examen ginecologic cu un frotiu PAP normal.

Ziua de tratament

 • Amânați tratamentul dacă sunteți în perioada menstruației.
 • Zonele de tratament vor fi marcate și apoi se va aplica gel.
 • Zona de tratament va fi expusă la diferite grade de căldură în timpul procedurii cu BTL Exilis Ultra 360. Căldura resimțită în timpul tratamentului este de obicei confortabilă, însă este posibil să aveți senzația unei călduri intense. În timpul tratamentului intensitatea este reglabilă și poate fi imediat redusă pentru confortul dumneavoastră.
 • Tratamentul durează de obicei 20-30 de minute.

După tratament

 • Treizeci de minute de exerciții sau activități fizice ușoare sunt benefice și recomandate după 12 ore de la realizarea procedurii.
 • Rețineți că fumatul, consumul excesiv de alcool, procedurile chirurgicale recente, tratamentele medicamentoase, un nivel slab de hidratare și tulburările de alimentație pot duce la rezultate sub nivelul optim.
 • Este posibil să apară roșeață, umflături și sensibilitatea țesutului în perioada de până la 48 de ore după tratament. În cazuri rare pot apărea senzație de mâncărime, blistere ale pielii și arsuri.
 • Este posibil să aveți pielea uscată timp de câteva zile sau săptămâni în zona de tratament.

Exilis Ultra 360 utilizează energia radiofrecvenței pentru a spori fluxul sanguin în zona vaginală, ducând la tonifierea peretelui vaginal și a zonei vulvare externe.

Protocolul de tratament recomandat este de 3-4 tratamente programate la intervale de 14 zile. Veți vedea rezultate maxime după 1-2 luni de la ultimul tratament, iar rezultatele se pot menține pentru o perioadă de până la 1 an. Se recomandă tratamente anuale de întreținere.

Dr. Raluca Hera

Medic primar obstetrica ginecologie
Doctor in Stiinte Medicale
Specialist Age Management Genital
Specialist Ginecologie Estetica

Domeniul meu de expertiza este considerat tabu pentru unele femei, iar pentru altele reprezinta o povara permanenta! Cu toate acestea, necesitatile si problemele care apar in timp in aceasta zona delicata sunt relativ frecvente, nu se rezolva de la sine si in final scad increderea in propria persoana, degradeaza calitatea vietii in general si a vietii sexuale in special.

ACEST TRATAMENT NU ESTE RECOMANDAT DACĂ

*AVEȚI UN PACEMAKER, UN DEFIBRILATOR INTERN SAU UN IMPLANT DE METAL. * SUNTEȚI GRAVIDĂ SAU EFECTUAȚI UN TRATAMENT DE FERTILIZARE INTRA-VITRO (FIV). *AMÂNAȚI TRATAMENTUL DACĂ SUNTEȚI ÎN TIMPUL MENSTRUAȚIEI. * TREBUIE SĂ AȘTEPTAȚI 6 SĂPTĂMÂNI DUPĂ NAȘTERE PENTRU A PUTEA EFECTUA ACEST TRATAMENT  *DACĂ PURTAȚI UN DISPOZITIV INTRAUTERIN (STERILET) * DACĂ AVEȚI FEBRĂ SAU O INFECȚIE ACUTĂ – INFECȚIE BACTERIANĂ SAU HERPES ACTIVĂ SAU UN SISTEM IMUNITAR SLAB * AȚI LUAT UN TRATAMENT MEDICAMENTOS ANTIACNEIC PE BAZA DE RETINOIZI ÎN ULTIMELE 12 LUNI * AVEȚI SCLERODERMIE SAU ALTĂ BOALĂ AUTOIMUNĂ * AVEȚI UN ISTORIC DE TRATAMENTE CU RADIOTERAPIE SAU VINDECARE DEFICITARE ÎN ZONA DE TRATAMENT * AVEȚI BOALĂ VASCULARĂ, VENE VARICOASE, BOALĂ ARTERIALĂ PERIFERICĂ, TROMBOFLEBITĂ SAU TROMBOZĂ SAU TULBURĂRI DE SÂNGERARE CUNOSCUTE * AVEȚI NEVRALGIE SAU NEUROPATIE ACUTĂ * TOATE TRATAMENTELE POT IMPLICA RISCURI DE COMPLICAȚII SAU LEZIUNI * BENEFICIILE ACESTUI TRATAMENT VARIAZĂ ÎN FUNCȚIE DE FIECARE PACIENT