Tratament de remodelare corporala Vanquish Me

Cu siguran╚Ť─â a╚Ťi observat, ├«n timp, c─â anumite zone ale corpului dumneavoastr─â rezist─â chiar ╚Öi la cele mai stricte regimuri alimentare ╚Öi celor mai intense exerci╚Ťii fizice. Pentru a rezolva problema gr─âsimii ├«n exces din zona abdominal─â, tratamentul de remodelare corporal─â ┬áBTL┬áVANQUISH MEÔäó v─â ofer─â o solu╚Ťie rapid─â ╚Öi eficient─â

 

  • Cea mai mare zon─â corporal─â tratat─â
  • Rezultate pe termen lung
  • Tratament de remodelare corporal─â f─âr─â contact direct
  • Confortabil ╚Öi f─âr─â durere
  • Topeste grasimea

Non-invaziv, fără contact și nu necesită perioadă de recuperare!

Acoperind cea mai mare suprafa╚Ť─â de tratament, comparativ cu alte aparate, BTL┬áVANQUISH MEÔäó garanteaz─â rezultate rapide, dar ╚Öi un grad superior de confort ╚Öi siguran╚Ť─â. Toate acestea, al─âturi de faptul c─â nu exista absolut nicio limitare legat─â de indicele de mas─â corporal─â ├«n indica╚Ťiile terapeutice, fac ca tratamentul s─â fie compatibil oric─ârui tip de corp.

Aplic├ónd tehnologia patentat─â Selective RFÔäó, BTL┬áVANQUISH MEÔäó este singura procedur─â prin care se poate reduce circumferin╚Ťa ├«ntregii zone abdominale, ├«n aceea╚Öi sesiune. Tratamentul BTL┬áVANQUISH MEÔäó pentru remodelare corporal─â distruge celulele adipoase prin ├«nc─âlzirea selectiv─â a ╚Ťesutului adipos, proces care genereaz─â reducerea ╚Öi eliminarea celulelor.┬áTratamentele de drenaj limfatic efectuate la AVRA cu ajutorul tehnologiei BTL Lymphastim ajut─â la eliminarea celulelor reziduale, pentru ob╚Ťinerea unor rezultate mai rapide ╚Öi mai bune.

Tratamentul de remodelare corporal─â BTL┬áVANQUISH MEÔäó este unul non-invaziv, f─âr─â contact ╚Öi nu necesit─â perioad─â de recuperare. Av├ónd ├«n vedere c─â protocoalele de tratament dureaz─â maximum o or─â, le pute╚Ťi introduce cu u╚Öurin╚Ť─â ├«n programul dumneavoastr─â, ├«n pauza de pr├ónz. V─â pute╚Ťi relua apoi activit─â╚Ťile zilnice imediat dup─â programarea la AVRA Aesthetic Institute.

Protocolul indicat este recomandat de c─âtre terapeu╚Ťii no╚Ötri, ulterior unei evalu─âri complete, ╚Öi ia ├«n calcul m─âsur─âtorile ╚Öi parametrii corpului dumneavoastr─â, precum ╚Öi informa╚Ťii referitoare la regimul alimentar ╚Öi la stilul de via╚Ť─â. Majoritatea persoanelor observ─â schimb─âri la 2 ÔÇô 3 s─âpt─âm├óni dup─â primul tratament, atunci c├ónd organismul elimin─â, natural, celulele adipoase distruse. Pentru a v─â sus╚Ťine ├«n realizarea obiectivelor legate de corpul dumneavoastr─â mai rapid ╚Öi pentru a men╚Ťine rezultatele pe termen lung, protocoalele de remodelare corporal─â AVRA includ o consulta╚Ťie de nutri╚Ťie gratuit─â, un plan de alimenta╚Ťie personalizat ╚Öi servicii de monitorizare a regimului alimentar, oferite de un nutri╚Ťionist autorizat.

*Rezultatele pot varia de la persoana la persoana.

Tehnologie

BTL Vanquish

Pentru mai multe informa╚Ťii legate de tehnologia care st─â la baza tratamentului BTL┬áVANQUISH MEÔäó pentru remodelare corporal─â, v─â rug─âm s─â accesa╚Ťi sec╚Ťiunea┬áTehnologie.

×