Tratament minim invaziv RRS HA Long Lasting

RRS HA Long Lasting este un produs pentru injectare hibrid cu efect de umplere și biorevitalizare ce conține Acid Hialuronic și 15 aminoacizi, care împreună oferă rezultate remarcabile pe o perioadă de timp îndelungată.

Cum funcționează?

BDDE-CROSS LINKED HYALURONIC ACID (HA) îmbunătățeste elasticitatea pielii realizând o hidratare optimă, dobândește o creștere semnificativă a aspectului pielii și remodelarea volumetrică a formei.
Iar grupul de aminoacizi este conceput pentru a proteja și încetini biodegradarea continuă a AH.

  • O substanță inovativă, minim traumatică
  • Un tratament cu efect vizibil imediat
  • Indicat pentru piele îmbătrânită, atrofie dermală, uscarea pielii, elastoza acnitică
  • Încorporează compoziție și tehnologie exclusivă de elaborare

Acest produs a fost lansat de Skin Tech Pharma Group – lider de opinie în chirurgia estetică și dermatologie, ce se bucură de mai mult de 25 ani de activitate. Iar inovațiile și cunostințele aduse de Skin Tech Pharma Group au contribuit la consolidarea standardelor europene în medicina estetică.

Produsele Skin Tech Pharma Group au calificativul de dispozitive medicale Class III, ce garantează calitate și siguranță cât pentru pacient atât și pentru medic.

Compușii prezenți în produs: acid hialuronic și un complex din 15 antioxidanți, ingridientul cheie fiind OSMOLIT – revitalizează, stimulează pielea pentru o strălucire sănătoasă și reduce riscul emboliilor și echimozelor. Acest fapt oferă un confort și siguranță maximă a procedurii.

Tehnologia de ultimă oră CO-DELIVERY permite biodegradarea treptată a compușilor și o hidratare îndelungată a țesuturilor, creând o nouă dimensiune în industria tratamentelor faciale.

Rezultatul este un ten luminous și efectul anti-age dorit.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoana la persoana.