Tratament Venus Viva™ cu Radiofrecvență Fracționată pentru refacerea suprafeței pielii

Venus Viva™ RF este o soluție nechirurgicală, minim invazivă, pentru refacerea suprafeței pielii, corectând problemele tenului și îmbunătățind aspectul pielii cu cicatrici post-acneice și alte tipuri de cicatrici, vergeturi, rozacee, pori dilatați, riduri profunde. În plus, tratamentul corectează pigmentarea și textura neuniformă a pielii.

 • Restructurează pielea în profunzime
 • Rezultate pe termen lung
 • Reduce cicatricile, ridurile și vergeturile
 • Tratament rapid, fără timp de recuperare
 • Sigur pentru toate tipurile de piele

Cum funcționează

Tratamentul Venus Viva™  pentru rejuvenare cutanată folosește un aplicator pe bază de Radiofrecvență NanoFracționată, cu mici pini care livrează căldura selectiv, prin coloanele pe care le creează intradermal (pe suprafața pielii). Astfel, se creează mici leziuni (arsuri) micro-dermale care duc la activarea procesului natural de vindecare, stimulând producția fibrelor de colagen și elastină, reparând astfel orice semne vizibile pe suprafața tenului. Având în vedere că leziunile sunt foarte mici, tratamentul este mult mai confortabil decât tratamentele tradiționale, cu laser CO2,  iar rezultatele sunt comparabile.

Specialistul AVRA poate recomanda adăugarea în protocolul de tratament a unui tratament Venus Viva cu aplicatorul DiamondPolar™, pentru a menține rezultatele și a diminua și mai mult liniile fine și ridurile.  Aplicatorul Venus Viva DiamondPolar™ folosește Radiofrecvența Multi-Polară și câmpurile Electro Magnetice Pulsate (PEMF) pentru a produce un câmp de căldură, uniform, ps suprafața pielii. Procesul ajută la crearea de noi fibre de colagen și elastină, rezultatul fiind o piele mai netedă și mai fermă, cu un aspect vizibil întinerit.

 • TRATAMENT SIGUR, INDIFERENT DE NUANȚA TENULUI:

Venus Viva™ RF este un tratament sigur pentru toate tipurile de ten, spre deosebire de alte tratamente similare, care nu pot fi aplicate persoanelor cu nuanța tenului mai închisă.

 • FĂRĂ TIMP DE RECUPERARE

Vă puteți întoarce la activitățile zilnice imediat după tratament, iar la rutina proprie de îngrijire a tenului la  24-48 ore după tratamentul de refacere a suprafeței pielii.  Vindecarea se va desfășura pe o perioadă de la 1-4 săptămâni, în funcție de problema tratată, intensitatea folosită și reacția fiecărui organism. Inflamația dispare în 24-72 de ore, post procedură, și vor apărea mici cruste care se vor  descuama în câteva zile.

 • TRATAMENT RAPID:

Sesiunile de tratament durează între 15-30 minute. Pentru rezultate optime pentru rejuvenare cutanată, pori dilatați si cicatrici post acneice, se recomandă în medie 3-6 ședințe la un interval de 4 săptămâni. Pentru reducerea ridurilor, se pot face între 6-8 ședințe/zonă. Numărul total de ședințe depinde de fiecare persoană în parte și de intensitatea folosită.

 • REZULTATE DE DURATĂ

Tratament profund, cu rezultate durabile

Tehnologia tratează, prin stimularea sintezei de cologen:

 • Ridurile și linii fine
 • Tenul tern, devitalizat
 • Pielea laxă

Tehnologie

VENUS VIVA

Pentru a afla mai multe informații despre tehnologia inovatoare utilizată pentru rejuvenare cutanată vă rugăm să accesați secțiunea Tehnologie

*Rezultatele pot varia de la persoana la persoana.