Vanquish Me pentru remodelare abdomen și flancuri

Cu siguranță ați observat, în timp, că anumite zone ale corpului dumneavoastră rezistă chiar și la cele mai stricte regimuri alimentare și celor mai intense exerciții fizice. Pentru a rezolva problema grăsimii în exces din zona abdominală, tratamentul de remodelare corporală  BTL VANQUISH ME™ vă oferă o soluție rapidă și eficientă

 

  • Cea mai mare zonă corporală tratată
  • Rezultate pe termen lung
  • Tratament de remodelare corporală fără contact direct
  • Confortabil și fără durere
  • Topeste grasimea

Non-invaziv, fără contact și nu necesită perioadă de recuperare!

Acoperind cea mai mare suprafață de tratament, comparativ cu alte aparate, BTL VANQUISH ME™ garantează rezultate rapide, dar și un grad superior de confort și siguranță. Toate acestea, alături de faptul că nu exista absolut nicio limitare legată de indicele de masă corporală în indicațiile terapeutice, fac ca tratamentul să fie compatibil oricărui tip de corp.

Aplicând tehnologia patentată Selective RF™, BTL VANQUISH ME™ este singura procedură prin care se poate reduce circumferința întregii zone abdominale, în aceeași sesiune. Tratamentul BTL VANQUISH ME™ pentru remodelare corporală distruge celulele adipoase prin încălzirea selectivă a țesutului adipos, proces care generează reducerea și eliminarea celulelor. Tratamentele de drenaj limfatic efectuate la AVRA cu ajutorul tehnologiei BTL Lymphastim ajută la eliminarea celulelor reziduale, pentru obținerea unor rezultate mai rapide și mai bune.

Tratamentul de remodelare corporală BTL VANQUISH ME™ este unul non-invaziv, fără contact și nu necesită perioadă de recuperare. Având în vedere că protocoalele de tratament durează maximum o oră, le puteți introduce cu ușurință în programul dumneavoastră, în pauza de prânz. Vă puteți relua apoi activitățile zilnice imediat după programarea la AVRA Aesthetic Institute.

Protocolul indicat este recomandat de către terapeuții noștri, ulterior unei evaluări complete, și ia în calcul măsurătorile și parametrii corpului dumneavoastră, precum și informații referitoare la regimul alimentar și la stilul de viață. Majoritatea persoanelor observă schimbări la 2 – 3 săptămâni după primul tratament, atunci când organismul elimină, natural, celulele adipoase distruse. Pentru a vă susține în realizarea obiectivelor legate de corpul dumneavoastră mai rapid și pentru a menține rezultatele pe termen lung, protocoalele de remodelare corporală AVRA includ o consultație de nutriție gratuită, un plan de alimentație personalizat și servicii de monitorizare a regimului alimentar, oferite de un nutriționist autorizat.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoana la persoana.

Tehnologie

BTL Vanquish Me

Pentru mai multe informații legate de tehnologia care stă la baza tratamentului BTL VANQUISH ME™ pentru remodelare corporală, vă rugăm să accesați secțiunea Tehnologie.

One Comment
  1. La inceputul acestui an, am devenit mamica pentru a doua oara. Ma deprimau tare mult kilogramele din jurul abdomenului, ramase dupa sarcina. Am urmat procedurile complete la AVRA, sperand sa ma ajute sa imi revin. Pe langa faptul ca plecam cu o stare de bine de la institut, cu fiecare sedinta pielea din jurul abdomenului era mai ferma iar stratul de grasime mai mic. Dupa o luna si jumatate de la terminarea tratamentului, abdomenul meu arata ca inainte de sarcina. Sunt foarte incantata de rezultate si dornica de a reveni si pentru alte proceduri

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.