Vanquish pentru remodelarea coapselor

Dac─â v─â nemul╚Ťume╚Öte felul ├«n care arat─â coapsele dvs., cu acei centimetri ├«n plus care par s─â nu dispar─â niciodat─â, chiar dac─â face╚Ťi sport ╚Öi urma╚Ťi o diet─â strict─â, tratamentul cu Vanquish Flex v─â poate ajuta s─â ob╚Ťine╚Ťi rezultatele pe care le dori╚Ťi.

 

  • Remodeleaz─â conturul coapselor
  • Distruge celulele grase
  • Metod─â revolu╚Ťionar─â non-chirurgical─â
  • Procedur─â f─âr─â contact cu pielea
  • Nu necesit─â timp de recuperare
  • Rezultate rapide ╚Öi de durat─â

Remodeleaz─â conturul coapselor

O nou─â metod─â revolu╚Ťionar─â non-chirurgical─â de remodelare a conturului coapselor, folosind puterea radiofrecven╚Ťei, Vanquish Flex ofer─â rezultate rapide, vizibile, uniforme ╚Öi de lung─â durat─â at├ót pentru interiorul ╚Öi exteriorul coapselor, c├ót ╚Öi pentru zona ÔÇŁaripioarelorÔÇŁ de pe coapse.

Folosind tehnologia patentat─â Selective RF Ôäó, tratamentul AVRA Vanquish pentru remodelarea coapselor distruge celulele grase prin ├«nc─âlzirea selectiv─â a ╚Ťesutului adipos, urmat─â de eliminarea natural─â a acestora prin sistemul limfatic al organismului. Vanquish FLEX este o tehnologie revolu╚Ťionar─â, care utilizeaz─â panouri flexibile de tratament care nu vin ├«n contact direct cu pielea, designul special f─âc├ónd posibil ca ele s─â fie plasate ├«n jurul coapsei pacientului, trat├ónd cu u╚Öurin╚Ť─â at├ót interiorul, c├ót ╚Öi exteriorul coapselor. Tratamentele de drenaj limfatic efectuate la AVRA cu tehnologia Lymphastim vor sprijini eliminarea celulelor reziduale, pentru rezultate mai rapide ╚Öi mai bune.

Tratamentul Vanquish pentru remodelarea coapsei, folosind tehnologia BTL Vanquish Me Flex, este neinvaziv, f─âr─â contact ╚Öi nu necesit─â timp de recuperare. Cu protocoale de p├ón─â la o or─â, pe care le pute╚Ťi programa cu u╚Öurin╚Ť─â ├«n timpul pauzei de pr├ónz, v─â pute╚Ťi ├«ntoarce la activit─â╚Ťile zilnice imediat dup─â tratament.

Protocolul recomandat va fi creat de c─âtre terapeu╚Ťi ├«n urma unei evalu─âri complete, care ╚Ťine cont de m─âsur─âtorile corporale ╚Öi de parametrii individuali, precum ╚Öi de informa╚Ťiile referitoare la regimul alimentar ╚Öi stilul de via╚Ť─â. Majoritatea oamenilor v─âd modific─ârile de la 2 la 3 s─âpt─âm├óni dup─â primul tratament, c├ónd organismul elimin─â ├«n mod natural celulele adipoase distruse. Pentru a v─â sprijini ├«n atingerea mai rapid─â a obiectivelor ╚Öi men╚Ťinerea rezultatelor pe termen lung, protocoalele de remodelare AVRA includ o consulta╚Ťie nutri╚Ťional─â gratuit─â, plan de nutri╚Ťie personalizat ╚Öi monitorizarea dietei de c─âtre un nutri╚Ťionist licen╚Ťiat.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoana la persoana.

Tehnologie

BTL Vanquish

Pentru mai multe informa╚Ťii legate de tehnologia care st─â la baza tratamentului BTL┬áVANQUISH MEÔäó pentru remodelare corporal─â, v─â rug─âm s─â accesa╚Ťi sec╚Ťiunea┬áTehnologie.

Doriti sa beneficiati de un plan de tratament individualizat?

Luam in considerare parametri individuali, precum corpul si tipul de piele, starea zonei vizate, nivelul de hidratare, BMI, regimul alimentar si stilul de viata pentru a stabili obiective realizabile, asteptari si termene rezonabile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.

×