Vanquish Me pentru remodelarea coapselor

Dacă vă nemulțumește felul în care arată coapsele dvs., cu acei centimetri în plus care par să nu dispară niciodată, chiar dacă faceți sport și urmați o dietă strictă, tratamentul cu Vanquish Flex vă poate ajuta să obțineți rezultatele pe care le doriți.

 

  • Remodelează conturul coapselor
  • Distruge celulele grase
  • Metodă revoluționară non-chirurgicală
  • Procedură fără contact cu pielea
  • Nu necesită timp de recuperare
  • Rezultate rapide și de durată

Remodelează conturul coapselor

O nouă metodă revoluționară non-chirurgicală de remodelare a conturului coapselor, folosind puterea radiofrecvenței, Vanquish Flex oferă rezultate rapide, vizibile, uniforme și de lungă durată atât pentru interiorul și exteriorul coapselor, cât și pentru zona ”aripioarelor” de pe coapse.

Folosind tehnologia patentată Selective RF ™, tratamentul AVRA Vanquish pentru remodelarea coapselor distruge celulele grase prin încălzirea selectivă a țesutului adipos, urmată de eliminarea naturală a acestora prin sistemul limfatic al organismului. Vanquish FLEX este o tehnologie revoluționară, care utilizează panouri flexibile de tratament care nu vin în contact direct cu pielea, designul special făcând posibil ca ele să fie plasate în jurul coapsei pacientului, tratând cu ușurință atât interiorul, cât și exteriorul coapselor. Tratamentele de drenaj limfatic efectuate la AVRA cu tehnologia Lymphastim vor sprijini eliminarea celulelor reziduale, pentru rezultate mai rapide și mai bune.

Tratamentul BTL Vanquish pentru remodelarea coapsei, folosind tehnologia BTL Vanquish Me Flex, este neinvaziv, fără contact și nu necesită timp de recuperare. Cu protocoale de până la o oră, pe care le puteți programa cu ușurință în timpul pauzei de prânz, vă puteți întoarce la activitățile zilnice imediat după tratament.

Protocolul recomandat va fi creat de către terapeuți în urma unei evaluări complete, care ține cont de măsurătorile corporale și de parametrii individuali, precum și de informațiile referitoare la regimul alimentar și stilul de viață. Majoritatea oamenilor văd modificările de la 2 la 3 săptămâni după primul tratament, când organismul elimină în mod natural celulele adipoase distruse. Pentru a vă sprijini în atingerea mai rapidă a obiectivelor și menținerea rezultatelor pe termen lung, protocoalele de remodelare AVRA includ o consultație nutrițională gratuită, plan de nutriție personalizat și monitorizarea dietei de către un nutriționist licențiat.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoana la persoana.

Tehnologie

BTL Vanquish Me

Pentru mai multe informații legate de tehnologia care stă la baza tratamentului BTL VANQUISH ME™ pentru remodelare corporală, vă rugăm să accesați secțiunea Tehnologie.

Doriti sa beneficiati de un plan de tratament individualizat?

Luam in considerare parametri individuali, precum corpul si tipul de piele, starea zonei vizate, nivelul de hidratare, BMI, regimul alimentar si stilul de viata pentru a stabili obiective realizabile, asteptari si termene rezonabile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.