Zo Skin Health Acne Control- trei motive să îl înlocuiești cu PCA Skin Acne Cream


Evoluția esteticii a devenit ceva firesc și, din fericire, ne ajută să ne bucurăm de produse revoluționare extrem de eficiente.  Una dintre marile probleme cu care ne confruntăm în ziua de azi este acneea, iar Avra Institute vine cu o soluție care va înlocui produsul tratament deja bine cunoscut numit Zo Skin Health Acne Control. Astfel, noul produs pe care îl veți descoperi în Avra Shop este PCA Skin Acne Cream, un tratament delicat, care are menirea să lupte cu acneea pentru rezultate rapide, exact ca si Zo Skin Health Acne Control. 

 

PCA Skin Acne Cream înlocuiește cu succes Zo Skin Health Acne Control,  are  5% peroxid de benzoil și poate fi folosit mai des in rutina zilnica deoarece riscul de iritare a tenului este mai scazut.

 

 

Dermatologii ne-au avertizat întotdeauna că tratarea acneei este o procedură sofisticată, necesită timp și răbdare pe lângă produse de calitate foarte bună.

Ambele produse aduc în prim-plan substanța-minune- peroxid de benzoil, pentru ca tratamentul să se bucure de rezultate optime. Noul produs PCA Skin Acne Cream are 5% peroxid de benzoin și poate fi folosit mai des decât Zo Skin Health Acne Control, care avea 10% .

De asemenea, acest produs de la PCA Skin ajută la reducerea sebumului de suprafață, reduce eritemul și eventualele erupții, minimizează reacțiile cutanate și înlătură bacteriile, are în compoziție glicerina cu rol de hidratare optimă, curăță porii încărcați și ne oferă patru extracte antioxidante naturale care stimulează rezistența cutanată. Proprietăți pe care le-am întâlnit și la Zo Skin Health Acne Control https://avrainstitute.ro/marca/zo-skin-health/page/2/ , despre care știm deja că sunt optime pentru un tratament fără cusur. Noul PCA Skin Acne Cream se remarcă printr-un mix de substanțe botanice liniștitoare pentru a reduce iritarea potențială și pentru a calma tenul rapid.

 

Ce aduce nou PCA Skin Acne Cream pentru un tratament pozitiv, eficace?

Este foarte important de știut că din compoziția noului tratament PCA Skin Acne Cream https://avrainstitute.ro/produs/pca-skin-acne-cream/

nu lipsesc acidul lactic, important pentru mentinerea hidratarii tenului, dar și uleiul de frunze din arbore de ceai, care are actiuni antiseptice si antimicrobiene.

 

PCA Skin Acne Cream trebuie folosit numai pe zonele cu probleme

 

Atenție! Un astfel de tratament trebuie folosit numai pe suprafețele cu probleme, nicidecum pe toată fața.   Nu uitați ca mai apoi să aplicați o cremă sau un produs SPF pe timp de zi și o cremă hidratantă seara, înainte de culcare, pentru ca tenul să se bucure de un răsfăț total .

 

Fă o programare