Q&A #AvraGirl, Beatrice

Care este ritualul tău de beauty? 

Cred ca cel mai puternic si important ritual de beauty al meu este faptul ca am un stil de viata sanatos. Mananc echilibrat, fac mult sport, sunt atenta sa ma hidratez suficient mereu si sa dorm suficient. Pe langa asta nu adorm niciodata cu make up pe fata si pun negresit SPF. Apoi incerc sa fac cu regularitate tratamente de curatare si hidratare. Dupa 30 de ani este important, zic eu, sa lasam si specialistii sa se ocupe de pielea noastra.

Ce sfaturi de skincare ai învățat de la mama ta? 

Mama mereu îmi spunea ca este mai ușor sa previi decat sa tratezi si avea mereu grija sa-mi hidratez pielea. M-a invatat de mica sa folosesc mereu dupa dus creme hidratante.

Ai un skincare guru? 

Nu, nu am. Cred insa in puterea informatiei. Este important sa citim, sa ne informam si sa ne cunoastem pielea, organismul. Apoi mai cred ca este important sa putem extrage din tot ce citim, ceea ce este potrivit pentru noi, pentru pielea noastra.

Care sunt produsele tale preferate de skincare? 

Nu pot sa spun ca am o gama anume preferata, insa din produsele de ingrijire pe care le folosesc nu trebuie sa lipseasca un exfoliant, un ser de hidratare, o crema antiacneica pentru ca am tenul predispus la acnee si o crema hidratanta. A, si iubesc niacinamidele!

Ce tratament Avra iubești cel mai mult și de ce? 

Pot sa spun ca sedintele de epilare sunt o adevarata relaxare pentru mine. Stiu ca suna ciudat, dar le iubesc. Este momentul meu de rasfat de la Avra pentru si abia astept sa ma intind pe acel pat si sa ma relaxez.

Împărtășește-ne un skincare quote to live by/ Împărtășește-ne un citat despre frumusețe după care te ghidezi “ 

Less is more! Intotdeauna