Dermatologie estetică
Tratament Laser onicomicoză Splendor X
Poate că ai observat un aspect mai ciudat al unei unghii de la picior, o schimbare de culoare sau apariția unei porțiuni mai întunecate, gălbuie, albicioasă sau maronie. Unghia se desprinde ușor într-un colț și are mici denivelări. Acestea sunt semne de onicomicoză sau „ciuperca unghiei”.

La Avra Aesthetic Institute scapi de onicomicoză cu ajutorul unui tratament laser, de ultimă generație.

PROGRAMARE:

Dermatologie estetică
leziuni vasculare cu laserul Splendor X
Leziunile vasculare reprezintă afecțiuni ale pielii caracterizate de o dezvoltare anormală a vaselor de sânge. Fie că le ai din naștere, fie că ți-au apărut mai târziu, leziunile vasculare pot fi tratate cu ajutorul laserului. La Avra Aesthetic Institute, noul laser Lumenis Splendor X te ajută, printr-o tehnologie de top, să scapi de leziunile vasculare problematice.

PROGRAMARE:

Dermatologie estetică
Dermatoscopia
Pielea ta este o adevărată hartă, care îți indică starea de sănătate, putându-se îmbolnăvi și ea, ca orice alt organ. Una dintre cele mai revoluționare metode de diagnostic al afecțiunilor cutanate, dermatoscopia, se află în portofoliul de servicii Avra. Pielea are nevoie de îngrijire și de atenție, de aceea te încurajăm să apelezi la dermatoscopie atunci când observi leziuni suspecte, pe piele.

PROGRAMARE:

Dermatologie estetică
Laser Splendor X pentru pete pigmentare și riduri
Petele pigmentare și ridurile fine sunt două probleme ale pielii care îi dau un aspect îmbătrânit și lipsit de vitalitate. Un tratament pentru pete pigmentare cu laser este foarte eficient și diminuează aspectul acestora pe față, decolteu și mâini. La Avra Aesthetic Institute, folosim cu succes laserul Splendor X împotriva petelor pigmentare și a ridurilor fine.

PROGRAMARE:

OFERTELE
lunii

Fă o programare