EXPERIMENTEAZĂ MAI MULT. Uneori trebuie doar să amplifici experiența. Răsfață-te, alegând o ofertă care te va face să zâmbești pentru mult timp! Meriți!

Servicii unice, asa cum esti si tu!

Oferte active

608, 2018

#1yearanniversary


SARBATORESTE FIECARE AN

Sarbatorim 1 an de frumusete la AVRA! Vino alaturi de noi si bucura-te de cadoul aniversar. Pentru fiecare tratament achizitionat primesti inca unul cadou*. Deoarece aniversarile sunt momentul cel mai bun pentru a sarbatori impreuna!

*Oferta valabila pentru tratamentele achizitionate pana […]

608, 2018

Bride to be #pictureperfect


785 Ron / 1045 Ron

Pășește spre altar cu un ten perfect! Acest protocol de 3 ședințe de tratamente faciale a fost special conceput pentru a te ajuta să îți reîmprospătezi tenul și să te bucuri de un ten luminos, pregătit […]

2003, 2018

Postnatal Bodylove


5600 Ron / 6320 Ron

Programul de 6 săptămâni POSTNATAL BodyLove combină cea mai eficientă metodă de antrenament Pilates BASI Systems de la The Pilates Studio, cu tehnologia estetică non-invazivă pentru remodelarea corpului și redarea fermității pielii, pentru a te susține să îți recapeți […]

2002, 2018

No Hair Here


2000 Ron / 3000 Ron

Nu lăsa părul să îți stea în cale!

Sigur și cu adevărat eficient, tratamentul de epilare definitivă laser poate fi folosit pe toate tipurile de piele, având rezultate reale, de lungă durată.

Acest pachet include 6 sesiuni de epilare definitivă […]

Oferte Inactive