TEHNOLOGIE SUPERIOAR─é. REZULTATE REMARCABILE

Performan╚Ť─â ridicat─â, confort, siguran╚Ť─â si efecte de durat─â.

Descoperi╚Ťi tehnologia inovatoare din spatele protocoalelor personalizate marca AVRA, pentru b─ârba╚Ťi ╚Öi femei.

La nivel mondial, ├«n fiecare an num─ârul procedurilor chirurgicale de ├«nfrumuse╚Ťare scade, nu doar pentru c─â sunt ├«nso╚Ťite de durere, ci ╚Öi pentru c─â implic─â ╚Öi poten╚Ťiale riscuri de s─ân─âtate, put├ónd deteriora ireversibil pielea. ├Än acela╚Öi timp, procedurile non-invazive devin din ce ├«n ce mai populare, datorit─â rezultatelor eficiente ╚Öi de durat─â ╚Öi faptului c─â sunt nedureroase ╚Öi rapide, ╚Öi nu necesit─â timp de recuperare post-tratament.

La AVRA Aesthetic Institute adopt─âm filozofia procedurilor non-invazive, str─âduindu-ne s─â v─â oferim cele mai avansate solu╚Ťii tehnologice din lume, pentru corp ╚Öi fa╚Ť─â. Personalizate, terapiile iau ├«n calcul propriet─â╚Ťile pielii ╚Öi paramentrii corpului dumnevoastr─â, precum ╚Öi stilul personal de via╚Ť─â. Fiind efectuate de medici ╚Öi esteticieni specializa╚Ťi, cu sprijinul unui nutri╚Ťionist autorizat, protocoalele de tratament AVRA garanteaz─â cele mai eficiente rezultate, at├ót pe termen scurt, c├ót ╚Öi lung.

BTL VANQUISH ME

VANQUISH MEÔäó este o descoperire uria╚Ö─â, f─âc├ónd parte din noua genera╚Ťie de proceduri de liposuc╚Ťie f─âr─â interven╚Ťie chirurgical─â. Introdus─â pentru prima dat─â la New York de chirurgi plasticieni recunoscu╚Ťi, tehnologia ╚Öi-a dob├óndit recunoa╚Öterea pentru rezultatele sale extraordinare.

BTL EXILIS ULTRA

Tehnologia premiat─â Exilis UltraÔäó reprezint─â, ├«n prezent, solu╚Ťia optim─â pentru transformare corporal─â ╚Öi facial─â, ca alternativ─â non-invaziv─â ╚Öi f─âr─â durere la chirurgia plastic─â, utiliz├ónd o combina╚Ťie avansat─â de ultrasunete ╚Öi unde de radiofrecven╚Ť─â pentru tratamente de modelare corporal─â, fermitate a pielii ╚Öi re├«ntinerire facial─â.

BTL X-WAVE

Recunoscut ca unul dintre cele mai eficiente aparate pentru conturarea corpului, BTL┬áX-Wave aplic─â for╚Ťa puternic─â a undelor acustice pentru tratamentul celulitei, a vergeturilor ╚Öi cicatricilor.┬á┬áElimin├ónd celulele adipoase ╚Öi fragment├ónd benzile fibroase care genereaz─â efectul de ÔÇ×gropi╚ŤeÔÇť la nivelul pielii, BTL┬áX-Wave poate elimina ├«n mod eficient celulita, chiar ╚Öi ├«n cele mai avansate stadii.

BTL LYMPHASTIM

BTL┬áLymphastim este o solu╚Ťie tehnologic─â avansat─â pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea fluxului limfatic ╚Öi a celui sanguin, contribuind la eliminarea substan╚Ťelor reziduale ╚Öi cu ameliorarea edemului, neuropatiei sau a sindromului picioarelor grele. Combinat cu alte tratamente din portofoliul AVRA, BTL┬áLymphastim accelereaz─â efectul acestora, simultan cu auto-purificarea organismului

avra-institute-man__LB_5388

BTL EXILIS ULTRA FACE

Exilis UltraÔäó este o un echipament inovator, premiat, care folose╚Öte o combina╚Ťie de tehnologii pe baz─â de unde de radiofrecven╚Ť─â ╚Öi ultrasunete. Acesta poate fi aplicat pe orice suprafa╚Ť─â a corpului sau a fe╚Ťei, stimul├ónd produc╚Ťia de colagen ╚Öi elastin─â, care contribuie la rec─âp─âtarea fermit─â╚Ťii pielii, reduc├ónd, simultan, ridurile.

JET PEEL

Tehnologia patentat─â JetPeel este sistem de tratament ├«n mai multe etape, pentru fa╚Ť─â ╚Öi corp, care combin─â beneficiile hidrodermoabraziunii complet naturale, peeling-ului chimic (exfolierii chimice), extrac╚Ťiei f─âr─â durere ╚Öi a infuziei cutanate de substan╚Ťe nutritive precum celule stem, antioxidan╚Ťi, acid hialuronic ╚Öi peptide de origine vegetal─â.

PCA SKIN

PCA SKIN este lider ├«n domeniul exfolierii chimice, cre├ónd de peste 25 de ani cele mai bune ╚Öi mai inovatoare tratamente profesionale din domeniu. Recunoscut─â ╚Öi promovat─â de c─âtre Asocia╚Ťia american─â pentru Chirurgie plastic─â facial─â, PCA SKIN ofer─â o tehnologie de ultim─â genera╚Ťie pentru exfolierea chimic─â.

Venus Legacy

Venus Legacy este tehnologie avansat─â, non-invaziv─â, destinat─â frumuse╚Ťii ├«ntregului corp. Venus Legacy este aparatul num─ârul 1 ├«n lume, aprobat de FDA, care utilizeaz─â tehnologia 4D. Aceasta combin─â radiofrecven╚Ťa multi-polar─â, c├ómpuri electro-magnetice pulsate ╚Öi tehnologia VariPulse cu feedback termal ├«n timp real.

×