Descoperiți tehnologia inovatoare din spatele protocoalelor personalizate marca AVRA, pentru bărbați și femei.

La nivel mondial, în fiecare an numărul procedurilor chirurgicale de înfrumusețare scade, nu doar pentru că sunt însoțite de durere, ci și pentru că implică și potențiale riscuri de sănătate, putând deteriora ireversibil pielea. În același timp, procedurile non-invazive devin din ce în ce mai populare, datorită rezultatelor eficiente și de durată și faptului că sunt nedureroase și rapide, și nu necesită timp de recuperare post-tratament.

La AVRA Aesthetic Institute adoptăm filozofia procedurilor non-invazive, străduindu-ne să vă oferim cele mai avansate soluții tehnologice din lume, pentru corp și față. Personalizate, terapiile iau în calcul proprietățile pielii și paramentrii corpului dumnevoastră, precum și stilul personal de viață. Fiind efectuate de medici și esteticieni specializați, cu sprijinul unui nutriționist autorizat, protocoalele de tratament AVRA garantează cele mai eficiente rezultate, atât pe termen scurt, cât și lung.

BTL VANQUISH ME

VANQUISH ME™ este o descoperire uriașă, făcând parte din noua generație de proceduri de liposucție fără intervenție chirurgicală. Introdusă pentru prima dată la New York de chirurgi plasticieni recunoscuți, tehnologia și-a dobândit recunoașterea pentru rezultatele sale extraordinare.

BTL EXILIS ULTRA

Tehnologia premiată Exilis Ultra™ reprezintă, în prezent, soluția optimă pentru transformare corporală și facială, ca alternativă non-invazivă și fără durere la chirurgia plastică, utilizând o combinație avansată de ultrasunete și unde de radiofrecvență pentru tratamente de modelare corporală, fermitate a pielii și reîntinerire facială.

BTL X-WAVE

Recunoscut ca unul dintre cele mai eficiente aparate pentru conturarea corpului, BTL X-Wave aplică forța puternică a undelor acustice pentru tratamentul celulitei, a vergeturilor și cicatricilor.  Eliminând celulele adipoase și fragmentând benzile fibroase care generează efectul de „gropițe“ la nivelul pielii, BTL X-Wave poate elimina în mod eficient celulita, chiar și în cele mai avansate stadii.

BTL LYMPHASTIM

BTL Lymphastim este o soluție tehnologică avansată pentru îmbunătățirea fluxului limfatic și a celui sanguin, contribuind la eliminarea substanțelor reziduale și cu ameliorarea edemului, neuropatiei sau a sindromului picioarelor grele. Combinat cu alte tratamente din portofoliul AVRA, BTL Lymphastim accelerează efectul acestora, simultan cu auto-purificarea organismului

avra-institute-man__LB_5388

BTL EXILIS ULTRA FACE

Exilis Ultra™ este o un echipament inovator, premiat, care folosește o combinație de tehnologii pe bază de unde de radiofrecvență și ultrasunete. Acesta poate fi aplicat pe orice suprafață a corpului sau a feței, stimulând producția de colagen și elastină, care contribuie la recăpătarea fermității pielii, reducând, simultan, ridurile.

JET PEEL

Tehnologia patentată JetPeel este sistem de tratament în mai multe etape, pentru față și corp, care combină beneficiile hidrodermoabraziunii complet naturale, peeling-ului chimic (exfolierii chimice), extracției fără durere și a infuziei cutanate de substanțe nutritive precum celule stem, antioxidanți, acid hialuronic și peptide de origine vegetală.

PCA SKIN

PCA SKIN este lider în domeniul exfolierii chimice, creând de peste 25 de ani cele mai bune și mai inovatoare tratamente profesionale din domeniu. Recunoscută și promovată de către Asociația americană pentru Chirurgie plastică facială, PCA SKIN oferă o tehnologie de ultimă generație pentru exfolierea chimică.

Venus Legacy

Venus Legacy este tehnologie avansată, non-invazivă, destinată frumuseții întregului corp. Venus Legacy este aparatul numărul 1 în lume, aprobat de FDA, care utilizează tehnologia 4D. Aceasta combină radiofrecvența multi-polară, câmpuri electro-magnetice pulsate și tehnologia VariPulse cu feedback termal în timp real.

TIXEL media 1

Tixel

Este un tratament dermato-estetic de ultima generatie pentru regenerare si tratament. Intinerire structurala de durata cu rezultate superioare laserului fractionat.
Rezultatele sunt vizibile dupa prima sedinta.