Venus Legacy

Venus Legacy, o┬átehnologie avansat─â, non-invaziv─â, destinat─â frumuse╚Ťii ├«ntregului corp. Venus Legacy este aparatul num─ârul 1 ├«n lume, aprobat de FDA, care utilizeaz─â tehnologia 4D. Aceasta combin─â radiofrecven╚Ťa multi-polar─â, c├ómpuri electro-magnetice pulsate ╚Öi tehnologia VariPulse cu feedback termal ├«n timp real.┬á

Venus Legacy are la baz─â tehnologia patentat─â (MP)2, care ├«mbin─â Radiofrecven╚Ťa multi-polar─â (RF) ╚Öi c├ómpurile electro-magnetice pulsate (PEMF).┬á

Radiofrecven╚Ťa multi-polar─â (RF) folose╚Öte un algoritm unic pentru a transmite ├«nc─âlzirea omogen─â pe mai multe straturi de ╚Ťesut, ce permite o cre╚Ötere mai rapid─â a c─âldurii ╚Öi men╚Ťinerea mai u╚Öoar─â a temperaturii terapeutice. Pe scurt, eficien╚Ťa aparatului este mare, siguran╚Ťa pentru pacient este sporit─â, iar experien╚Ťa tratamentului este una pl─âcut─â.┬á

C├ómpurile electro-magnetice pulsate reprezint─â o tehnologie non-termic─â, emis─â prin electrozii aplicatorilor, care amplific─â efectele radiofrecven╚Ťei multi-polare. C├ómpurile electro-magnetice pulsate sunt eficiente ├«n declan╚Öarea proceselor regenerative ale pielii ╚Öi sunt folosite ├«n medicina conven╚Ťional─â de zeci de ani.┬á

├Ämpreun─â, Radiofrecven╚Ťa multi-polar─â ╚Öi C├ómpurile electro-magnetice au un efect sinergic, intensific├ónd sinteza de colagen, pentru o piele mai ferm─â ╚Öi pentru formarea de noi vase capilare.

Tratamentul Venus Legacy poate fi folosit pentru mai multe zone ale corpului: abdomen, fese, coapse, gambe, genunchi, spate, bra╚Ťe sau gu╚Ö─â.

La Avra Aesthetic Institute, folosim tehnologia Venus Legacy pentru:

– diminuarea ridurilor;

– netezirea pielii fe╚Ťei, a g├ótului ╚Öi a corpului;

– remodelare corporal─â non-chirurgical─â;

– reducerea circumferin╚Ťei taliei;

– conturarea ╚Öi tonifierea corpului;

– diminuarea celulitei ├«n zonele tratate;

– ├«mbun─ât─â╚Ťirea texturii pielii, chiar de la primele ╚Öedin╚Ťe;

– ├«mbun─ât─â╚Ťirea circula╚Ťiei sangvine;

– tratarea laxit─â╚Ťii pielii.┬á

 

O sesiune dureaz─â aproximativ 30 de minute ╚Öi nu necesit─â timp de recuperare. ├Ä╚Ťi po╚Ťi relua rutina zilnic─â imediat dup─â procedur─â.

Folosim tehnologia Venus Legacy pentru:

– diminuarea ridurilor;

– netezirea pielii fe╚Ťei, a g├ótului ╚Öi a corpului;

– remodelare corporal─â non-chirurgical─â;

– reducerea circumferin╚Ťei taliei;

– conturarea ╚Öi tonifierea corpului;

– diminuarea celulitei ├«n zonele tratate;

– ├«mbun─ât─â╚Ťirea texturii pielii, chiar de la primele ╚Öedin╚Ťe;

– ├«mbun─ât─â╚Ťirea circula╚Ťiei sangvine;

– tratarea laxit─â╚Ťii pielii.

Tratamentul Venus Legacy nu este recomandat ├«n cazul persoanelor care sufer─â de varice, care prezint─â vase de s├ónge sparte pe zona care urmeaz─â s─â fie tratat─â, sufer─â de boli de piele. Totodat─â, aparatul nu se folose╚Öte ├«n cazul sarcinii ╚Öi al─âpt─ârii ╚Öi nici ├«n cazul existen╚Ťei unor implanturi metalice/bijuterii/articole din metal pe zona tratat─â.

Remodelare corporal─â.

La Avra Aesthetic Institute, cu un pachet de 10 ╚Öedin╚Ťe Venus Legacy, ├«n func╚Ťie de nevoile tale, silueta ├«╚Ťi va fi redefinit─â ╚Öi te vei bucura de corpul mult-visat. ├Än func╚Ťie de zonele de tratament, procedura dureaz─â ├«ntre 15-90 de minute. Dup─â prima ╚Öedin╚Ť─â, vei remarc─â o ├«mbun─ât─â╚Ťirea vizibil─â a zonei tratate, iar rezultatele se amplific─â, pe m─âsura avans─ârii ╚Öedin╚Ťelor.

TRATAMENTE

Metoda Venus Legacy este ideală pentru persoanele care, deși fac sport și urmează o dietă, nu pot să scape de celulită de pe corp, și nu-numai.
×