Pachete de servicii create special pentru tine
Experimentează mai mult!
Uneori trebuie doar să amplifici experiența. Răsfață-te, alegând o ofertă care te va face să zâmbești pentru mult timp! Meriți!

La nivel mondial, în fiecare an numărul procedurilor chirurgicale de înfrumusețare scade, nu doar pentru că sunt însoțite de durere, ci și pentru că implică și potențiale riscuri de sănătate, putând deteriora ireversibil pielea. În același timp, procedurile non-invazive devin din ce în ce mai populare, datorită rezultatelor eficiente și de durată și faptului că sunt nedureroase și rapide, și nu necesită timp de recuperare post-tratament.

La AVRA Aesthetic Institute adoptăm filozofia procedurilor non-invazive, străduindu-ne să vă oferim cele mai avansate soluții tehnologice din lume, pentru corp și față. Personalizate, terapiile iau în calcul proprietățile pielii și paramentrii corpului dumnevoastră, precum și stilul personal de viață. Fiind efectuate de medici și esteticieni specializați, cu sprijinul unui nutriționist autorizat, protocoalele de tratament AVRA garantează cele mai eficiente rezultate, atât pe termen scurt, cât și lung.

Copy of Aesthetic Mens Skincare Ad Instagram Post - 1
Nu este niciodată prea târziu să decizi că meriți să dai timpul înapoi!
Beneficiază de biostimularea Sculptra la un preț special.

PROGRAMARE:

Copy of Aesthetic Mens Skincare Ad Instagram Post - 2
Să ai un corp în care să te simți bine nu a fost niciodată mai ușor!
La fiecare ședință de BTL Vanquish Me achiziționată primești cadou încă o ședință.

PROGRAMARE:

Copy of Aesthetic Mens Skincare Ad Instagram Post - 3
Meriți să îți iubești tenul din nou
Știm că cine a încercat tratamentul Image la AVRA Institute a redescoperit frumusețea tenulu său. Vrem să îți oferim acest cadou și de aceea protocolul avansat Image are un preț special

PROGRAMARE:

Copy of Aesthetic Mens Skincare Ad Instagram Post - 4
Nu este prea târziu să scapi de grija părului de pe corp!
La 4 ședințe de epilare full body (4 zone la alegere) primești cadou încă 3 ședințe.

PROGRAMARE:

bride to be avra
BRIDE TO BE #PICTUREPERFECT
Acest protocol a fost conceput special pentru a te ajuta sa iti reimprospatezi tenul si sa te bucuri de un ten luminos, pregatit pentru cele mai memorabile poze.

PROGRAMARE:

batch_ilinca-site-247-of-430-1024x683[1]
Meriți să îți iubești tenul din nou
Știm că cine a încercat tratamentul Image la AVRA Institute a redescoperit frumusețea tenulu său. Vrem să îți oferim acest cadou și de aceea protocolul avansat Image are un preț special

PROGRAMARE:

Untitled-2
REMODELARE ȘI REDUCERE CELULITĂ
Te-ai gândit vreodată că, doar cu ajutorul unui singur dispozitiv modern, ai putea să obții cele mai bune rezultate în frumusețea întregului corp? Venus Legacy este aparatul numărul 1 în lume, aprobat de FDA, care utilizează tehnologia 4D.

PROGRAMARE:

Untitled-1
OFERĂ ÎN DAR O CLIPĂ DE RĂSFĂȚ
Un gift card personalizat care oferă acces la tratamente de ultimă generație este un cadou potrivit atât pentru familie, prieteni dar și pentru pertenerii de afaceri sau angajați. Oferă acest gift card potrivit atât pentru femei cât și pentru bărbați, indiferent de vârstă.

PROGRAMARE:

BTL VENUS LEGACY
VANQUISH ME™ este o descoperire uriașă, făcând parte din noua generație de proceduri de liposucție fără intervenție chirurgicală. Introdusă pentru prima dată la New York de chirurgi plasticieni recunoscuți, tehnologia și-a dobândit recunoașterea pentru rezultatele sale extraordinare.

PROGRAMARE:

laser
Axile + înghinal cu Lego laser
6 sedinte epilare definitiva cu Laserul Lego pe zonele Axile + Înghinal la doar 1350 lei, pret promo de la 2700 lei

PROGRAMARE:

BTL SCARLET S
Tratamentul Scarlet S stimulează tesuturile subcutanate prin emiterea undelor de radiofrecventă prin intermediul micro-acelor special concepute, livrand energie direct către epidermă si dermă si permitand un control precis al adancimii (de la 0,5 mm la 3,5 mm), in functie de afectiunile tratate.

PROGRAMARE:

BTL LYMPHASTIM
BTL Lymphastim este o soluție tehnologică avansată pentru îmbunătățirea fluxului limfatic și a celui sanguin, contribuind la eliminarea substanțelor reziduale și cu ameliorarea edemului, neuropatiei sau a sindromului picioarelor grele. Combinat cu alte tratamente din portofoliul AVRA, BTL Lymphastim accelerează efectul acestora, simultan cu auto-purificarea organismului

PROGRAMARE:

Fă o programare