Oferte Avra

Pachete de servicii create special pentru tine
Experimentează mai mult!
Uneori trebuie doar să amplifici experiența. Răsfață-te, alegând o ofertă care te va face să zâmbești pentru mult timp! Meriți!

La nivel mondial, în fiecare an numărul procedurilor chirurgicale de înfrumusețare scade, nu doar pentru că sunt însoțite de durere, ci și pentru că implică și potențiale riscuri de sănătate, putând deteriora ireversibil pielea. În același timp, procedurile non-invazive devin din ce în ce mai populare, datorită rezultatelor eficiente și de durată și faptului că sunt nedureroase și rapide, și nu necesită timp de recuperare post-tratament.

La AVRA Aesthetic Institute adoptăm filozofia procedurilor non-invazive, străduindu-ne să vă oferim cele mai avansate soluții tehnologice din lume, pentru corp și față. Personalizate, terapiile iau în calcul proprietățile pielii și paramentrii corpului dumnevoastră, precum și stilul personal de viață. Fiind efectuate de medici și esteticieni specializați, cu sprijinul unui nutriționist autorizat, protocoalele de tratament AVRA garantează cele mai eficiente rezultate, atât pe termen scurt, cât și lung.

epilare-splendor-crop1
Ofertă epilare laser Splendor X
AVRA INSTITUTE ȚI-A PREGĂTIT O SUPRIZĂ! Ai multe planuri anul aceasta și îți dorești să arăți perfect în fiecare moment? Iar dacă asta s-ar putea întâmpla rapid și fără să treci prin etape complicate ar fi minunat, nu? Epilarea definitivă cu cea mai nouă tehnologie de laser Alexandrite & NdYag, aparatul Lumenis Splendor X este soluția pentru a scăpa de grija epilatului cu ceară sau epilator. La 4 ședințe de Splendor X primești cadou încă 2 ședințe.

Oferta valabila pana la 15 octombrie 2023!

PROGRAMARE:

summer body
#Summer Body
La orice protocol de tratamente corporale de minim 3000 lei achiziționat, vara asta primești cadou 6 ședințe de BTL Lymphastim în valoare de 660 lei.

PROGRAMARE:

epilare-definitiva[1]
#NoHairHere
Nu lăsa părul să îți stea în cale! Pentru oricare 4 sesiuni de Epilare Definitivă Laser, îți oferim 2 sesiuni gratis. Sigur și cu adevărat eficient, tratamentul de epilare definitivă laser poate fi folosit pe toate tipurile de piele, având rezultate reale, de lungă durată. La AVRA am optat pentru două tehnologii de top cu laser dioda: Eride Smart Dual LEGO LASER și PlatinumGMT Diode Laser.

PROGRAMARE:

laser
Axile + inghinal cu Lego laser
6 sedinte epilare definitiva cu Laserul Lego pe zonele Axile + Înghinal la doar 1350 lei, pret promo de la 2700 lei

PROGRAMARE:

bride_result
BRIDE TO BE #PICTUREPERFECT
Acest protocol a fost conceput special pentru a te ajuta sa iti reimprospatezi tenul si sa te bucuri de un ten luminos, pregatit pentru cele mai memorabile poze.

PROGRAMARE:

toxina botulinica vara
OFERTĂ TOXINĂ BOTULINICĂ
Stergere riduri etaj facial superior (3 zone)
*cu substanta omologata Juvederm Vistabel

PROGRAMARE:

BTL VENUS LEGACY
VANQUISH ME™ este o descoperire uriașă, făcând parte din noua generație de proceduri de liposucție fără intervenție chirurgicală. Introdusă pentru prima dată la New York de chirurgi plasticieni recunoscuți, tehnologia și-a dobândit recunoașterea pentru rezultatele sale extraordinare.

PROGRAMARE:

laser
Axile + înghinal cu Lego laser
6 sedinte epilare definitiva cu Laserul Lego pe zonele Axile + Înghinal la doar 1350 lei, pret promo de la 2700 lei

PROGRAMARE:

BTL SCARLET S
Tratamentul Scarlet S stimulează tesuturile subcutanate prin emiterea undelor de radiofrecventă prin intermediul micro-acelor special concepute, livrand energie direct către epidermă si dermă si permitand un control precis al adancimii (de la 0,5 mm la 3,5 mm), in functie de afectiunile tratate.

PROGRAMARE:

BTL LYMPHASTIM
BTL Lymphastim este o soluție tehnologică avansată pentru îmbunătățirea fluxului limfatic și a celui sanguin, contribuind la eliminarea substanțelor reziduale și cu ameliorarea edemului, neuropatiei sau a sindromului picioarelor grele. Combinat cu alte tratamente din portofoliul AVRA, BTL Lymphastim accelerează efectul acestora, simultan cu auto-purificarea organismului

PROGRAMARE:

Fă o programare