Experimentați acum un nou nivel de încrederea în dumneavoastră, cu sprijinul celei mai avansate tehnologii din lume!

În ritmul alert al zilelor noastre nu mai avem timp de pierdut, nici timp pentru a experimenta soluții ineficiente sau fără rezultate. Înțelegem provocările cu care vă confruntați, vă cunoaștem necesitățile specifice și suntem pregătiți să răspundem așteptărilor legate de forma ideală a corpului pe care v-o doriți.

Vizitați acum AVRA pentru a descoperi locul în care cea mai recentă tehnologie stă la baza tuturor terapiilor personalizate pentru a răspunde nevoilor personale, oferind schimbarea aspectului și stării corpului dumneavoastră. Acordând importanță dezvoltării unor protocoale care se adaptează cu ușurință stilului dumneavoastră de viață, sprijinindu-vă în efortul pentru obținerea unei forme optime, terapiile noastre oferă rezultate realizabile, cu efecte pe termen lung, care pot fi evaluate, în cel mai scurt interval de timp posibil.

Our #1 goal is to help you feel confident and happy in your skin.

REMODELARE CORPORALĂ

Știm că, în anumite cazuri, indiferent de stilul dumneavoastră activ de viață, există zone în care grăsimea va rezista și unei diete stricte și antrenamentelor intense. Echipa noastră de experți vă oferă soluții individuale, rapide și eficiente, cu ajutorul tehnologiei.

Tratamentul Vanquish pentru remodelare corporală
Tratamentul Exilis Elite pentru remodelare corporală

FERMITATEA PIELII

Protocoalele noastre de reîntinerire a pielii pentru piele laxă, fără fermitate sau ridată au la bază tehnologia premiată Exilis Elite. Acestea sunt recomandate în situația în care doriți să obțineți o piele mai fermă după pierderea în greutate sau pentru combaterea efectelor îmbătrânirii.

Tratamentul Exilis Elite pentru fermitatea pielii

 

TRATAMENT ANTI VERGETURI ȘI CICATRICI

Semnele lăsate de cicatrici, semnele post-acnee și vergeturile care apar uneori în procesul de pierdere a greutății și de dezvoltare a masei musculare sunt unele dintre cele mai des întâlnite probleme ale pielii în cazul bărbaților. Cu ajutorul forței ultrasunetelor, obținem acum rezultate remarcabile și vizibile pentru remedierea acestor probleme, încă de la prima sesiune.

Tratamentul X-Wave pentru vergeturi și cicatrici

 

DRENAJ LIMFATIC

Recomandat pentru a completa și susține terapiile de remodelare corporală și fermitate a pielii, drenajul limfatic accelerează procesul natural de eliminare a celulelor reziduale, generând rezultate mai rapide, precum și alte beneficii de sănătate.

Tratamentul Lymphastim

 

EPILARE DEFINITIVĂ CU LASER

Tehnologia avansată Dioda Laser elimină permanent părul nedorit, din toate regiunile corpului, îmbunătățind aspectul pielii, asigurând rezultate excelente încă de la prima sesiune.

Epilare definitivă cu Dioda Laser

 

LIFTING NON-INVAZIV

O alternativă nechirurgicală excelentă pentru bărbații care vor să își tonifice pielea și să scape de „bărbia dublă” cu ajutorul liftingul non-invaziv ce sculptează fața, eliminând grăsimea, pentru a reface conturul feței, minimizând în același timp aspectul ridurilor.

Tratamentul Exilis pentru rejuvenarea gâtului și a feței

 

PEELING CHIMIC

Soluțiile de peeling PCA Skin pentru aplicare profesională au rezultate extraordinare în tratarea unor probleme ale tenului precum: acneea, petele pigmentare și îmbătrânirea. Formulate de tratament personalizat îmbunătățesc rata de reînnoire celulară, reduc liniile fine, punctele negre și erupțiile acneice, pentru a descoperi o piele sănătoasă și luminoasă.

Peeling chimic PCA SKIN

HIRODERMABRAZIUNE

Tehnologia Jet Peel pentru hidrodermabraziune oferă un tratament complet, în mai mulți pași, ce combină beneficiile mai multor proceduri pentru reducerea ridurilor, minimizarea porilor, reducerea cicatricilor acneeice, lăsând piele complet rejuvenată.

Hidrodermabraziune facială Jet Peel 

 

Ma intereseaza