TRATAMENTE BĂRBAȚI

Echipa de medici din cadrul AVRA folosește cele mai noi tehnici, non - invazive cât mai puțin invazive, pentru corectarea problemelor estetice iar substanțele folosite sunt recunoscute si înregistrate oficial pe piața din România.
În cadrul Institutului estetic AVRA oferim soluții pentru remodelarea corpului, reîntinerirea și fermitatea pielii, tratamentul celulitei, reducerea vergeturilor și cicatricelor, epilarea definitivă cu tehnologie laser, drenaj limfatic și îmbunătățire a circulației.
Tratamente precise, inovatoare și fără durere pentru slăbit, remodelare și reîntinerire. Tehnologia premiată, expertiza specializată și accentul dedicat fiecărui client garantează rezultate fără compromisuri, vizibile și pe termen lung.
Specialiștii Avra recomandă să faci o vizită la dermatolog cel puțin o dată pe an. Este important să acorzi o atenție sporită sănătății pielii tale și oricărui semn că ceva ar fi în neregulă, în special dacă ai pielea deschisă la culoare, alunițe care și-au modificat forma sau culoarea.
În clinica noastră puteți alege dintr-o gamă largă de tehnici de epilare definitivă laser, în funcție de zona de pe corp pe care doriți să o lucrați, aparatul preferat sau intenția cu care veniți: estetică sau medicală.
Prin serviciul de teste nutrigenetice, la Avra Aesthetic Institute ne adresăm, în mod special, persoanelor care se confruntă cu probleme de grăsime localizată și care apelează la servicii de remodelare corporală, în cadrul centrului nostru.
Părul a fost întotdeauna o trăsătură importantă a încrederii noastre. Acesta este motivul pentru care căderea părului poate provoca un șoc intens și stres, emoții care accelerează adesea problema răririi părului.
OFERTELE
lunii

Fă o programare