La AVRA, noi credem că un corp perfect este acela în care vă simțiți cel mai confortabil, obiectivul nostru fiind acela de a vă ajuta să-l obțineți. Ne bazăm pe produse și tehnologie inovatoare, de ultimă generație, precum și pe o echipă de specialiști alcătuită din medici, nutriționiști și esteticieni autorizați. Aliniind serviciile noastre celor mai ridicate standarde din domeniul esteticii, garantăm cele mai eficiente rezultate pe termen scurt și lung.

Planurile de tratament profesionale AVRA WOMAN sunt concepute având la bază conceptul de individualitate. Fie că este vorba de tratament pentru față sau corp, consultația și evaluarea inițiale efectuate de specialiștii noștri vor aborda toate îngrijorările personale și vor sta la baza conceperii unui plan de tratament personalizat, care să întrunească toate necesitățile dumneavoastră specifice. Luăm în considerare parametri individuali, precum corpul și tipul de piele, starea zonei vizate, nivelul de hidratare, BMI, regimul alimentar și stilul de viață, pentru a stabili obiective realizabile, așteptări și termene rezonabile, dar și pentru a dezvolta un protocol unic, personalizat, care să garanteze obținerea formei optime pentru dumneavoastră.

Our #1 goal is to help you feel confident and happy in your skin.

Remodelare Corporală

În cazul zonelor corporale rezistente la exerciții fizice dure și regimuri alimentare stricte, protocoalele noastre de tratament AVRA includ cele mai avansate proceduri non-invazive și fără durere, oferind rezultate comparabile liposucției chirurgicale.

Tratamentul Vanquish Me pentru remodelare abdomen și flancuri
Tratamentul Exilis Elite pentru remodelare corporală
Tratamentul Vanquish Me pentru remodelarea coapselor

Fermitatea Pielii

Protocoalele noastre de reîntinerire a pielii pentru piele laxă, fără fermitate sau ridată au la bază tehnologia premiată Exilis Elite. Acest tratament este recomandat în cazul în care doriți întinderea pielii după sarcină, după fluctuații ale greutății sau în cazul în care doriți combaterea efectelor îmbătrânirii.

Tratamentul Exilis Elite pentru fermitatea pielii

Tratament Anti-Celulită

Două protocoale intensive marca AVRA combat cu succes celulita, indiferent de stadiul ei, folosind renumita tehnologie care utilizează unde acustice pentru fragmentarea benzilor fibroase care generează aspectul de „coajă de portocală“ al pielii.

Tratamentul X-Wave anti-celulită
Protocolul de tratament X-Wave și Exilis

Tratament Anti-vergeturi și Cicatrici

Cu ajutorul tehnologiei noastre inovatoare care aplică forța ultrasunetelor, obținem rezultate remarcabile, vizibile, pentru reducerea vergeturilor și cicatricilor, stimulând, în același timp, producerea de colagen, pentru o regenerare rapidă a pielii.

Tratamentul X-Wave pentru vergeturi și cicatrici

 

Drenaj Limfatic

Puternic recomandat pentru susținerea terapiilor de remodelare corporală și fermitate a pielii, drenajul limfatic accelerează procesul natural de eliminare a celulelor reziduale, generând rezultate mai rapide, precum și alte beneficii pentru sănătate.

Tratamentul Lymphastim

Epilare Definitivă Cu Laser

Tehnologia avansată Dioda Laser elimină permanent părul nedorit, din toate regiunile corpului, îmbunătățind aspectul pielii, asigurând rezultate excelente încă de la prima sesiune.

Epilare cu Dioda Laser

Lifting Non-invaziv

O alternativă nechirurgicală excelentă pentru femeile care își doresc rejuvenarea pielii, liftingul non-invaziv sculptează fața, eliminând grăsimea de sub bărbie sau din alte zone izolate selectate, pentru a reface conturul. În același timp minimizează aspectul liniilor fine și al ridurilor.

Tratamentul Exilis pentru rejuvenarea feței și a gâtului

 

Peeling Chimic

Soluțiile de peeling PCA Skin pentru aplicare profesională au rezultate extraordinare în tratarea unor probleme ale tenului precum: acneea, petele pigmentare și îmbătrânirea. Formulate de tratament personalizat îmbunătățesc rata de reînnoire celulară, reduc liniile fine, punctele negre și erupțiile acneice, pentru a descoperi o piele sănătoasă și luminoasă.

Peeling chimic PCA SKIN

Hidrodermabraziune

Tehnologia Jet Peel pentru hidrodermabraziune oferă un tratament complet, în mai mulți pași, ce combină beneficiile mai multor proceduri pentru reducerea ridurilor, minimizarea porilor, reducerea cicatricilor acneeice, lăsând piele complet rejuvenată.

Hidrodermabraziune facială Jet Peel

Ma intereseaza