Tratamente Corporale

Tratamente Faciale

Tratamente Faciale

La AVRA, noi credem că un corp perfect este acela în care vă simțiți cel mai confortabil, obiectivul nostru fiind acela de a vă ajuta să-l obțineți. Ne bazăm pe produse și tehnologie inovatoare, de ultimă generație, precum și pe o echipă de specialiști alcătuită din medici, nutriționiști și esteticieni autorizați. Aliniind serviciile noastre celor mai ridicate standarde din domeniul esteticii, garantăm cele mai eficiente rezultate pe termen scurt și lung.

Planurile de tratament profesionale AVRA WOMAN sunt concepute având la bază conceptul de individualitate. Fie că este vorba de tratament pentru față sau corp, consultația și evaluarea inițiale efectuate de specialiștii noștri vor aborda toate îngrijorările personale și vor sta la baza conceperii unui plan de tratament personalizat, care să întrunească toate necesitățile dumneavoastră specifice. Luăm în considerare parametri individuali, precum corpul și tipul de piele, starea zonei vizate, nivelul de hidratare, BMI, regimul alimentar și stilul de viață, pentru a stabili obiective realizabile, așteptări și termene rezonabile, dar și pentru a dezvolta un protocol unic, personalizat, care să garanteze obținerea formei optime pentru dumneavoastră.

Tinta noastra #1 este sa te simti bine in corpul si in pielea ta

Doriti sa beneficiati de un plan de tratament individualizat?

Luam in considerare parametri individuali, precum corpul si tipul de piele, starea zonei vizate, nivelul de hidratare, BMI, regimul alimentar si stilul de viata pentru a stabili obiective realizabile, asteptari si termene rezonabile.

Doresc o programare
0765 83 83 83