Epilare definitivă cu laser diodă

LASER DIODĂ

Promoție: Pachet 7 ședințe pentru 4 zone
Ofertă limitată 8.050 lei 4.600 lei
-45% reducere

Epilarea definitivă cu triplu laserul diodă, Eride Lego laser. Epilarea cu Lego este soluția pentru a scăpa de grija epilatului cu ceară sau epilator. La 4 ședințe de epilare full body (4 zone la alegere) primești cadou încă 3 ședințe.

Rezervă-ți acum tratamentul de epilare definitivă ca să nu ratezi promoția „Plătești 4 primești 7”.

Oricine dorește să apeleze cu succes la epilarea definitivă cu laser, în București, trebuie să facă alegerea ideală a unui aparat cât mai performant. Avra este una dintre clinicile unde epilarea definitivă cu laser este extrem de ofertantă prin tehnologiile potrivite fiecăruia. Cele mai noi aparate care ajută la epilarea definitivă pentru toate zonele, ca de exemplu picioare, inghinal, axilă, le veți găsi în cadrul clinicii Avra Institute, unde specialiștii noștri vă vor oferi rezultate vizibile imediate, cu apartatele de epilare potrivite fiecărui fototip.

Printre acestea se numără Eride Lego ce utilizează puterea laserului diodă pentru a crește temperatura la nivelul părului. Acest laser emite pe trei lungimi de undă diferite 755 nm (alexandrite) + 808nm (diodă) + 1064 nm (NdYag).
Laserul Dioda pătrunde în piele și ajunge la papila dermică iar folicului pilos este distrus, respectându-se totodată structurile adiacente, dermul și epidermul.
Programează o sedință de consultație
Programează-te acum la o ședință gratuită de consultație ca sa vezi care sunt opțiunile si tratamentul potrivit pentru tine

Epilare definitivă cu laser Lumenis Splendor X

LASER ALEXANDRITE & ND YAG

Epilarea definitivă cu laser ne ajută și ne îngăduie momentele necesare pentru ca noi să fim întotdeauna frumoase, la modul firesc, fără să irosim ore bune din viața noastră. Avra Aesthetic Institute vine cu oferta de epilare definitivă prin tehnologia de ultimă generație numită laserul Splendor X. Este un aparat ce oferă rezultate foarte bune pe majoritatea zonelor de pe corp: față, brațe, axila, picioare, zona inghinală, perciuni, periareolar, fese, abdomen, spate.

Epilarea cu noul aparat este sigură și nu este dureroasă deoarece tehnologia de top îi oferă un plus de confort.

Lumenis Splendor X este un aparat hibrid revoluționar de epilare laser ce combină cele mai cunoscute lungimi de undă: Alexandrite 755nm și Nd: YAG 1064nm. Datorită tehnologiei, epilarea cu laserul Splendor X oferă rezultate superioare în epilarea definitivă, neegalate de alte aparate.
Programează o sedință de consultație
Programează-te acum la o ședință gratuită de consultație ca sa vezi care sunt opțiunile si tratamentul potrivit pentru tine
OFERTELE
Lunii

Fă o programare