LASER ALEXANDRITE & ND YAG
Epilare definitivă cu laser Lumenis Splendor X
Epilarea definitivă cu laser ne ajută și ne îngăduie momentele necesare pentru ca noi să fim întotdeauna frumoase, la modul firesc, fără să irosim ore bune din viața noastră. Avra Aesthetic Institute vine cu oferta de epilare definitivă prin tehnologia de ultimă generație numită laserul Splendor X. Este un aparat ce oferă rezultate foarte bune pe majoritatea zonelor de pe corp: față, brațe, axila, picioare, zona inghinală, perciuni, periareolar, fese, abdomen, spate.
Epilarea cu noul aparat este sigură și nu este dureroasă deoarece tehnologia de top îi oferă un plus de confort.
Lumenis Splendor X este un aparat hibrid revoluționar de epilare laser ce combină cele mai cunoscute lungimi de undă: Alexandrite 755nm și Nd: YAG 1064nm. Datorită tehnologiei, epilarea cu laserul Splendor X oferă rezultate superioare în epilarea definitivă, neegalate de alte aparate.
Spotul are o formă pătrată, nu rotundă, așa cum au alte aparate de epilare definitivă laser. Prin acest tip ingenios de amprentă, precizia epilării laser este mult optimizată. Nu vor mai exista zone de piele pe care laserul să le fi omis, ci epilarea va fi perfectă.

PROGRAMARE:

LASER DIODĂ
EPILARE DEFINITIVĂ CU LASER DIODĂ
Oricine dorește să apeleze cu succes la epilarea definitivă cu laser, în București, trebuie să facă alegerea ideală a unui aparat cât mai performant. Avra este una dintre clinicile unde epilarea definitivă cu laser este extrem de ofertantă prin tehnologiile potrivite fiecăruia. Cele mai noi aparate care ajută la epilarea definitivă pentru toate zonele, ca de exemplu picioare, inghinal, axilă, le veți găsi în cadrul clinicii Avra Institute, unde specialiștii noștri vă vor oferi rezultate vizibile imediate, cu apartatele de epilare potrivite fiecărui fototip.
Printre acestea se numără Eride Lego ce utilizează puterea laserului diodă pentru a crește temperatura la nivelul părului. Acest laser emite pe trei lungimi de undă diferite 755 nm (alexandrite) + 808nm (diodă) + 1064 nm (NdYag).
Laserul Dioda pătrunde în piele și ajunge la papila dermică iar folicului pilos este distrus, respectându-se totodată structurile adiacente, dermul și epidermul.
Epilarea Dioda laser are rezultate vizibile imediate, are o siguranță garantată pentru orice tip de piele, se poate aplica pe toată suprafața corpului și rezultatele sunt de lungă durată.

PROGRAMARE:

EPILARE CU ELECTROLIZĂ
Epilare definitivă Sinepil
Părul nedorit poate fi îndepărat cu aparatul de epilare definitivă de ultimă generație Sinepil, un electroepilator care poate epila orice fir de păr, indiferent de culoare sau dimensiuni.
Dacă optezi pentru epilarea cu laser în București, Avra Aesthetic Institute va oferi acest tip de aparat, care, datorită celor două variante ale sistemului de lucru și a tehnologiei inovatoare ce utilizează un curent de înaltă frecvență, este posibilă o epilare definitivă cu electroliză eficientă și fără durere a oricărui fir de păr.
Cu acest tip de epilare definitivă cu electroliză se poate acționa pe zone restrânse unde este imposibilă utilizarea unui aplicator IPL sau laser, obținând rezultatele dorite.
Acest tip de epilare definitivă cu electroliză poate fi aplicat alternativ și la sfârșitul epilărilor IPL, pentru a vă scapă eficient de firele de păr rezistente sau albe.
SINEPIL este un dispozitiv profesional de îndepărtare a părului cu electroliză permanentă (electroepilare) cu ac. Este un dispozitiv de epilare permanentă care folosește un curent electric inovator de înaltă frecvență și două sisteme de lucru: termoliză și flash.

PROGRAMARE:

OFERTELE
lunii

Fă o programare