Epilarea definitivă cu laser, atât la bărbați cât și la femei, este o procedură cosmetică care are la bază principiul foto-termolizei.

Epilare laser DIODĂ

Epilarea la bărbați cu laserul Dioda este realizată de un terapeut speclializat și nu are efecte adverse.

Epilarea definitivă cu laser, atât la bărbați cât și la femei, este o procedură cosmetică care are la bază principiul foto-termolizei.

Epilare laser DIODĂ

Epilarea la bărbați cu laserul Dioda este realizată de un terapeut speclializat și nu are efecte adverse.

Epilarea Diodă, pielea nu este în nicun fel deteriorată sau rănită.

Epilarea definitivă pentru bărbați este o soluție din ce în ce mai accesată pentru bărbații care vor să scape de pilozitatea excesivă de pe corp. Dacă ești sportiv de performanță sau amator sau din motive estetice sau de igienă personală vrei să elimini părul în exces de pe corp, epilarea definitivă cu laser este soluția pentru tine. 

Cum functionează

Epilarea definitivă pentru bărbați cu laser este o metodă non-invazivă și nedureroasă care elimină părul de pe corp. Procedura cu laser Dioda lucrează asupra pigmentului firului de păr și poate fi aplicată cu succes pe orice zonă a corpului. Este recomandată pentru epilare definitivă zonă intimă la bărbați, epilare spate bărbați, epilare definitivă barbă, epilare piept bărbați sau epilare totală bărbați.

Epilarea definitivă cu laser nu este același tip de procedură precum epilarea IPL, care se bazează pe lumină pulsată.

Ce este epilarea definitivă?

Epilarea definitivă cu laser, atât la bărbați cât și la femei, este o procedură cosmetică care are la bază principiul foto-termolizei. Un fascicul de lumină pătrunde în stratul epidermic și elimină progresiv foliculii de păr de la rădăcină, stopând ciclul de reproducere a acestora (creșterea părului). În tot acest proces, pielea nu este în nicun fel deteriorată sau rănită.

Epilarea la bărbați cu laserul Dioda este realizată de un terapeut speclializat și nu are efecte adverse.

Te aștepătm la Avra Institute pentru o consultație cu tehnicianul nostru, pentru a înțelege mai bine nevoile tale și pentru a explica cum funcționează procedura, la ce să te aștepți ca rezultate și cum trebuie să te pregătești. Dacă ești un sportiv de performanță, epilarea la bărbați face parte din pregătirea competițională. Dacă nu ești sportiv dar ai pilozitate în exces, epilarea definitivă este soluția ideală pentru tine, mai ales dacă vrei să renunți la obiceiul de a te rade cu lama sau chiar la epilarea cu ceară. Epilarea pentru bărbați cu laser este o procedură care în câteva ședințe te scapă permanent de părul nedorit de pe orice zonă a corpului.

Epilare definitivă bărbați cu laser Diode

Dacă vrei să scapi de pilozitea excesivă, ca bărbat poți opta pentru un tratament de epilare definitivă cu laserul Dioda pentru orice zonă de pe corp: spate, piept, abdomen, zonă intimă, etc. Informează-te în legătura cu aparatra medicală folosită atunci cînd alegi clinica de estetică pentru epilare definitivă pentru bărbați. La Avra Institute folosim Eride Smart Dual și PlatinumGMT Diode Laser, printre cele mai avansate tehnologii din lume.

Eride Smart Dual crește temperatura la nivelul părului. Acest laser emite pe trei lungimi de undă diferite 755 nm (alexandrite) + 808nm (diodă) + 1064 nm (NdYag).

Laserul Diode pătrunde în piele și ajunge la papila dermică, îndepărtând-o prin termoliză foto selectivă. Astfel, folicului de păr este distrus de la rădăcină, respectându-se totodată structurile adiacente, dermul și epidermul. 

Epilarea la bărbați cu laser Diode are rezultate vizibile imediate și permanente, indiferent de zona lucrată sau de tipul de piele.

Întrebări frecvente

De ce este recomandată epilarea definitivă pentru bărbati?

Epilarea la bărbați, mai ales cea definitivă cu laser este recomandată atunci când nu te simți confortabil cu pilozitatea excesivă și vrei să o elimini sau să o reduci. La Avra Institute poți să optezi pentru: epilare spate bărbați, epilare definitvă zonă intimă bărbați, epilare definitvă fese, epilare piept bărbați, epilare definitivă barbă sau epilare totală bărbați.
O altă cauză pentru care este recomandată epilarea la bărbați este igiena personală. În cazul unei pilozități excesive, părul poate produce mâncărimi sau poate provoca îritații, mai ales în timpul verii.

Procedura de epilare definitivă laser pentru bărbați se poate realiza la Avra Institute pe tot parcursul anului, deși este recomandată, mai degrabă, în sezonul rece.

Cate ședințe de epilare definitivă pentru bărbati sunt necesare?

Procedura de epilare bărbați cu laser durează mai mult decât în cazul femeilor, datorită volumului și densității mai mari de pe corp a părului.
Ședințele și numărul lor sunt stabilite pentru fiecare caz în parte de către tehnicialul de la Avra Institute, în funcție de zona lucrată.

Epilare definitiva bărbați - preț

Epilarea definitivă pentru bărbați are preț diferit în duncție de zona tratată și de numărul de ședințe necesare. Puteți accesa lista de prețuri epialre deinitivă aici.

PRETURI TRATAMENTE Epilare Definitiva Dioda Laser
No price list
€203.00
€203.00

DISCLAIMER!

Rezultatele tratamentelor depind de starea de sanatate, sex, varsta, etc, si pot fi diferite de la persoana la persoana.

29
1
11
7
CONTACTEAZA-NE PENTRU PROGRAMARE
Suntem aici, alaturi de tine.
  PROGRAMARE
  Suntem aici, alaturi de tine.
  Avra Aesthetic Institute
  Pentru cei dragi
  alege un card cadou
  A alege un cadou special și valoros, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, indiferent de vârstă, este de multe ori o provocare.

  Fă o programare