Prin serviciul de teste nutrigenetice, la Avra Aesthetic Institute ne adresăm, în mod special, persoanelor care se confruntă cu probleme de grăsime localizată.

Teste Nutrigenetice

Testul nutrigenetic este non-invaziv. Pentru un test de acest fel se recoltează salivă. Ulterior, vei primi un raport personalizat.

Prin serviciul de teste nutrigenetice, la Avra Aesthetic Institute ne adresăm, în mod special, persoanelor care se confruntă cu probleme de grăsime localizată.

Teste Nutrigenetice

Testul nutrigenetic este non-invaziv. Pentru un test de acest fel se recoltează salivă. Ulterior, vei primi un raport personalizat.

Testele nutrigenetice te vor ajuta să descoperi intoleranțele alimentare.

Este suficient să tastezi, într-un motor de căutare, cuvântul „dietă” și vei găsi, cu siguranță, o mulțime de opțiuni care promit să te ajute să slăbești sau să îți menții greutatea ideală. Totuși, nu multă lume ia în considerare factorul genetic atunci când se gândește la stilul de viață sănătos și la obiceiurile de alimentație. Ceea ce pentru unele persoane ar putea să funcționeze, poate eșua, pentru altele. 

Nutrigenetica este o știință care propune o nutriție personalizată și însușirea unor obiceiuri de alimentație adaptate fiecăruia, cu ajutorul specialiștilor. Între gene, metabolism și regim alimentar există o corelație. Caracteristicile genetice pe care le ai, au impact asupra felului în care organismul tău răspunde la nutrienți.

Avra Aesthetic Institute oferă, începând cu 2021, posibilitatea efectuării a două teste nutrigenetice, în parteneriat cu Nutriscience. 

Ce sunt testele nutrigenetice?

Prin serviciul de teste nutrigenetice, la Avra Aesthetic Institute ne adresăm, în mod special, persoanelor care se confruntă cu probleme de grăsime localizată și care apelează la servicii de remodelare corporală, în cadrul centrului nostru. Așadar, testele nutrigenetice sunt pentru acele persoane care au un IMC ridicat și au dificultăți în menținerea unei greutăți normale, anumite intoleranțe precum cea la gluten, cafeină, alcool, lactoză și carență de micronutrienți. 

Totodată, testele nutrigenetice pot fi accesate și de persoane care doresc să își mențină greutatea pe care o au și să urmeze un regim de viață echilibrat, fără excese.

Cu ajutorul testelor nutrigenetice și al interpretării acestora de către partenerul nostru, Nutriscience, vei afla cum să te hrănești sănătos, fără diete care nu ți se potrivesc și pe care îți este greu să le urmezi. În plus, vei avea știința de partea ta, ca să îți poți menține greutatea corporală optimă și ca să ai o calitate a vieții ridicată.  

Testele nutrigenetice te vor ajuta să știi și care sunt intoleranțele alimentare pe care le moștenești și care îți influențează starea de sănătate, precum și care sunt bolile la care ești predispus și pe care le poți influența, prin alimentație, astfel încât să reușești schimbările necesare, pentru bunăstarea ta. 

Ce teste nutrigenetice poți să faci la Avra și cum?

Testul nutrigenetic este non-invaziv. Pentru un test de acest fel se recoltează salivă. Ulterior, vei primi un raport personalizat cu informațiile despre modul în care organismul tău reacționează la unele alimente, în funcție de informațiile ADN obținute, precum și ce tipuri de alimente este mai indicat să consumi și în ce proporții.

În portofoliul Avra Aesthetic Institute avem două teste nutrigenetice:

 • Testul Healthy Life + Pharmacogenetic
 • Testul Woman’s Health + Phamacogenetic

Aceste două teste au și puncte comune dar și puncte care le deosebesc. 

Care este diferența între cele două teste nutrigenetice?

Testul Healthy Life + Pharmacogenetic se adresează deopotrivă femeilor și bărbaților care urmăresc o nutriție sănătoasă și care doresc să își cunoască limitele biologice și potențialul de boli metabolice. Testul analizează variațiile genetice care influențează nevoile optime de nutrienți la adulți. 

Puncte comune în cele două teste nutrigenetice

Înainte de orice, este important de menționat că ambele teste au o acuratețe extrem de ridicată, care folosește o tehnologie de ultimă generație. La AVRA am ales aceste teste deoarece, din testele disponibile în România, analizează cele mai multe gene (Healthy Life 66) și variații genetice (Healthy Life 207) .

Cele două test nutrigenetice disponibile la Avra Aesthetic Institute evidențiază, dincolo de ceea ce a fost deja specificat, în mod particular, variațiile genetice care vor influența necesarul optim de nutrienți pentru adulți și estimează, pe bază genetică, potențialul pe care îl are o persoană de a practica anumite tipuri de exerciții fizice și impactul pe care îl are efortul fizic asupra metabolismului acesteia. 

Oricare ar fi testul ales de tine, vei primi informațiile necesare referitoare la recomandările optime zilnice de nutienți, alături de riscul pe care îl ai de a dezvolta unele dezechilibre metabolice, printre altele – obezitate, diabet zaharat de tip 2, boli cardiovasculare, cancer gastric și altele, precum și recomandările nutriționale potrivite ție. 

Vizând și genotipurile asociate cu exercițiu fizic și performanța sportivă, fiecare dintre cele două teste va evidenția informații importante despre predispozițiile genetice în funcțiile cardiace, vasculare și respiratorii, precum și despre funcțiile musculare, greutatea ta corporală și potențialul de îngrășare, precum și modul în care efortul fizic îți influențează metabolismul. 

În ceea ce privește testul Testul Healthy Life + Pharmacogenetic acesta se adresează femeilor care doresc să fie sănătoase și să aibă o sarcină normală și un copil sănătos. Testul analizează și variațiile genetice prezente la femei și care influențează direct cantitatea optimă de nutrienți necesari dezvoltării sănătoase a fetusului, în timpul sarcinii, precum și a nou-născutului, în  etapa alăptării. 

În urma acestui testul, vor fi detectate posibile mutații din gena LCT în intoleranța la lactoză, astfel încât să știi dacă non-născutul poate să consume, sau nu, lapte matern și formule care conțin lactoză. Testul va evidenția și variațiile TPK1 asociate cu greutatea nou-născutului, determinând aportul zilnic de tiamină în timpul sarcinii și al alăptării. Testul vizează și metabolismul adenozinei, metabolismul colinei, al vitamieni A, al betainei și folatului, precum și recomandări specifice de consum. 

PRETURI TRATAMENTE NUTRIGENETICE
Testul Woman’s Health + Phamacogenetic
€820.00
€820.00
Testul Healthy Life + Pharmacogenetic
€770.00
€770.00

DISCLAIMER!

Rezultatele tratamentelor depind de starea de sanatate, sex, varsta, etc, si pot fi diferite de la persoana la persoana.

29
1
11
7
CONTACTEAZA-NE PENTRU PROGRAMARE
Suntem aici, alaturi de tine.

  PROGRAMARE
  Suntem aici, alaturi de tine.
  Avra Aesthetic Institute
  Pentru cei dragi
  alege un card cadou
  A alege un cadou special și valoros, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, indiferent de vârstă, este de multe ori o provocare.
  OFERTELE
  lunii

  Fă o programare