Remodelare. Rejuvenare. REVOLUȚIONARE
Inovația are puterea să te aducă de la ”în formă” la ”forma perfectă”
Marina Aristotel
Managing Director AVRA AESTHETIC INSTITUTE
Am gândit AVRA ca pe un institut premium unisex, un loc în care tehnologia ne ajută să ne simțim bine în pielea noastră, un loc în care descoperiți cele mai noi tratamente. Luxul în materie de welness este ceva foarte personal, depinde de fiecare și de nevoile sale.
Tratamente extrem de precise, inovatoare și fără durere pentru slăbit, remodelare și reîntinerire

Combinând tehnologia de ultimă generație cu cele mai inovatoare produse cosmetice profesionale, Institutul AVRA Aesthetic vă oferă terapii extrem de personalizate, non-invazive, pentru față și corp, efectuate de o echipă de specialiști.
Institutul AVRA Aesthetic adoptă filozofia procedurilor de înfrumusețare non-invazive, având ca rezultat tratamente extrem de precise, inovatoare și fără durere pentru slăbit, remodelare și reîntinerire. Tehnologia premiată, expertiza specializată și accentul dedicat fiecărui client garantează rezultate fără compromisuri, vizibile și pe termen lung.

În cadrul Institutului estetic AVRA oferim soluții pentru remodelarea corpului, reîntinerirea și fermitatea pielii, tratamentul celulitei, reducerea vergeturilor și cicatricelor, epilarea definitivă cu tehnologie laser, drenaj limfatic și îmbunătățire a circulației, dar și tratament al afecțiunilor pielii, precum acneea, rozaceea, petele de culoare și îmbătrânirea prematură.

Suntem dedicați să oferim întotdeauna cele mai inovatoare proceduri și produse, rămânând consecvenți, eficienți și plini de respect față de oricine devine membru al familiei AVRA.   – Echipa Institutului AVRA Aesthetic

TRATAMENTE PENTRU
FEMEI
TRATAMENTE PENTRU
BĂRBAȚI
VIITORUL CONCEPTULUI DE ÎNFRUMUSEȚARE
Beneficiind de experiența câștigată în peste 25 ani de activitate în domeniul medicinei și chirurgiei estetice în clinicile SkourasMed din Grecia, AVRA Aesthetic Institute aduce acum în România cele mai avansate soluții tehnologice din lume.

O echipă alcătuită din esteticieni specializați, susținută de un nutriționist autorizat și de personal medical, oferă protocoale de tratament personalizat care asigură cele mai bune rezultate în cel mai scurt interval de timp, ținând cont de caracteristici individuale precum vârsta, parametrii corporali și tipul de piele, istoricul de tratament și stilul de viață.

Toate protocoalele de tratament pentru remodelare corporală de la AVRA includ un program nutrițional gratuit dezvoltat de un nutriționist autorizat, în baza rezultatelor de evaluare corporală și a analizei regimului alimentar, a stării de sănătate și a stilului de viață.

La baza protocoalelor de tratament marca AVRA stă tehnologia inovatoare BTL Vanquish Me, BTL Exilis Elite, BTL X-WAVE, BTL Lymphastim, Platinum GMT Diode Laser, Jet Peel și PCA Skin.
VIITORUL CONCEPTULUI DE LUX
Situat în centrul Bucureștiului, în clădirea Labyrinthe Paris din strada Paris, cartierul Dorobanți, AVRA Aesthetic Institute promite o experiență senzorială completă, într-un spațiu care include elemente originale Art Deco, caracteristici ale designului modern și cea mai avansată tehnologie din lume.

Institutul estetic AVRA vă întâmpină într-o atmosferă liniștitoare și intimă, care creează un mediu perfect pentru a experimenta viitorul în domeniul înfrumusețării și pentru a vă îndeplini obiectivele legate de corpul dumneavoastră.

Fă o programare