Epilare definitivă cu laser diodă

LASER DIODĂ

Promoție: Pachet 7 ședințe pentru 4 zone
Ofertă limitată 8.050 lei 4.600 lei
-45% reducere

Epilarea definitivă cu triplu laserul diodă, Eride Lego laser. Epilarea cu Lego este soluția pentru a scăpa de grija epilatului cu ceară sau epilator. La 4 ședințe de epilare full body (4 zone la alegere) primești cadou încă 3 ședințe.

Rezervă-ți acum tratamentul de epilare definitivă ca să nu ratezi promoția „Plătești 4 primești 7”.

Programează o sedință de consultație
Programează-te acum la o ședință gratuită de consultație ca sa vezi care sunt opțiunile si tratamentul potrivit pentru tine

Laserul Diode pătrunde în piele și ajunge la papila dermică, îndepărtând-o prin termoliză foto selectivă.

Epilare definitivă cu laser DIODA

Epilarea Dioda laser are rezultate vizibile imediate, are o siguranță garantată pentru orice tip de piele, se poate aplica pe toată suprafața corpului și rezultatele sunt de excepție.

Laserul Diode pătrunde în piele și ajunge la papila dermică, îndepărtând-o prin termoliză foto selectivă.

Epilare cu Dioda Laser

Epilarea Dioda laser are rezultate vizibile imediate, are o siguranță garantată pentru orice tip de piele, se poate aplica pe toată suprafața corpului și rezultatele sunt de excepție.

Epilare Dioda este soluția care te scapă de părul nedorit de pe corp.

Epilarea definitivă este acea soluție care poate transforma părul de pe corp într-o simplă amintire, lăsând pielea fină, catifelată, fără păr nedorit. Ai auzit, cu siguranță, despre acest serviciu de epilare cu laser și, dacă ți-ai dori și tu să nu mai fie nevoie să apelezi la metode dureroase precum epilarea cu ceară sau la metode precum lama de ras – eficientă pe termen foarte scurt, te invităm să citești în continuare. 

Epilarea definitivă cu laser este soluția care te scapă de părul nedorit de pe corp, dar rezultatele trebuie întreținute, la anumite intervale de timp, după cum vei afla pe parcursul acestui articol. 

Epilarea definitivă cu laser nu ar trebui confundată cu metoda de epilare IPL, aceasta din urmă fiind lumină pulsată, o tehnologie mai veche și mai puțin eficientă. 

Ce este epilarea definitivă?

Epilarea definitivă cu laser este o tehnologie cosmetică folosită pentru îndepărtarea părului nedorit de pe corp. Această tehnologie este utilizată la nivel mondial și are la bază principiul foto-termolizei, care ajută în eliminarea progresivă a foliculilor de păr chiar de la rădăcină, fără să lezeze țesuturile adiacente. Prin epilarea definitivă cu laser, acesta încălzește părul nedorit la o temperatură de 70-80 de grade Celsius și „topește” rădăcina. Pielea nu este deteriorată prin epilarea cu laser. 

Rezultatele epilării cu laser sunt permanente, dar pe parcursul vieții, mai ales când tratamentul este aplicat persoanelor foarte tinere, pot să apară și alte fire noi de păr. Totodată, anumite probleme de natură endocrinologică ar putea să determine apariția firelor noi de păr, în afară de cele îndepărtate prin epilare laser. 

Epilarea definitivă cu  laser nu are doar scop pur estetic, ci poate să fie accesată și ca metodă de tratament sau prevenție a unor afecțiuni precum hirsutismul, adică apariția părului excesiv în zona bărbiei, a mustății, a pieptului, în cazul foliculitei, creșterii sub piele a părului, în situația unor leziuni la nivel axilar și a chistului pilonidal recidivant. 

Epilare cu Dioda laser

În alegerea clinicii pentru epilare definitivă laser, este important să te informezi asupra aparaturii utilizate, aceasta trebuie să fie cât mai performantă, iar tehnicienii trebuie să fie calificați și profesioniști, așa cum se întâmplă în cazul Avra Institute. La Avra Institute, sunt utilizate aparatele de epilare definitivă Eride Smart Dual și PlatinumGMT Diode Laser, printre cele mai avansate tehnologii din lume, în epilarea definitivă cu laser. 

Eride Smart Dual utilizează puterea laserului pentru a crește temperatura la nivelul părului. Acest laser emite pe trei lungimi de undă diferite 755 nm (alexandrite) + 808nm (diodă) + 1064 nm (NdYag).

Laserul Diode pătrunde în piele și ajunge la papila dermică, îndepărtând-o prin termoliză foto selectivă. Astfel, foliculul pilos este distrus, respectându-se totodată structurile adiacente, dermul și epidermul. 

Intervalul de relaxare termică permite pielii să scadă temperatura în exces, ceea ce înseamnă că laserul nu va afecta pielea. Intensitatea aplicată pe durata tratamentului de epilare cu Dioda laser variază, în concordanță cu tipul de piele, precum și cu grosimea și culoarea firelor de păr. 

Epilarea Dioda laser are rezultate vizibile imediate, are o siguranță garantată pentru orice tip de piele, se poate aplica pe toată suprafața corpului și rezultatele sunt de excepție. 

Te așteptăm la Avra Aesthetic Institute să oferim pielii tale, cu ajutorul epilarii cu Dioda laser,  catifelarea pe care o merită!

Întrebări frecvente

De ce este recomadata epilarea definitiva cu laser?

Prin epilare cu laser se obțin rezultate foarte bune pe mai multe zone ale corpului, în funcție de nevoile tale particulare. Dacă nu ești confortabil/ă cu metodele clasice de epilare sau te temi de durere, această variantă este confortabilă și ușor de suportat. 

Printre cele mai căutate zone pentru epilare definitivă laser sunt: axilă, inghinal, față, picioare. La Avra Aesthetic Institute se poate realiza eficient epilarea definitivă pe un număr mai mare de zone corporale, în afară de cele enumerate, de exemplu în zona perciunilor, a bikinilor, periareolar, brațe, umeri, fese, abdomen, spate, existând și posibilitatea opțiunilor de tip full body, atât pentru femei cât și pentru bărbați, deoarece această metodă de epilare definitivă cu laser poate să fie accesată de ambele sexe. 

Procedura de epilare definitivă laser se poate realiza la Avra Institute pe tot parcursul anului, deși este recomandată, mai degrabă, în sezonul rece, atunci când expunerea la soare este mai redusă, astfel încât să se poată efectua sesiuni cu o intensitate mai mare a laserului, pe pielea mai deschisă la culoare. 

Cate sedite de epilare definitiva sunt necesare?

Părul de pe corp se dezvoltă în trei stadii – creștere (stadiul anagen), repaus (stadiul catagen), cădere (stadiul telogen) și, tocmai de aceea, el nu poate să fie înlăturat dintr-o singură sesiune de epilare definitivă laser, ci este nevoie de mai multe sesiuni și de perioade extinse de pauză, deoarece doar părul din faza anagenă poate fi tratat. 

Dacă te întrebi câte ședințe de epilare definitivă sunt necesare, numărul acestora variază, în funcție de nevoile tale și de factori precum culoarea pielii, grosimea firului de păr, densitatea, cantitatea de pigment din firele de păr, ciclul de creștere a părului, dar și de rezultatele sesiunilor anterioare. 

Durata procedurii depinde de zona de pe corp pe care este realizată, iar o sesiune nu depășește trei ore, atunci când este efectuată pe tot corpul. Mai mult decât atât, ședințele de epilare definitivă laser trebuie realizate imediat ce părul reapare, în medie avem o perioadă de 4-6 săptămâni între sesiuni. 

Această perioadă crește treptat, până la intervalul asociat procedurii de administrare a terapiei de întreținere, în jur de 1-2 ședințe pe an. 

Tehnicianul care realizează procedura este cel mai în măsură să evalueze zonele tratate cu laser, astfel încât să stabilească dacă să poate efectua o nouă ședință de epilare definitivă.  

În general, eficiența epilării definitive este una mare, pentru majoritatea persoanelor. Totuși, există și persoane pentru care această metodă nu dă rezultatele dorite, însă asta se întâmplă foarte rar, indiferent de numărul de ședințe efectuat, motivele fiind, în prezent, necunoscute pentru această situație particulară. 

Uneori, explicațiile pot să varieze, de la nerespectarea numărului de ședințe recomandate, sau a intervalului dintre programări, până la setarea incorectă a aparatului pentru tipul specific de piele și păr. 

Rezultatele depind de mai mulți factori, iar părul nu dispare definitiv, în toate cazurile. 

Epilare definitiva profesionala versus epilare definitiva acasa

Există metode de epilare definitivă care pot fi realizate acasă, fiind comode și, în plus, au avantajul că oferă intimitate și flexibilitate utilizatorilor. Totuși, aceste metode nu sunt la fel de eficiente ca epilarea definitivă profesională, realizată într-o clinică de specialitate. 

Epilarea definitivă acasă este de obicei cu tehnologie IPL și nu este potrivită pentru toate tipurile de piele, necesită un timp mai îndelungat până dă rezultate, părul va crește la loc după oprirea tratamentului, rezultatele nefiind la fel de intense. 

În schimb, epilarea definitivă profesională, epilarea cu dioda laser, are o intensitate mai mare, este rapidă, eficientă, potrivită tuturor tipurilor de piele și necesită mai puține sesiuni. 

Mai multe informații despre diferența dintre cele două variante de epilare definitivă, poți găsi aici

Cum sa te pregatesti pentru diferenta dintre cele doua variante de epilare definitiva.

Epilarea definitivă este un domeniu pentru care este necesară o pregătire, pentru specialist, precum și informare din partea clienților, asupra efectelor și modului de desfășurare a procedurii. Așadar, înainte să iei o decizie, alege cu grijă clinica și specialistul care îți va efectua procedura, ca să nu te supui unor riscuri nedorite. 

Este important ca, înainte de procedura de epilare definitivă, să comunici specialistului dacă suferi de anumite afecțiuni sau dacă urmezi un tratament cu medicamente.

Dacă dorești să urmezi un tratament de epilare cu Dioda laser, este important să urmezi sfaturile de pregătire ale specialiștilor. Cu patru săptămâni înainte de procedură, este important să eviți epilarea cu ceară sau cu aparatul, mersul la salonul de bronzare artificială, precum și expunerea naturală la soare, care ar putea sensibiliza pielea. Epilare cu Dioda laser are capacitatea să afecteze și pigmentul pielii, inclusiv produsele de bronzare. 

Totodată, cu 12 ore înainte de ședință, ți se va recomanda să îți razi zona care urmează să fie tratată cu laser. Acest proces este necesar, pentru eficientizarea procedurii. 

Recuperare dupa epilare cu Dioda laser

În timpul sesiunii de epilare definitivă, în cazul în care simți orice disconfort, informează-ți tehnicianul. 

După ședințele de epilare definitivă cu laser trebuie să urmezi sfaturile de îngrijire ale specialistului, și să nu folosești machiaj timp de 48 de ore, dacă tratamentul a fost efectuat pe față. Îți vor fi recomandate de către specialist produsele pe care le poți utiliza, pentru a evita reacțiile nedorite ale pielii și posibilele iritații. 

După o sesiune de epilare definitivă este posibil să observi iritații, în jurul foliculilor de păr. Acestea vor dispărea de la sine, în aproximativ 1-2 zile. Senzația de disconfort poate să fie ameliorată cu ajutorul unor comprese reci, precum și cu anumite creme hidratante, despre care poți discuta cu specialistul. 

Evită, în plus, și utilizarea săpunurilor puternice și alege, în schimb, produse de curățare mai degrabă dermato-cosmetice. 

Expunerea la soare trebuie evitată și după ședințele de epilare și, la nevoie, se recomandă utilizarea factorului de protecție ridicat.

Cat costa epilarea definitiva laser?

Prețul procedurii de epilare definitivă cu laser variază, în funcție de zonele tratate și de numărul de ședințe implicite. Lista de prețuri valabile pentru Avra Institute poate fi găsită aici.

Te așteptăm la o discuție, la Avra Institute, pentru a stabili împreună cum poate funcționa, pentru tine, epilarea definitivă laser, alături de cei mai pregătiți profesioniști, cu expertiză bogată în domeniu. 

PRETURI TRATAMENTE Epilare Definitiva Dioda Laser
Axile/ 1 sedinta
150 RON
150 RON
Axile/ pachet 4 + 2 sedinte gratuite
600 RON
600 RON
Barbie/Mustata/ 1 sedinta
120 RON
120 RON
Barbie/Mustata/ 4 + 2 sedinte gratuite
480 RON
480 RON
Perciuni/ 1 sedinta
120 RON
120 RON
Perciuni/ 4 + 2 sedinte gratuite
480 RON
480 RON
Fata integral/ 1 sedinta
215 RON
215 RON
Fata integral/ 4 + 2 sedinte gratuite
860 RON
860 RON
Antebrate/ 1 sedinta
345 RON
345 RON
Antebrate/ 4 + 2 sedinte gratuite
1380 RON
1380 RON
Brate/ 1 sedinta
530 RON
530 RON
Brate/ 4 + 2 sedinte gratuite
2120 RON
2120 RON
Periareolar/ 1 sedinta
120 RON
120 RON
Periareolar/ 4 + 2 sedinte gratuite
480 RON
480 RON
Bikini/ 1 sedinta
160 RON
160 RON
Bikini/ 4 + 2 sedinte gratuite
640 RON
640 RON
Inghinal integral/ 1 sedinta
300 RON
300 RON
Inghinal integral/ 4 + 2 sedinte gratuite
1200 RON
1200 RON
Interfesier/ 1 sedinta
115 RON
115 RON
Interfesier/ 4 + 2 sedinte gratuite
460 RON
460 RON
Fese/ 1 sedinta
300 RON
300 RON
Fese/ 4 + 2 sedinte gratuite
1200 RON
1200 RON
Umeri/ 1 sedinta
350 RON
350 RON
Umeri/ 4 + 2 sedinte gratuite
1400 RON
1400 RON
Abdomen/ 1 sedinta
350 RON
350 RON
Abdomen/ 4 + 2 sedinte gratuite
1400 RON
1400 RON
Linie alba abdomen/ 1 sedinta
120 RON
120 RON
Linie alba abdomen/ 4 + 2 sedinte gratuite
480 RON
480 RON
Gambe/coapse/ 1 sedinta
410 RON
410 RON
Gambe/coapse/ 4 + 2 sedinte gratuite
1640 RON
1640 RON
Picioare integral/ 1 sedinta
590 RON
590 RON
Picioare integral/ 4 + 2 sedinte gratuite
2360 RON
2360 RON
Spate integral barbati/ 1 sedinta
590 RON
590 RON
Spate integral barbati/ 4 + 2 sedinte gratuite
2360 RON
2360 RON
Piept integral barbati/ 1 sedinta
590 RON
590 RON
Piept integral barbati/ 4 + 2 sedinte gratuite
2360 RON
2360 RON
Full Body*/ 1 sedinta
1150 RON
1150 RON
Full Body*/ 4 + 2 sedinte gratuite
4600 RON
4600 RON
Full Body Barbati**/ 1 sedinta
1380 RON
1380 RON
Full Body Barbati**/ 4 + 2 sedinte gratuite
5520 RON
5520 RON

DISCLAIMER!

Rezultatele tratamentelor depind de starea de sanatate, sex, varsta, etc, si pot fi diferite de la persoana la persoana.

CONTACTEAZA-NE PENTRU PROGRAMARE
Suntem aici, alaturi de tine.

  PROGRAMARE
  Suntem aici, alaturi de tine.
  Avra Aesthetic Institute
  Pentru cei dragi
  alege un card cadou
  A alege un cadou special și valoros, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, indiferent de vârstă, este de multe ori o provocare.

  Fă o programare