Vanquish Me

Te invităm să descoperi chiar tu avantajele aceste tehnici moderne de remodelare corporală, care te va ajuta să ajungi la aspectul corporal pe care ți-l dorești.

BTL Vanquish Me este o tehnologie modernă, bazată pe puterea radiofrecvenței, în materie de remodelare corporală, disponibilă și apreciată la Avra Aesthetic Institute. Vanquish Me face parte din noua generație de proceduri de liposucție, ca alternativă la intervenția chirurgicală. Introdus pentru prima dată la New York, de către chirurgi plasticieni recunoscuți, tratamentul corporal Vanquish Me și-a dobândit recunoașterea internațională, datorită rezultatelor sale extraordinare. 

Specialiștii în tehnologii revoluționare destinate sănătății și frumuseții pielii evidențiază aparatul Vanquish Me drept o procedură unică și premiată, pe plan mondial. Studiile au arătat o reducere de aproximativ 29% în straturile de grăsime, precum și rezultate vizibile chiar și după patru ani, pentru tratamentul Vanquish Me.

Dacă obiectivul tău este cel de a scăpa de grăsimea deranjantă de pe corp, Vanquish Me este soluția. În urma tratamentului cu Vanquish Me vei diminua stratul de grăsime din zona tratată, astfel vei pierde vizibil câțiva centimetri, în zona abdomenului și/sau a coapselor. Fără prea mult efort corpul tău va dobândi un contur mult mai frumos și mai bine definit.

Aparatul Vanquish Me dizolvă grăsimea de pe regiuni extinse ale corpului, fără durere  și în mod simetric, iar rezultatele obținute te vor motiva să te bucuri de corpul tău. Rezultatele sunt de lungă durată dacă adoptăm un stil de viață echilibrat. Vanquish Me este, de altfel, singura procedură de remodelare corporală din lume care acoperă întregul abdomen și flancurile într-o singură ședință.

Radiofrecvența multipolară folosită în Vanquish Me este special reglată pentru a ținti și a dizolva celulele de grăsime din zona abdomenului și a coapselor. Aceasta este o procedură non-invazivă, care nu implică durere și care nu are efecte nocive asupra pielii tale. 

Vanquish Me este un tratament special și datorită distribuției omogene a energiei termale. Dispozitivul permite chiar și ridicarea temperaturii pe un volum extins de țesut gras, ceea ce este cheia reducerii cumulative a circumferinței anumitor zone ale corpului. 

Terapia Vanquish Me este orientată către tratarea grăsimii locale. Aceasta metodă de remodelare corporală tratează, într-un mod eficient și confortabil, cea mai comună problemă, atât la femei cât și la bărbați. În urma utilizării profesionale a tehnologiei Vanquish Me, celulele de grăsime sunt descompuse, filtrate și metabolizate, pentru ca, într-un final, să fie eliminate, în mod natural, din organism. 

Acest tratament este unul ideal pentru persoanele care prezintă grăsime pe zona abdomenului și a flancurilor și doresc să o elimine fără să apeleze la chirurgie estetică. Aparatul Vanquish Me este potrivit, în general, adulților care își doresc să scape de depozitele nedorite de grăsime, de ambele sexe.

Totodată, tratamentul este foarte potrivit dacă într-adevăr îți dorești să menții pe termen lung rezultatele, printr-un stil de viață sănătos, evitând sedentarismul.

Comparativ cu alte aparate, Vanquish Me garantează un confort sporit. Totodată, nu există absolut nicio limitare legată de indicele de masă corporală în indicațiile terapeutice, ceea ce înseamnă că aparatul poate fi utilizat de orice persoană, indiferent de tipul său de corp. În urma tratamentului nu este necesară o perioadă de recuperare. 

Este important de notat că persoanele care au un implant metalic nu pot să fie tratate cu Vanquish Me. Totodată, nu sunt candidate bune pentru tratament nici femeile însărcinate sau care alăptează la sân. 

Particularitatea tehnologiei Vanquish Me este aceea că înregistrează apoptoza, adică moartea controlată a celulelor adipoase, aplicând unde de radiofrecvență de mare putere, însă fără să intre în contact direct cu pielea. Mai exact, acest modelator corporal se utilizează de la o distanță de un centrimentru față de piele, în regiunea abdominală sau pe zona coapselor. 

După ce te întinzi confortabil, aplicatorul special al aparatului Vanquish Me se fixează la un centimetru deasupra zonei tratate, acoperind-o total dar fără contact direct cu pielea. Modelatorul corporal Vanquish Me emite unde de radiofrecvență de mare putere în toată zona, generând un câmp unificat în jurul corpului, care scanează grăsimea din toate unghiurile. 

Aparatul încălzește ușor stratul de grăsime de pe abdomen sau coapse, efectuând, astfel, daune termice care dizolvă controlat celulele grase.

Datorită undelor de radiofrecvență, temperatura de la nivelul țesutului adipos crește, atingând până la 45 de grade – temperatură la care celulele adipoase se dizolvă. 

Celulele adipoase distruse în timpul fiecărei sesiuni vor fi eliminate în mod natural de către corp, pe durata următoarelor ore și zile, cu ajutorul sistemului limfatic.

Vanquish Me nu are repercusiuni asupra pielii sau a organelor interne. Aceasta ar fi o îngrijorare frecventă a multor pacienți, de aceea este important de clarificat că tratamentul cu Vanquish Me este sigur și nu afectează sănătatea. Acest aparat are toate testele clinice si este aprobat FDA (Food and Drugs Administration).

Modelatorul corporal Vanquish Me este construit în așa mod încât să protejeze pielea, iar frecvențele înalte în funcție de care acesta lucrează vizează exclusiv grăsimea. Pielea, glandele sudoripare, foliculii de păr, mușchii și organele interne nu sunt afectate de Vanquish Me, potrivit studiilor clinice efectuate pe acest dispozitiv. 

Dacă pacientul experimentează vreun disconfort pe parcursul tratamentului, acesta poate să fie oprit. În plus, există un mecanism automat de oprire a aparatului. Vanquish Me își ajustează, în mod continuu, nivelul de energie pe care îl livrează către țesuturi, printr-un sistem de feedback și de monitorizare.

În urma remodelării corporale cu Vanquish Me vei observa rezultate vizibile chiar de la prima sesiune de tratament. În medie, sunt suficiente 6-8 sesiuni de Vanquish Me, de la caz la caz. Fiecare sesiune de tratament are în jur de 45 de minute, pentru zona abdomenului, sau 60 de minute, pentru zona coapselor. 

Sesiunile sunt programate la un interval de 7-10 zile, iar în zilele de pauză organismul elimină pe cale naturală celulele adipoase moarte. 

Așadar, Vanquish Me este un tratament foarte ușor de urmat și flexibil, inclusiv pentru persoanele cu un stil de viață activ și cu un program  încărcat. 

Protocolul specificat este indicat de către terapeuții Avra, în urma unei evaluări complete și în funcție de anumite măsurători și specificații ai fiecărui tip de corp, precum și în funcție de regimul alimentar al unei persoane și de stilul său de viață.  

Unul dintre sfaturile cele mai importante pe care le vei primi de la specialiști, în tot acest proces de tratament cu Vanquish Me, este cel de a te hidratata. Este important să bei în jur de 3 litri de apă pe zi, cu 1-2 zile înainte de tratament, precum și în ziua tratamentului cu Vanquish Me și 2-3 zile după efectuarea fiecărei sesiuni. 

În felul acesta, este eficientizată energia utilizată de aparatul Vanquish Me, la nivelul pielii, și în dizolvarea straturilor de grăsime. 

Tot în acest sens, este important să eviți, în perioadele menționate mai sus, activitățile sportive intense, ca să nu se producă o transpirație abundentă sau o deshidratare a organismului. Nu este indicat consumul de alcool. 

Prețul tratamentului Vanquish Me variază în funcție de numărul de ședințe implicate, fiind un preț competitiv, în raport cu alte alternative destinate aceluiași scop. 

Te invităm să descoperi lista cu prețurile practicate în cadrul Avra Aesthetic Institute, aici.

TRATAMENTE
Aceastea tratează cea mai comună problemă atât în cazul bărbaților, cât și al femeilor, aceea a grăsimii locale „încăpățânate“, într-un mod rapid, eficient și confortabil.
REMODELARE CORPORALă
BTL Vanquish Me
O nouă metodă revoluționară non-chirurgicală de remodelare a conturului coapselor, folosind puterea radiofrecvenței, Vanquish Flex oferă rezultate rapide, vizibile, uniforme și de lungă durată atât pentru interiorul și exteriorul coapselor, cât și pentru zona ”aripioarelor” de pe coapse.

Protocolul recomandat va fi creat de către terapeuți în urma unei evaluări complete, care ține cont de măsurătorile corporale și de parametrii individuali, precum și de informațiile referitoare la regimul alimentar și stilul de viață. Majoritatea oamenilor văd modificările de la 2 la 3 săptămâni după primul tratament, când organismul elimină în mod natural celulele adipoase distruse. Pentru a vă sprijini în atingerea mai rapidă a obiectivelor și menținerea rezultatelor pe termen lung, protocoalele de remodelare AVRA includ o consultație nutrițională gratuită, plan de nutriție personalizat și monitorizarea dietei de către un nutriționist licențiat.

PROGRAMARE:

Fă o programare