BTL VANQUISH ME™

Este o descoperire uriașă, făcând parte din noua generație de proceduri de liposucție fără intervenție chirurgicală. Introdusă pentru prima dată la New York de chirurgi plasticieni recunoscuți, tehnologia și-a dobândit recunoașterea pentru rezultatele sale extraordinare.

Noutatea terapiei o reprezintă înregistrarea apoptozei (moartea controlată) a celulelor adipoase, aplicând undele de radiofrecvență de mare putere, dar fără a avea contact cu pielea – fără atingere. VANQUISH ME™ se aplică de la o distanță de un centimetru față de piele, în regiunea abdominală sau în zona coapselor, dizolvând grăsimea în această regiune extinsă a corpului, în mod simetric, permanent, fără durere și fără contact direct.

Imediat după ce pacientul se întinde confortabil, aplicatorul special al aparatului se fixează la un centimetru deasupra zonei , acoperind-o total și simetric. VANQUISH ME™ emite unde de radiofrecvență de mare putere în toată zona, generând un câmp unificat în jurul corpului, care scanează grăsimea din toate unghiurile. Datorită undelor de radiofrecvență, temperatura de la nivelul țesutului adipos crește, atingând până la patruzeci și cinci de grade – temperatură la care celulele adipoase se dizolvă. Celulele adipoase distruse în timpul fiecărei sesiuni vor fi eliminate în mod natural de către corp pe durata următoarelor ore și zile, cu ajutorul sistemului limfatic.

Terapia VANQUISH ME™ abordează problema grăsimii la nivel local în regiunea abdominală și în zona coapselor. Aceasta tratează cea mai comună problemă atât în cazul bărbaților, cât și al femeilor, aceea a grăsimii locale „încăpățânate“, într-un mod rapid, eficient și confortabil.

Aplicând terapia VANQUISH ME™ se distruge un număr mare de celule adipoase la fiecare dintre sesiuni. Veți pierde centimetri din zonele afectate, problema grăsimii locale fiind rezolvată permanent, procedură susținută prin adoptarea simultană a unui stil de viață sănătos și a unui regim alimentar echilibrat, monitorizate de către un nutriționist din echipa AVRA. Având în vedere că terapia distruge celulele adipoase, nu doar le reduce, rezultatul este unul permanent, pentru că celulele adipoase nu se reproduc pe durata vieții adulte.

Terapia VANQUISH ME™ este una fără durere, în condiții de siguranță, fără urme de cicatrici sau echimoze ulterioare procedurii. Țesuturile adipoase nu au terminații nervoase, astfel încât căldura nu este simțită la nivelul pielii, ca efect al fluxului sanguin intens, temperatura de aproximativ 45 grade fiind percepută, de obicei, ca o senzație plăcută de căldură, moderată, similară unei băi fierbinți. Întreaga procedură este una non-invazivă, fără contact, și nu necesită perioadă de recuperare. Puteți programa tratamentul oricând, pe durata pauzei de prânz, de exemplu și întorcându-vă imediat la activitățile zilnice.

În medie, sunt suficiente 4-6 sesiuni, însoțite de rezultate vizibile încă de la prima sesiune de tratament. Sesiunile se efectuează la interval de 7-10 zile, zilele intermediare fiind necesare organismului pentru a elimina pe cale naturală celulele adipoase moarte. Hidratarea pacientului reprezintă un factor vital pe durata întregii proceduri, înainte, după și pe durata tuturor sesiunilor, conform recomandărilor terapeuților de la AVRA. Sesiunea de remodelare corporală cu VANQUISH ME™ durează numai 45 de minute pentru zona abdominală sau 60 de minute pentru zona coapselor, fiind ușor de introdus în programul dumneavoastră aglomerat.

Corpul rămâne simetric, problema reprezentată de grăsimea locală neapărând, chiar și în cazul creșterii în greutate după terapie. Undele de radiofrecvență stimulează și producția de colagen, pielea devenind mai fermă, problema reprezentată de pielea laxă fiind, de asemenea, ameliorată. Pacienții pot observa în mod real pierderea în centimetri după fiecăre sesiune, dar rezultatele devin și mai evidente în interval de aproximativ 2-3 luni după ultimele proceduri de tratament. Consultantul în nutriție din echipa AVRA vă oferă gratuit un plan nutrițional, precum și monitorizarea dietei, pentru a vă sprijini în menținerea rezultatelor pe termen lung.

Remodelare Corporală

TRATAMENTE

Aceastea tratează cea mai comună problemă atât în cazul bărbaților, cât și al femeilor, aceea a grăsimii locale „încăpățânate“, într-un mod rapid, eficient și confortabil.
×