BTL VANQUISH MEÔäó

Este o descoperire uria╚Ö─â, f─âc├ónd parte din noua genera╚Ťie de proceduri de liposuc╚Ťie f─âr─â interven╚Ťie chirurgical─â. Introdus─â pentru prima dat─â la New York de chirurgi plasticieni recunoscu╚Ťi, tehnologia ╚Öi-a dob├óndit recunoa╚Öterea pentru rezultatele sale extraordinare.

Noutatea terapiei o reprezint─â ├«nregistrarea apoptozei (moartea controlat─â) a celulelor adipoase, aplic├ónd undele de radiofrecven╚Ť─â de mare putere, dar f─âr─â a avea contact cu pielea ÔÇô f─âr─â atingere. VANQUISH MEÔäó se aplic─â de la o distan╚Ť─â de un centimetru fa╚Ť─â de piele, ├«n regiunea abdominal─â sau ├«n zona coapselor, dizolv├ónd gr─âsimea ├«n aceast─â regiune extins─â a corpului, ├«n mod simetric, permanent, f─âr─â durere ╚Öi f─âr─â contact direct.

Imediat dup─â ce pacientul se ├«ntinde confortabil, aplicatorul special al aparatului se fixeaz─â la un centimetru deasupra zonei , acoperind-o total ╚Öi simetric. VANQUISH MEÔäó emite unde de radiofrecven╚Ť─â de mare putere ├«n toat─â zona, gener├ónd un c├ómp unificat ├«n jurul corpului, care scaneaz─â gr─âsimea din toate unghiurile. Datorit─â undelor de radiofrecven╚Ť─â, temperatura de la nivelul ╚Ťesutului adipos cre╚Öte, ating├ónd p├ón─â la patruzeci ╚Öi cinci de grade – temperatur─â la care celulele adipoase se dizolv─â. Celulele adipoase distruse ├«n timpul fiec─ârei sesiuni vor fi eliminate ├«n mod natural de c─âtre corp pe durata urm─âtoarelor ore ╚Öi zile, cu ajutorul sistemului limfatic.

Terapia VANQUISH MEÔäó abordeaz─â problema gr─âsimii la nivel local ├«n regiunea abdominal─â ╚Öi ├«n zona coapselor. Aceasta trateaz─â cea mai comun─â problem─â at├ót ├«n cazul b─ârba╚Ťilor, c├ót ╚Öi al femeilor, aceea a gr─âsimii locale ÔÇ×├«nc─âp─â╚Ť├ónateÔÇť, ├«ntr-un mod rapid, eficient ╚Öi confortabil.

Aplic├ónd terapia VANQUISH MEÔäó se distruge un num─âr mare de celule adipoase la fiecare dintre sesiuni. Ve╚Ťi pierde centimetri din zonele afectate, problema gr─âsimii locale fiind rezolvat─â permanent, procedur─â sus╚Ťinut─â prin adoptarea simultan─â a unui stil de via╚Ť─â s─ân─âtos ╚Öi a unui regim alimentar echilibrat, monitorizate de c─âtre un nutri╚Ťionist din echipa AVRA. Av├ónd ├«n vedere c─â terapia distruge celulele adipoase, nu doar le reduce, rezultatul este unul permanent, pentru c─â celulele adipoase nu se reproduc pe durata vie╚Ťii adulte.

Terapia VANQUISH MEÔäó este una f─âr─â durere, ├«n condi╚Ťii de siguran╚Ť─â, f─âr─â urme de cicatrici sau echimoze ulterioare procedurii. ╚Üesuturile adipoase nu au termina╚Ťii nervoase, astfel ├«nc├ót c─âldura nu este sim╚Ťit─â la nivelul pielii, ca efect al fluxului sanguin intens, temperatura de aproximativ 45 grade fiind perceput─â, de obicei, ca o senza╚Ťie pl─âcut─â de c─âldur─â, moderat─â, similar─â unei b─âi fierbin╚Ťi. ├Äntreaga procedur─â este una non-invaziv─â, f─âr─â contact, ╚Öi nu necesit─â perioad─â de recuperare. Pute╚Ťi programa tratamentul oric├ónd, pe durata pauzei de pr├ónz, de exemplu ╚Öi ├«ntorc├óndu-v─â imediat la activit─â╚Ťile zilnice.

├Än medie, sunt suficiente 4-6 sesiuni, ├«nso╚Ťite de rezultate vizibile ├«nc─â de la prima sesiune de tratament. Sesiunile se efectueaz─â la interval de 7-10 zile, zilele intermediare fiind necesare organismului pentru a elimina pe cale natural─â celulele adipoase moarte. Hidratarea pacientului reprezint─â un factor vital pe durata ├«ntregii proceduri, ├«nainte, dup─â ╚Öi pe durata tuturor sesiunilor, conform recomand─ârilor terapeu╚Ťilor de la AVRA. Sesiunea de remodelare corporal─â cu VANQUISH MEÔäó dureaz─â numai 45 de minute pentru zona abdominal─â sau 60 de minute pentru zona coapselor, fiind u╚Öor de introdus ├«n programul dumneavoastr─â aglomerat.

Corpul r─âm├óne simetric, problema reprezentat─â de gr─âsimea local─â neap─âr├ónd, chiar ╚Öi ├«n cazul cre╚Öterii ├«n greutate dup─â terapie. Undele de radiofrecven╚Ť─â stimuleaz─â ╚Öi produc╚Ťia de colagen, pielea devenind mai ferm─â, problema reprezentat─â de pielea lax─â fiind, de asemenea, ameliorat─â. Pacien╚Ťii pot observa ├«n mod real pierderea ├«n centimetri dup─â fiec─âre sesiune, dar rezultatele devin ╚Öi mai evidente ├«n interval de aproximativ 2-3 luni dup─â ultimele proceduri de tratament. Consultantul ├«n nutri╚Ťie din echipa AVRA v─â ofer─â gratuit un plan nutri╚Ťional, precum ╚Öi monitorizarea dietei, pentru a v─â sprijini ├«n men╚Ťinerea rezultatelor pe termen lung.

Remodelare Corporal─â

TRATAMENTE

Aceastea trateaz─â cea mai comun─â problem─â at├ót ├«n cazul b─ârba╚Ťilor, c├ót ╚Öi al femeilor, aceea a gr─âsimii locale ÔÇ×├«nc─âp─â╚Ť├ónateÔÇť, ├«ntr-un mod rapid, eficient ╚Öi confortabil.
×