PCA SKIN

PCA SKIN este lider ├«n domeniul exfolierii chimice, cre├ónd de peste 25 de ani cele mai bune ╚Öi mai inovatoare tratamente profesionale din domeniu. Recunoscut─â ╚Öi promovat─â de c─âtre Asocia╚Ťia american─â pentru Chirurgie plastic─â facial─â, PCA SKIN ofer─â o tehnologie de ultim─â genera╚Ťie pentru exfolierea chimic─â, care stimuleaz─â rena╚Öterea celulelor cu ajutorul unei combina╚Ťii de diferi╚Ťi agen╚Ťi benefici, f─âr─â deteriorarea pielii. Aplicate ├«n mod profesional ╚Öi ├«n doze corecte, formulele peeling-urilor chimice sunt personalizate ├«n func╚Ťie de necesit─â╚Ťile fiec─ârui tip de ten. Metoda de exfoliere chimic─â PCA SKIN re├«ntinere╚Öte pielea, elimin├ónd chiar ╚Öi cele mai stringente probleme. Nu se mai folosesc esen╚Ťe care provoac─â o exfoliere de tip agresiv, ci un mix de compu╚Öi activi ╚Öi acizi, adaptat fiec─ârui tip de ten.

Decojirea pielii este o form─â de exfoliere. Atunci c├ónd pielea se decoje╚Öte ca efect al administr─ârii unui tratament, se elimin─â depozitele de celule moarte sau deteriorat─â, permi╚Ť├ónd ie╚Öirea la suprafa╚Ť─â a celulelor noi ╚Öi s─ân─âtoase. Aceast─â procedur─â este denumit─â re├«nnoire celulare. Accelerarea procesului de re├«nnoire celular─â cu ajutorul exfolierii chimice permite pielii s─â ├«ndep─ârteze celulele moarte ╚Öi s─â aduc─â la suprafa╚Ť─â celule noi, tinere, elimin├ónd semnele de ├«mb─âtr├ónire, arsuri cauzate de expunerea la soare, dar ╚Öi alte substan╚Ťe reziduale. Rezultatul este o piele str─âlucitoare. ├Än cele mai frecvente cazuri nu ve╚Ťi experimenta o exfoliere vizibil─â. Aceasta nu ├«nseamn─â c─â tratamentul nu este eficient. Fiecare persoan─â experimenteaz─â grade diferite de exfoliere, ├«n func╚Ťie de tipul de piele, rezisten╚Ť─â, tipul de peeling ╚Öi num─ârul de straturi aplicate. Anumite persoane prezint─â ÔÇ×decojirea ├«n f├ó╚ÖiiÔÇť, atunci c├ónd pielea se decoje╚Öte simultan ├«n p─âr╚Ťi mai mari. Alte persoane prezint─â ÔÇ×decojire de tip fulgiÔÇť, atunci c├ónd p─âr╚Ťi mai mici de piele se decojesc, similar pielii uscate din timpul iernii sau a celei moderate dup─â expunerea intens─â la soare. Alte persoane prezint─â exfoliere care nu este vizibil─â. Chiar dac─â pielea dumneavoastr─â nu se decoje╚Öte, pielea se exfoliaz─â. ├Än acest caz, procesul de exfoliere are loc la nivel celular, ╚Öi nu poate fi depistat de ochiul liber. ├Än mod obi╚Önuit, cu c├ót este mai profund─â tehnica de exfoliere, cu at├ót mai extins este gradul de decojire al pielii. Consulta╚Ťi speciali╚Ötii no╚Ötri autoriza╚Ťi PCA SKIN pentru a afla tipul optim de exfoliere pentru tenul dumneavoastr─â.

Formulele perfec╚Ťionate PCA SKIN ├«mbun─ât─â╚Ťesc afec╚Ťiuni ale pielii, precum: ├«mb─âtr├ónire vizibil─â, acnee, decolorare a pielii, hiperpigmentare ╚Öi alte afec╚Ťiuni ale pielii sensibile. Pentru fiecare tip de ten ╚Öi problem─â exist─â o formul─â special─â de tratament, care cre╚Öte rata de ├«nnoire celular─â, aduc├ónd la suprafa╚Ť─â un nou strat de celule, reduc├ónd ridurile, punctele negre ╚Öi elimin├ónd erup╚Ťiile acneice.

Solu╚Ťiile de peeling aplicate ├«n mod profesional elimin─â celulele moarte de la nivelul pielii, contribuind la cre╚Öterea num─ârului de celule s─ân─âtoase la suprafa╚Ť─â. Tratamentelor constante, lunare, pot uniformiza tenul, elimina acneea, ├«mbun─ât─â╚Ťi aspectul pielii ├«mb─âtr├ónite ╚Öi reda str─âlucirea unui ten ├«ntunecat. Num─ârul perfect de terapii variaz─â ├«n func╚Ťie de tipul problemei, recomand├óndu-se, ├«n general, 2-3 aplic─âri efectuate de esteticieni AVRA.

Tratamentele de exfoliere sunt simplu de introdus ├«ntr-un stil de via╚Ť─â aglomerat. Tratamentele de exfoliere chimic─â PCA SKIN nu necesit─â timp de recuperare ÔÇö ve╚Ťi pleca de la institut cu un ten radiant, fiind preg─âti╚Ťi s─â v─â relua╚Ťi activit─â╚Ťile obi╚Önuite. Exist─â c├ó╚Ťiva pa╚Öi care garanteaz─â maximizarea rezultatelor. Adoptarea regimului post-procedural recomandat de esteticienii AVRA va ├«mbun─ât─â╚Ťi rezultatele, reduc├ónd la minim decojirea ╚Öi ├«nro╚Öirea pielii. De asemenea, se recomand─â evitarea cauzelor care provoac─â transpira╚Ťia timp de 24 ore de la administrarea tratamentului. Speciali╚Ötii no╚Ötri v─â vor oferi indica╚Ťii mai detaliate dup─â efectuarea procedurii, av├ónd ├«n vedere necesit─â╚Ťile pielii dumneavoastr─â.

├Änc─â de la prima aplicare, pielea devine str─âlucitoare, luminoas─â, put├ónd respira liber, ar─ât├ónd mai proasp─ât─â ╚Öi mai curat─â. Num─ârul recomandat de sesiuni terapeutice variaz─â, ├«n func╚Ťie de necesit─â╚Ťile pielii dumneavoastr─â dar, ├«n general, 2-3 aplic─âri sunt suficiente pentru ob╚Ťinerea unor rezultate bune. Dup─â terapie v─â pute╚Ťi relua imediat activit─â╚Ťile zilnice, cu o piele f─âr─â urme sau puncte ro╚Öii, ci neted─â ╚Öi frumoas─â.

Peeling facial

TRATAMENTE

Aceastea trateaz─â cea mai comun─â problem─â at├ót ├«n cazul b─ârba╚Ťilor, c├ót ╚Öi al femeilor, aceea a gr─âsimii locale ÔÇ×├«nc─âp─â╚Ť├ónateÔÇť, ├«ntr-un mod rapid, eficient ╚Öi confortabil.

Online Shop

Produse unice pentru sanatatea pielii tale
×