PCA Skin Oxygenating Trio stimulează oxigenarea și circulația sângelui.

PCA Skin Oxygenating Trio stimulează metabolismul pielii

Tratamentul poate fi efectuat în perioada sarcinii și alăptării cu acordul medicului.

PCA Skin Oxygenating Trio stimulează oxigenarea și circulația sângelui.

PCA Skin Oxygenating Trio stimulează metabolismul pielii

Tratamentul poate fi efectuat în perioada sarcinii și alăptării cu acordul medicului.


În urma tratamentului pielea rămâne purifiată, radiantă și împrospătată.

Terapia antioxidantă Oxygenating Trio stimulează metabolismul pielii și previne apariția radicalilor liberi cauzați de un stil de viață necorespunzător și de un mediu înconjurător poluant, factori ce determină îmbătrânirea pielii. În urma tratamentului pielea rămâne purifiată, radiantă și împrospătată.

Acest tratament este potrivit pentru:

 • Ten predispus la apariția coșurilor sau acneic
 • Toate fototipurile de ten
 • Ten congestionat și încărcat
 • Puncte negre
 • Ten tern

Tratamentul poate fi efectuat în perioada sarcinii și alăptării cu acordul medicului.

Tratamentul nu este recomandat în cazul tenului reactiv, cu formă avansată de rosacee, alergiei la aspirină sau a vaselor capilare sensibile

Ce este terapia facială Oxygenating trio?

PCA Skin Oxygenating Trio stimulează oxigenarea și circulația sângelui, ajutând la regenerarea pieli și îndepărtarea celulelor moarte și tratarea cicatricilor post acneice prin infuzia cu oxigen în cele mai profunde straturi ale pielii, rezultatul fiind o piele mai sănătoasă și mai strălucitoare.

Acest tratament poate fi folosit și  între ședințele de tratament cu peeling chimic sau atunci când nu se dorește un tratament care duce la exfolierea pielii. Oxygenating Trio este, de asemenea, ideal a fi urmat cu două sau trei zile înainte de un eveniment special.   Terapia Oxygenating Trio stimulează oxigenarea straturilor pielii, producând o culoare roșie și o senzație de încălzire rapidă, rezultatul după tratament fiind un ten radiant și sănătos, efect care durează până la zece zile.

Cine poate beneficia de tratamentul Oxygenating Trio?

Favorizează vindecarea și întinerirea tenului cu probleme, cauzate de toxinele din organism, poluanți, alergeni, dietă necorespunzătoare și/sau expunerea la solare.

Folosirea Oxygenating Trio este, de asemenea, recomandat pentru tratarea tenului acneic, întinerirea tenului persoanelor fumătoare, sau pur și simplu pentru a reda luminozitatea și elasticitatea pielii.

Care sunt beneficiile unei terapii Oxygenating Facial?

Pielea beneficiază de o regenerare celulară cu rezultate de reîntinerire și refacere a tenului.

Stilul de viață nesănătos și mediul înconjurător poluant reprezintă un pericol pentru piele și accelerează procesul de îmbătrânire, ducând la un ten lipsit de elasticitate și strălucire. Noua formula Oxygenating Trio este cea mai bună apărare a pielii împotriva acestor factori externi.

O combinație de superoxide dismutase, acid fumaric, niacinamide, extract de candida saitoana hidrolizat și peroxid de hidrogen stabilizat asigură o terapie antioxidantă pentru a stimula oxigenarea și circulația, revitalizând pielea afectată prin aducerea oxigenului la suprafață.

AHA and BHA reduce inflamația și favorizează exfolierea moleculară, oferind în același timp o hidratare esențială. Rezultate vizibile și imediate pot fi obținute cu ajutorul acestui tratament revoluționar.

Ce reprezintă un tratament Oxygenating Facial?

Tratamentul Oxygenating Trio nu produce efecte secundare sau iritarea pielii. Cu toate acestea, o culoare roșie și o senzație de căldură la nivelul pielii pot apărea și sunt normale.

Procedurile de oxigenare lasă pielea radiantă, cu un aspect sănătos care va dura de la șapte până la zece zile.

 
Ingrediente
 • Pasul 1 Activator (formerly T-Res): Superoxide Dismutase, Fumaric Acid, Niacinamide
 • Pasul 2 Detoxifier (formerly Hemoglobe-1): Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Oil, Hydrolyzed Hemoglobin, Prunus Serotina (Wild Cherry) Bark Extract
 • Pasul 3 Oxygenator (formerly AO2): Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Hydrogen Peroxide, Salicylic Acid, Glycolic Acid, Lactic Acid, Retinyl Palmitate (Vitamin A), Eucalyptus Globulus Leaf Oil

Oxygenating Trio face parte din ofertele de tratamente faciale profesionale ale PCA SKIN de peste un deceniu. Procedura ocupă de mult timp o poziție fruntașă în topul alegerilor specialiștilor și pacienților PCA Skin.

Oxygenating Trio este o procedură de tratament în trei etape concepută pentru a ajuta la oxigenarea și regenerarea celulară, oferind o strălucire radiantă și o piele sănătoasă. Fiecare etapă a acestei proceduri este denumită special pentru a descrie rolul pe care îl are fiecare pas în obținerea unui ten sănătos și frumos:

 • Activator
 • Detoxifiant
 • Efect oxigenant
 
PRETURI TRATAMENTE PCA Skin Oxygenating Trio
PCA Hydrating / Revitalizing / Retexturize / 1 sedinta
320 RON
320 RON
PCA Hydrating / Revitalizing / Retexturize / 4 sedinte
960 RON
960 RON
Oxygenating Trio/ 1 sedinta
350 RON
350 RON
Oxygenating Trio/ 4 sedinte
1050 RON
1050 RON
Oxygenating Trio Plus/ 1 sedinta
390 RON
390 RON
Oxygenating Trio Plus/ 4 sedinte
1170 RON
1170 RON
Oxygenating Trio Plus med/ 1 sedinta
430 RON
430 RON
Oxygenating Trio Plus/ 4 sedinte
1290 RON
1290 RON
BioRePeel – 1 zonă (în cadrul tratamentelor PCA)/ 1 sedinta
600 RON
600 RON
BioRePeel – 1 zonă (în cadrul tratamentelor PCA)/ 4 sedinte
1950 RON
1950 RON

DISCLAIMER!

Rezultatele tratamentelor depind de starea de sanatate, sex, varsta, etc, si pot fi diferite de la persoana la persoana.

CONTACTEAZA-NE PENTRU PROGRAMARE
Suntem aici, alaturi de tine.

  PROGRAMARE
  Suntem aici, alaturi de tine.
  Avra Aesthetic Institute
  Pentru cei dragi
  alege un card cadou
  A alege un cadou special și valoros, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, indiferent de vârstă, este de multe ori o provocare.

  Fă o programare