Laserul Splendor X funcționează pe orice tip de piele, indiferent de ton, chiar și pe pielea bronzată.

Tratament cu Laser Splendor X pentru pete pigmentare și riduri

Datorită tehnologiei, laserul Splendor X oferă rezultate superioare în tratamentul petelor pigmentare și al ridurilor.

Laserul Splendor X funcționează pe orice tip de piele, indiferent de ton, chiar și pe pielea bronzată.

Tratament cu Laser Splendor X pentru pete pigmentare și riduri

Tratamentul pentru petele pigmentare și a ridurilor, numărul de ședințe precum și durata și frecvența lor sunt stabilite personalizat, în funcție de nevoile ale pielii tale.

Splendor X împotriva petelor pigmentare și a ridurilor fine.

Petele pigmentare și ridurile fine sunt două probleme ale pielii care îi dau un aspect îmbătrânit și lipsit de vitalitate. Un tratament pentru pete pigmentare cu laser este foarte eficient și diminuează aspectul acestora pe față, decolteu și mâini. La Avra Aesthetic Institute, folosim cu succes laserul Splendor X împotriva petelor pigmentare și a ridurilor fine.

Ce sunt petele pigmentare

Atât petele pigmentare cât și ridurile fine sunt asociate cu acțiunea nocivă a radiațiilor UV asupra pielii. 

 • Expunerea la soare crește riscul de apariție a acestor mici defecte dermatologice. 
 • În plus, petele maronii mici, mai închise decât nuanța pielii, mai pot să apară și ca urmare a unor inflamații sau răni, a utilizării unor antibiotice sau pe fondul schimbărilor hormonale.
 • Petele pigmentare sunt benigne și nu pun cu nimic în pericol sănătatea pielii dar, fiind inestetice, te pot deranja, mai ales dacă ai pete pigmentare pe față.  

Pentru a te proteja de apariția petelor pigmentare și a ridurilor fine este important: 

 • să folosești creme cu protecție UV ridicată (SPF 30-50), pălării, ochelari de soare cu lentilă de protecție UV și haine vaporoase, precum și să eviți expunerea la soare, la orele de vârf;
 • să utilizezi, la recomandarea specialistului, produse dermatologice care să aibă în compoziție substanțe precum: vitamina C, retinol, acid azelaic, foarte eficiente împotriva petelor pigmentare.

Cel mai eficient ar fi un tratament laser pentru riduri și pete pigmentare, care reprezintă o alegere foarte bună și rapidă, cu efect de rejuvenare a pielii de durată. 

Laser Splendor X pentru pete pigmentare și riduri

Laserul Lumenis Splendor X este un aparat hibrid, care poate să efectueze un tratament unic împotriva petelor pigmentare. Folosit și ca tratament laser pentru riduri, este de neegalat.

Acest aparat revoluționar se găsește, în România, numai la centrul Avra Aesthetic Institute. La nivel european, mai există doar 17 astfel de aparate. 

Datorită tehnologiei, laserul Splendor X oferă rezultate superioare în tratamentul petelor pigmentare și al ridurilor.

 • Splendor X are la bază cea mai avansată tehnologie disponibilă pe piață, combinând două frecvențe laser, Blend X Alexandrite 755nm și Nd: YAG 1064nm. 
 • Cu ajutorul aparatului pot să fi realizate tratamente estetice și medicale diverse, tratamentul pentru pete pigmentare fiind doar unul dintre ele. 
 • Laserul Splendor X este singurul care are încorporat un dispozitiv de evacuare și filtru HEPA pentru un mediu, fără fum. Ședințele tale de tratament împotriva hiperpigmentării și a ridurilor se vor desfășura într-un mediu mai sănătos, atât pentru tine cât și pentru tehnician. 
 • Aparatul dispune de un sistem unic de răcire, care combină două tehnologii: Cryo-Touch și Cryo-Air. 
 • Spotul are o formă pătrată, nu rotundă, așa cum au alte aparate laser. Prin acest tip ingenios de amprentă, precizia tratamentului laser este mult optimizată. Petele pigmentare vor fi eliminate în totalitate.

Avantaje tratament laser

După tratamentul cu Splendor X, pielea ta va deveni mai tânără, mai hidratată și luminoasă.

 • Laserul Splendor X funcționează pe orice tip de piele, indiferent de ton, chiar și pe pielea bronzată. 
 • Tehnologia aparatului îi permite să se adapteze la nevoile specifice ale pielii tale, inclusiv atunci când tratamentul împotriva petelor pigmentare și a ridurilor se realizează pe zone de piele mai sensibilă, precum cea din jurul ochilor. 
 • Tratamentul pentru petele pigmentare și a ridurilor, numărul de ședințe precum și durata și frecvența lor sunt stabilite personalizat, în funcție de nevoile ale pielii tale.
 

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoană la persoană.

                       Contraindicații

Nu este recomandată utilizarea laserului Splendor X pe pielea inflamată, și nici la persoanele care au o infecție activă, ori în caz de boli virale, bacteriene, fungice sau pe răni deschise. 

Prețul unui tratament pentru pete pigmentare și riduri, la Avra Institute, depinde de complexitatea acestuia, de numărul de ședințe și de zonele tratate. Lista de prețuri poate fi accesată aici

Vino și tu la Avra Aesthetic Institute, ca să scapi de petele inestetice și ridurile fine, cu Splendor X.

PRETURI TRATAMENTE cu Laser Splendor X pete pigmentare
Față integral
650 RON
650 RON
Decolteu
675 RON
675 RON
Mâini
250 RON
250 RON
Preț minim procedură laser facila
250 RON
250 RON
Pomeți
450 RON
450 RON
Brațe
750 RON
750 RON
Umeri
750 RON
750 RON
Evaluare laser și patch test
100 RON
100 RON

DISCLAIMER!

Rezultatele tratamentelor depind de starea de sanatate, sex, varsta, etc, si pot fi diferite de la persoana la persoana.

CONTACTEAZA-NE PENTRU PROGRAMARE
Suntem aici, alaturi de tine.

  PROGRAMARE
  Suntem aici, alaturi de tine.
  Avra Aesthetic Institute
  Pentru cei dragi
  alege un card cadou
  A alege un cadou special și valoros, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, indiferent de vârstă, este de multe ori o provocare.

  Fă o programare