Puterea laserului acționează doar asupra leziunilor, fără să afecteze țesuturile vecine.

Tratament leziuni vasculare cu laserul Splendor X

Puterea laserului acționează fără să afecteze pielea din jur.

Puterea laserului acționează doar asupra leziunilor, fără să afecteze țesuturile vecine.

Tratament leziuni vasculare cu laserul Splendor X

Puterea laserului acționează doar asupra onicomicozei, fără să afecteze pielea din jur.

După tratamentul cu Splendor X, pielea ta va arăta mai sănătos, leziunile vasculare rămânând o amintire.

Leziunile vasculare reprezintă afecțiuni ale pielii caracterizate de o dezvoltare anormală a vaselor de sânge. Fie că le ai din naștere, fie că ți-au apărut mai târziu, leziunile vasculare pot fi tratate cu ajutorul laserului. La Avra Aesthetic Institute, noul laser Lumenis Splendor X te ajută, printr-o tehnologie de top, să scapi de leziunile vasculare problematice.

Ce sunt leziunile vasculare

Pe lângă faptul că sunt inestetice, leziunile vasculare dau un aspect nesănătos al pielii. Ele pot să fie de mai multe feluri.

Leziunile vasculare congenitale

Hemagiomul și pata „vin-de-Porto” sunt leziuni vasculare congenitale.

 • Hemagiomul este o leziune care poate să apară chiar de la naștere, are o culoare roșiatică, și o formă plană. Poate să apară oriunde pe corp, dar este mai întâlnită la nivelul feței sau pe scalp.
 • Pata „vin-de-Porto” are un aspect plan, este roșie sau violet și, uneori, crește, fiind mai frecventă pe gât sau pe față.
Leziunile vasculare dobândite

Telangiectaziile și varicele sunt două dintre leziunile vasculare, cel mai des întâlnire, care se pretează la tratament laser. Acestea pot să apară la orice vârstă.

 • Telangiectaziile se prezintă sub forma unor vase de sânge fine, care pot să fie observate pe față, pe obraji, în zona nasului, având cauze diverse, printre care bolile de colagen. Există și situații în care aceastea se formează pe membrele inferioare, având la bază motive genetice.
 • Varicele sunt vene dilatate, foarte proeminente la nivelul pielii, semn al insuficienței venoase.
 • Tot în categoria leziunilor vasculare dobândite se numără și așa-numitele angioame „în cireașă”, formate din capilare dilatate, de culoare roșie sau violet.
 • Poikilodermia Civatte apare în zona gâtului, în general la persoanele mai înaintate în vârstă, cu un istoric de expunere la soare îndelungată.

Pentru toate aceste tipuri de leziuni vasculare, laserul este soluția ideală. În centrul de frumusețe Avra, avem cele mai bune tehnologii, precum laserul Lumenis Splendor X.

Laser Splendor X pentru leziuni vasculare

Laserul Lumenis Splendor X este un aparat hibrid, care poate să efectueze un tratament unic împotriva leziunilor vasculare, indiferent de natura acestora. 

Aparatul revoluționar se găsește, în România, numai în centrul Avra Aesthetic Institute. La nivel european, mai există doar 17 astfel de aparate. 

Datorită tehnologiei, laserul Splendor X oferă rezultate superioare în tratamentul leziunilor vasculare.

 • Splendor X are la bază cea mai avansată tehnologie disponibilă pe piață, combinând două frecvențe laser, Blend X Alexandrite 755nm și Nd: YAG 1064nm. 
 • Cu ajutorul laserului, pot să fie realizate proceduri estetice și medicale diverse, tratamentul pentru leziuni vasculare fiind doar unul dintre ele. 
 • Splendor X este singurul laser care are încorporat un dispozitiv de evacuare și filtru HEPA pentru un mediu fără fum. Ședințele la Avra, în care vei scăpa de leziunile vasculare, se vor desfășura într-un mediu mai sănătos, atât pentru tine cât și pentru tehnician. 
 • Aparatul dispune de un sistem unic de răcire, care combină două tehnologii: Cryo-Touch și Cryo-Air. 
 • Spotul are o formă pătrată, nu rotundă, așa cum au alte aparate laser. Prin acest tip ingenios de amprentă, tratamentul laser este mult optimizat. Petele vasculare vor fi eliminate cu precizie.
Avantaje tratament leziuni vasculare cu laser

După tratamentul cu Splendor X, pielea ta va arăta mai sănătos, leziunile vasculare rămânând o amintire. Vei putea, de exemplu, să porți din nou fustele și rochiile tale preferate, pentru că nu va mai trebui să îți ascunzi picioarele, din cauza venelor vizibile și inestetice. 

 • Laserul Splendor X funcționează pe orice tip de piele, indiferent de nuanță, chiar și pe pielea bronzată. 
 • Puterea laserului acționează doar asupra leziunilor, fără să afecteze țesuturile vecine.
 • Aparatul tratează de la cele mai simple leziuni vasculare, la cele mai complexe.
 • Tratamentul pentru leziuni vasculare, numărul de ședințe precum și durata și frecvența lor sunt stabilite personalizat, în funcție de nevoile tale specifice.
Contraindicații

Nu este recomandată utilizarea laserului Splendor X pe pielea inflamată, și nici la persoanele care au o infecție activă, ori în caz de boli virale, bacteriene, fungice sau pe răni deschise. 

Prețul unei tratament de leziuni vasculare, la Avra Institute, depinde de complexitatea procedurii, precum, de numărul de ședințe necesare și de mărimea zonei tratate. 

Lista de prețuri poate fi accesată aici

Te așteptăm la Avra Aesthetic Institute, ca să te ajutăm să rezolvi problema leziunilor vasculare cu cel mai bun laser. 

PRETURI TRATAMENTE Laser Splendor X leziuni vasculare
Față integral
650 RON
650 RON
Pomeți
450 RON
450 RON
Decolteu
675 RON
675 RON
Telangiectazii zonă mică
500 RON
500 RON
Telangiectazii zonă medie
1000 RON
1000 RON
Telangiectazii zonă mare
1500 RON
1500 RON
Preț minim procedură laser facial
250 RON
250 RON
Preț minim procedură laser membre
400 RON
400 RON
Preț < 100 impulsuri
20 RON/impuls
20 RON/impuls
Preț 101 – 200 impulsuri
15 RON/impuls
15 RON/impuls
Preț 201 - 300 impulsuri
10 RON/impuls
10 RON/impuls
Preț 301 – 500 impulsuri
7.5 RON/impuls
7.5 RON/impuls
Preț > 500 impulsuri
5 RON/impuls
5 RON/impuls
Evaluare laser și patch test
100 RON
100 RON

DISCLAIMER!

Rezultatele tratamentelor depind de starea de sanatate, sex, varsta, etc, si pot fi diferite de la persoana la persoana.

CONTACTEAZA-NE PENTRU PROGRAMARE
Suntem aici, alaturi de tine.

  PROGRAMARE
  Suntem aici, alaturi de tine.
  Avra Aesthetic Institute
  Pentru cei dragi
  alege un card cadou
  A alege un cadou special și valoros, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, indiferent de vârstă, este de multe ori o provocare.

  Fă o programare