CARE ESTE RITUALUL TĂU DE BEAUTY?
Încep prin a menționa probabil cel mai important pas – și anume curățarea tenului (dimineața și seara). Dupã care ajut pielea sa se hidrateze, sa isi pastreze un echilibru ce permite pastrarea barierei de protectie a pielii.
Îmi achiziționez produsele potrivite tipului meu de ten, tenul mixt, fie dupã ce le testez, fie dupã o recomandare avizatã. O datã pe sãptãmânã folosesc exfoliantul de la Zein Obagi. Vara folosesc o cremã hidratanta cu SPF 50, iarna SPF. Seara folosesc serumul PCA Skin cu Vitamina B3. Investesc în produse, consider ca este foarte important sã le folosim pe cele care și-au dovedit eficienta de-a lungul timpului, și sã avem încredere în companiile de renume. Și desigur, este necesar o datã la 3 luni sa mã rãsfãt cu un tratament facial la Avra Institute.

CE SFATURI DE SKINCARE AI ÎNVĂȚAT DE LA MAMA TA? 
Sã nu stau foarte mult cu fondul de ten pe fatã, adicã să demachiez imediat pentru a lasă pielea sã respire.

AI UN SKINCARE GURU?
Daaa!!! Gabriela Opris si Dr. Adelina Vasilescu, medic dermatolog Avra Institute.

CARE SUNT PRODUSELE TALE PREFERATE DE SKINCARE?
Cu siguranta in topul meu se aflã PCA Skin VitaminB3- Brightening Serum. Alte produse: Exfoliant polish, pe care l-am mentionat mai devreme, de la ZO SKIN HEALTH.

CE TRATAMENT AVRA IUBEȘTI CEL MAI MULT ȘI DE CE? 
Iubesc orice tratament facial făcut de Gabriela Opris și foarte des mã relaxez cu tratamentul Lymphastim care îmbunătățește circulația limfatică și detoxifica organismul. De cele mai multe ori apelez simultan la aceste douã proceduri (tratament facial in acelasi timp cu drenajul limfatic), astfel împușc doi iepuri dintr-o lovitură…ieșind de la Avra Institute relaxatã, regeneratã, cu un ten strălucitor.

ÎMPĂRTĂȘEȘTE-NE UN SKINCARE QUOTE TO LIVE BY/ ÎMPĂRTĂȘEȘTE-NE UN CITAT DESPRE FRUMUSEȚE DUPĂ CARE TE GHIDEZI
Folosind cuvintele Gabrielei Opris “ pielea are memorie” prin urmare trebuie tratată ca atare, aș vrea sã va spun “Great skin begins with exceptional skincare”.

Fă o programare