CARE ESTE RITUALUL TĂU DE BEAUTY?
Nu pot sa zic ca am un ritual de skincare exact insa sunt cateva produse pe care incerc sa le folosesc zilnic. Apa micelara pentru demachiere seara si reimprospatare a tenului dimineata. Serum cu vitamina C, o crema hidratanta pentru fata (de obicei oil free inainte de make up). Bineinteles, un sunscreen inainte sa ies din casa. De vreo 4 ani am inceput sa folosesc, mai ales seara uleiul de seminte de catina si macese (aplicat direct pe fata sau cateva picaturi combinate cu crema pentru fata/ochi) si am obsevat ca imi sunt foarte benefice pielii.

CE SFATURI DE SKINCARE AI ÎNVĂȚAT DE LA MAMA TA? 
Mama de cand am inceput sa ma machiez, ma sfatuieste sa nu folosesc make up cat pot de mult si bineinteles sa beau cat mai multa apa si sa “investesc” intr-o crema pentru fata si maini buna. Iar de fiecare data cand o vizitez, ma rasfata cu tot felul de masti “home made”, in special cu ou si cafea.

AI UN SKINCARE GURU?
Hmm.. nu cred ca am un skincare guru. Probabil ar trebui. Ceva recomandari? 🙂

CARE SUNT PRODUSELE TALE PREFERATE DE SKINCARE?
Vitamin C Serum, uleiul de seminte de catina si in general cremele si mastile pentru fata coreene.

CE TRATAMENT AVRA IUBEȘTI CEL MAI MULT ȘI DE CE?
Peeling-ul chimic e preferatul meu de la Avra. Anul trecut a fost pentru prima oara cand am incercat acest tratament la voi in clinica si am fost extrem de multumita. Mi am simtit tenul mult mai luminos si hidratat pentru o perioada destul de lunga de timp. Cu siguranta am sa introduc acest peeling in rutina mea de skincare, 1-2 ori pe an.

ÎMPĂRTĂȘEȘTE-NE UN SKINCARE QUOTE TO LIVE BY/ ÎMPĂRTĂȘEȘTE-NE UN CITAT DESPRE FRUMUSEȚE DUPĂ CARE TE GHIDEZI
Invest in your skin. Its going to represent you for a very long time. Investeste in pielea ta. Te va reprezenta pentru o lunga perioada de timp.

Fă o programare