CARE ESTE RITUALUL TĂU DE BEAUTY?
Ma spal doar cu apa rece pe fata dimineata, apoi aplic o crema hidratanta si uneori, cand am timp si chef, imi fac si un masaj cu un dispozitiv special, care ajuta produsl sa intre in piele. Tin foarte mult la exfolierea corporala saptamanala si iubesc uleiul de cocos pentru textura neteda si hidratare. Nu ma culc (aproape) niciodata fara sa ma demachiez si incerc sa folosesc produse de calitate, cat mai naturale.

CE SFATURI DE SKINCARE AI ÎNVĂȚAT DE LA MAMA TA?
Mama era si e foarte chill cu machiajul, nu a pus niciodata accent pe asta – deci cred ca un obicei, mai degraba, pe care l-am deprins de la ea a fost sa-mi apreciez pielea naturala, fara makeup, si sa o las sa respire cat de des posibil.

AI UN SKINCARE GURU?
Nu chiar, dar urmaresc mai multe vloggerite de lifestyle de afara, de la care ma mai inspir pentru produse.

CARE SUNT PRODUSELE TALE PREFERATE DE SKINCARE?
Uleiul de cocos 🙂 manusa exfolianta, orice crema de la PCA skin si SPF-ul, pe care am inceput sa il folosesc fara exceptie si indiferent de anotimp.

CE TRATAMENT AVRA IUBEȘTI CEL MAI MULT ȘI DE CE?
BTL Exilis Ultra, care imi face pielea sa arate mai bine ca niciodata si, fara urma de vrajeala, mi-a oferit rezultate de la prima sedinta. Imi place datorita efectului anti-celulitic si de fermitate maxima pe care il confera.

ÎMPĂRTĂȘEȘTE-NE UN SKINCARE QUOTE TO LIVE BY/ ÎMPĂRTĂȘEȘTE-NE UN CITAT DESPRE FRUMUSEȚE DUPĂ CARE TE GHIDEZI
Beauty’s in the eye of the beholder – so look at yourself with joy and grace.

Fă o programare