ELLE A ÎNCERCAT

BUN VENIT ÎN 2024! ANUL ÎN CARE PEELING-URILE NU MAI VIN LA PACHET CU EXFOLIEREA PIELII, ROȘEAȚĂ, IRITAȚII SAU O PERIOADĂ LUNGĂ DE RECUPERARE!
de Gabriela Calițoiu
PEELING-URILE IMAGE SKINCARE în mod paradoxal, pe cât de tare urăsc iarna, pe atât de mult îmi doresc să vină mai repede. Și asta doar pentru că, în sfârșit, pot să o iau razna cu tratamentele faciale. Lasere, peeling-uri, microneedling… e suficient să mă gândesc la ele și simt că am ajuns în rai. Recunosc, am tendința să exagerez, și dacă nu ar trebui să ascult sfaturile medicilor, cred că aș fi săptămânal în cabinetele lor.
Anul acesta am decis să încep sezonul îngrijirii intense a pielii cu o serie de pee- ling-uri noi, marca Image Skincare, ce au fost aduse recent în România la clinica Avra Aesthetic Institute. Cum nu le mai încer- casem, nu știam cum funcționează sau la ce rezultate să mă aștept, iar asta, în mod amuzant, nu făcea decât să îmi dubleze entuziasmul. Îmi pregătisem de acasă chiar și o listă cu întrebări pentru Geo Ibrean, esteticiana care urma să se ocupe de tenul meu, doar că până la finalul ședinței cred că am apucat să pun doar două dintre ele. Să îți explic de ce. Chiar dacă a fost vorba de un peeling chimic, în teorie un tratament facial destul de agresiv, întreaga experiență a fost mai degrabă similară unei terapii spa.
Am început ședința cu un shot de colagen și un pahar cu apă, m-am schimbat, iar apoi m-am așezat confortabil pe patul din cabinet. Între timp, Geo a pus un playlist relaxant și a început să pregătească soluțiile. Primul pas al tratamentului a constat în demachierea și curățarea tenului cu Image Ageless Total Facial Cleanser, urmat apoi de degresarea pielii cu o soluție specială, ce ajută ca ingre- dientele active din peeling-uri să pătrundă mai adânc în piele. Fiindcă nu era prima oară când veneam la Geo, știa deja care sunt pro- blemele tenului meu, dar și că am o rezistență mare la tratamentele faciale, așa că a decis să îmi facă o combinație de peeling-uri pentru a trata mai eficient și mai rapid imperfecțiunile. De fapt, ăsta e unul dintre beneficiile majore ale tratamentelor Image Skincare. Pot fi adaptate în nenumărate variante, fiind per- sonalizate pentru fiecare pacient în parte. Cum principalele mele probleme sunt petele pigmentare, porii dilatați și ridurile fine, a ales peeling-urile Signature Facelift și Lightening Lift, însă așa cum îți spuneam, brand-ul Image Skincare are un portofoliu larg de pro- duse și tratamente, specifice oricărei afecțiuni a pielii (acnee, riduri profunde, laxitate etc.).
 
După ce mi-a pregătit tenul, a aplicat soluția de peeling Signature Facelift, ce conține un amestec de enzime de dovleac, ananas, papaya, fructul pasiunii și mango, de peptide organice pe bază de aloe vera, dar și o concentrație ridicată (30%) de vitamina C. Rolul acestei substanțe este de a hidrata, regenera și reface pielea, dar și de a-i oferi mai multă luminozitate și o nuanță mai uniformă. În plus, cum sunt ingrediente naturale, nu e vorba de un peeling chimic tradițional, iar asta înseamnă că acest pas este potrivit pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru cel sensibil sau cu rozacee și că poate fi făcut chiar și vara sau în timpul sarcinii ori alăptării.
Apoi a urmat un întreg ritual, în care mi-au fost aplicate pe rând diverse măști sau peeling-uri chimice. Astfel că, pentru a exfolia pielea și a îndepărta celulele moarte, a folosit masca Image Ageless total resur- facing masque, ce conține o combinație de acizi alfa și beta-hidroxi. După care a aplicat peeling-ul Image Lightening Lift, care reușește să reducă toate formele de pig- mentare. Acest lucru se datorează formulei sale puternice, bogată în acid lactic, kojic și în alți agenți de iluminare. Iar pentru ca pielea mea să fie și mai strălucitoare și să capete o nuanță uniformă, următorul pas a constat în folosirea măștii Image Vital C Hydrating Enzyme Masque. După cum îi spune și numele, conține două forme de vitamina C și exfolianți din enzime de fructe, dar și acid hialuronic, ce ajută la o mai bună hidratare a pielii.
Până în acest punct al ședinței am reușit să fiu atentă la toate detaliile pe care Geo mi le oferea, însă trebuie să recunosc că după m-a pierdut complet. Și asta fiindcă a terminat cu partea de peeling-uri și a început un ritual de îngrijire complex, ce conținea serum, cremă pentru ochi, tratament pentru buze, loțiuni… Din nou, era foarte interesant tot ce îmi povestea, dar masajul facial pe care mi-l făcea în timp ce aplica toate aceste produse m-a relaxat așa de tare încât e posibil ca la un moment dat să fi ațipit.
Când a terminat întregul tratament (care cred că a ținut o oră și jumătate), mă așteptam să mă uit în oglindă și să văd că tenul e foarte roșu sau chiar ușor iritat. Surprinzător, nu arătam deloc ca după un peeling. Aveam fața puțin mai roz ca în mod normal, dar efectul ăsta a trecut în câteva ore. Un alt lucru care m-a uimit a fost că pielea mea nu s-a exfoliat absolut deloc. Practic, nu am avut nici unul dintre efectele adverse specifice peeling-urilor. Însă am avut rezultatele. În următoarele zile tenul meu a început să arate din ce în ce mai bine, fiind, în primul rând, mult mai luminos și mai strălucitor. Textura era vizibil îmbunătățită, porii mai puțin dila- tati, nuanța mai uniformă, iar ridurile din jurul ochilor – mai puțin evidente. Și toate astea fără nici măcar o zi de recuperare. De departe cel mai bun cadou pe care puteam să-l primesc de Crăciun!
 
PROGRAMARE
Pentru mai multe detalii sau consult cu specialistul, ne puteți contacta prin:

Fă o programare