CARE ESTE RITUALUL TĂU DE BEAUTY?
Am grijă să nu adorm niciodată machiată, chiar dacă e greu având în vedere programul meu nebun și haotic. Am grijă să mănânc sănătos, orice produs nociv pentru organism îmi scade calitatea pielii într-o singură noapte. De exemplu, dacă mănânc chipsuri, cu siguranță se va vedea pe tenul meu a doua zi. În rest, ce ține de rutina de îngrijire a pielii, cremă cu SPF ziua, cremă hidratantă noaptea. De două ori pe an încerc să-mi împrospătez tenul printr-un microneedling, peeling și un PRP, primăvara devreme și toamna târziu.

CE SFATURI DE SKINCARE AI ÎNVĂȚAT DE LA MAMA TA? 
Am învățat de la mama că trebuie să am grijă de mine, implicit de felul în care arăt, de pielea mea, de mâinile mele, dar nu pentru că a ținut ea să mă învețe. Ci pentru că ea a muncit mult și n-a fost niciodată atentă la detaliile acestea. Și a pierdut mult din cauza asta. Riști să te trezești, la un moment dat în viață, și să te întrebi de ce n-ai fost un pic mai egoist.

AI UN SKINCARE GURU? 
Nu 🙂

CARE SUNT PRODUSELE TALE PREFERATE DE SKINCARE? 
Folosesc multe produse din gama Bioderma, La Roche-Posay și cam atât. Mai am un toner de la Paula’s Choice.

CE TRATAMENT AVRA IUBEȘTI CEL MAI MULT ȘI DE CE?
Toate. În primul rând, nu pot să le compar, pentru că sunt pentru zone diferite, cel puțin eu am ales un tratament pentru fiecare zonă. Fac microneedling de două ori pe an, îmi place cum arată pielea mea după 3 ședințe, e ca nouă. Și știu că mă ține până când uit de ea și în toamnă vreau să mă întorc iar. Dar pielea mea este oglinda programului meu, de aceea nu e neapărat un exemplu. Nopțile nedormite și iresponsabilitatea față de corpul tău n-ar trebui să fie un model de urmat. 

Apoi ședințele de epilare, care sunt momentele mele de relaxare atunci când vin la AVRA Institute, și în cele din urmă, tratamentele corporale care îmi mențin calitatea pielii.

ÎMPĂRTĂȘEȘTE-NE UN SKINCARE QUOTE TO LIVE BY/ ÎMPĂRTĂȘEȘTE-NE UN CITAT DESPRE FRUMUSEȚE DUPĂ CARE TE GHIDEZI
„Simplicity is the keynote of all true elegance” – Coco Chanel.

Fă o programare