Transplantul de păr Direct FUE: Ce este și cum revoluționează restaurarea părului?

Rezultate naturale și disconfort redus în timpul tratamentului

Transplantul de păr prin Direct FUE

Ce este și cum revoluționează restaurarea părului

Rezultate naturale și disconfort redus în timpul tratamentului

Transplantul de păr prin Direct FUE

Ce este și cum revoluționează restaurarea părului

În cadrul Institutului Avra, ne mândrim cu utilizarea celor mai avansate tehnici în domeniul transplantului de păr. Una dintre aceste metode inovatoare este Transplantul Direct FUE. Dar ce este, de fapt, această tehnică și cum schimbă ea modul în care abordăm restaurarea părului?

Ce este Transplantul Direct FUE?

Obiectivul acestei tehnici este extragerea foliculilor de păr din zona donatoare situată pe părțile laterale și spatele capului, mai precis din regiunile occipitale și temporale. Acești foliculi sunt apoi transplantați strategic în zona afectată de pierderea părului, cum ar fi fruntea, mijlocul și zona coroanei (cunoscută sub numele de zonă recipientă). Direct FUE este o procedură minim invazivă care nu implică procesarea grefei sau crearea de orificii de recepție înainte de plasarea grefei. În schimb, folosește un dispozitiv de implantare specializat pentru a asigura un control precis asupra direcției, adâncimii și unghiului fiecărei grefe, rezultând într-un rezultat 100% natural. Această tehnică abordează eficient pierderea permanentă a părului cauzată de factori precum alopecia androgenetică.

Pașii procedurii:

  1. DESIGN – EXTRACȚIE

   – Design personalizat bazat pe protocoale medicale, proporții ale feței, nevoi și așteptări ale pacientului.

   – Foliculii de păr sunt selectați manual și extrași unul câte unul din zona donatoare, folosind un instrument special conceput pentru unica folosință.

  1. PREZERVARE

   – Foliculii de păr sunt păstrați la o temperatură specifică și într-o soluție specială, Hypothermosol®, care îmbunătățește creșterea lor după implantare. Nu divizăm și nici nu tăiem grefele. Cu o manipulare minimă, obținem rata maximă de creștere.

  1. IMPLANTARE

   – Foliculii de păr sunt implantați direct în zona afectată folosind Implanterul, de asemenea, cu un diametru de 1mm sau mai puțin, fără a fi nevoie să creăm orificii sau tăieturi. Cu ajutorul Implanterului, medicii pot controla adâncimea, direcția și unghiul de plasare.

În concluzie, Transplantul Direct FUE oferit de Institutul Avra reprezintă viitorul în restaurarea părului, oferind pacienților o soluție eficientă și naturală pentru combaterea pierderii părului.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre această procedură revoluționară și cum vă poate ajuta, vă invităm să proramați o întâlnire pentru un diagnostic online gratuit cu un expert de la Institutul Avra. Nu pierdeți ocazia de a beneficia de sfaturile și expertiza echipei noastre dedicate, care vă poate ghida spre soluția optimă pentru restaurarea părului. Contactați-ne astăzi și faceți primul pas către regăsirea încrederii în aspectul dvs.

PROGRAMARE

Suntem aici, alaturi de tine.

Post a Comment

Fă o programare