Rezultate naturale și disconfort redus în timpul tratamentului

Bio-Remodelare Profhilo

Stimulează celulele fibroblaste și activează keratinocitele, crescând producția de colagen și elastină

Rezultate naturale și disconfort redus în timpul tratamentului

Bio-Remodelare Profhilo

Stimulează celulele fibroblaste și activează keratinocitele, crescând producția de colagen și elastină

Proceduri injectabile cu rezultate rapide, vizibile pe termen lung

Tratamentul cu PROFHILO, care conține acid hialuronic pur, cu una dintre cele mai ridicate concetrații de pe piață, are ca efect bio-remodelarea colagenului și a elastinei, pe lângă hidratarea profundă a pielii. 

PROFHILO stimulează celulele fibroblaste și activează keratinocitele, crescând producția de colagen și elastină. Formula sa unică și tehnica de injectare în puncte cheie BAP sunt extrem de eficiente, garantând rezultate mai naturale și disconfort redus în timpul tratamentului, comparativ cu alte proceduri injectabile.

 • Un tratament unic pentru remodelare și tratarea laxității pielii
 • Rezultate rapide, vizibile pe termen lung
 • Rezultate remarcabile cu mai puține ședințe de tratament
 • Număr redus de puncte de injectare
 • Tratament sigur, eficient și foarte bine tolerat

PROFHILO® este recomandat:

 • în procesul fiziologic al îmbătrânirii țesuturilor, când fibrele elastice și colagenul sunt afectate
 • În procesul de reparare a țesutului dermic, în caz de acnee sau cicatrici
 • În caz de pierdere sau compromis al țesutului adipos, în procesul de îmbătrânire

Cu trecerea timpului, pielea îmbătrânește odată cu încetinirea a mecanismelor celulare fiziologice. Relaxarea (laxitatea) și subțierea pielii, împreună cu formarea ridurilor sunt cele mai evidente aspecte ale acestui proces, direct legate de o reducere abruptă a acidului hialuronic în matricea extracelulară a epiteliului.

Cum funcționează?

Ca produs stabilizat, Profhilo rezistă în piele în jur de 28 de zile, timp în care stimulează 4 tipuri diferite de colagen și elastină, prin eliberarea lentă a acidului hialuronic. Rezultatul este îmbunătățirea semnificativă a țesuturilor, Profhilo fiind nu este doar un ”skin booster” sau filler, ci un tratament cu un efect semnificativ, vizibil de lifting.

Câte ședințe sunt necesare?

Sunt recomandate 2 sesiuni, efectuate la un interval de o lună distanță. Efectele vor fi vizibile, în medie, timp de 6 luni după tratament. Astfel, pe parcursul unui an, se pot realiza două protocoale de tratament. Medicul estetician din echipa AVRA va injecta produsul în stratul subcutanat superficial, prin tehnicile patentate BAP (Bio Aesthetic Points) care minimizează riscurile procedurii, asigură un rezultat natural și maximizează fluiditatea produsului în țesut.

Avantaje Profhilo:

În Profhilo, L-HA (acidul hialuronic cu greutate moleculară mică) este eliberat lent din complexele hibride de HA și, prin urmare, nu declanșează reacții inflamatorii, făcându-l foarte biocompatibil. Acesta asigură hidratarea pielii, în special în epidermă – efectul Hydro.

H-HA (acidul hialuronic cu greutate moleculară mare) din Profhilo oferă o arhitectură stabilă a HA în dermă. Acest lucru dă un efect volumetric – efectul Lift.

Un alt avantaj al complexului unic Profilho este creșterea nivelurilor de expresie a colagenului de tip I și tip III în fibroblaste și a colagenului de tip IV și VII în keratinocite.Acest lucru are ca rezultat îmbunătățirea calității pielii și a hidratării acesteia, atât în derm, cât și în epidermă. Există, de asemenea, o producție crescută de HA endogen și elastină, oferind pielii un aspect mai tânăr.

De ce este Profhilo diferit?

Un tratament nou în medicina anti-îmbătrânire, Profhilo are o serie de caracteristici care îl fac diferit de orice alt tratament estetic disponibil la nivel global astăzi.

În procesul de fabricare nu există aditivi sintetici, precum BDDE.

Cea mai mare concentrație de acid hialuronic de pe piață

Mix-ul de 32 mg de acid hialuronic greutate moleculară mare (1100-1400 kDa) și 32 mg de acid hialuronic greutate moleculară mică (80-100 kDa), trece prin procesul de stabilizare termică brevetat, prin care este încălzit și răcit (fără a utiliza agenți chimici de reticulare).

În ciuda conținutului ridicat de HA, tratamentul Profhilo are un profil inflamator scăzut și are proprietăți pro-vindecare, susținute de studii clinice.

Faptul că Profhilo este un amestec stabilizat de acid hialuronic cu greutate moleculară mare și mică înseamnă că este nevoie de mai mult timp pentru a se descompune și, prin urmare, are mai mult timp să lucreze înainte ca organismul să-l metabolizeze în mod natural.

Datorită tehnologiei patentate NAHYCO, Profhilo nu este doar un filler dermic sau un tratament de biorevitalizare, ci creează o nouă categorie de tratamente injectabile: bioremodelarea.

Întrebări frecvente

Cum este PROFHILO diferit de filler-ele cu acid hialuronic?

Atât filler-ele dermice cât și Profhilo au în compoziție acid hialuronic. Filler-ele dermice sunt concepute pentru a adăuga volum instant zonei tratate.

Profhilo funcționează diferit, integrându-se în piele și declanșând procese naturale, anti-îmbătrânire și având efect de hidratare, tonifiere și redare a luminozității. În plus, Profhilo nu conține aditivi sintetici, cum ar fi BDDE, lucru care minimizează riscul de efecte secundare.

Ambele tratamente au beneficii diferite, dar la fel de impresionante.

Cum se desfășoara o sesiune de tratament?

Înaintea începerii tratamentui, beneficiați de o consultație cu medicul estetician din echipa AVRA. Veți discuta despre ceea ce sperați să obțineți din tratament, pentru a vă asigura că Profhilo este alegerea potrivită pentru dvs. Medicul vă va pune, de asemenea, întrebări despre istoricul medical pentru a verifica dacă tratamentul este adecvat și sigur pentru dvs.

Tratamentul în sine va fi foarte rapid, în medie 10 minute, în funcție de numărul de zone care trebuie tratate.

Medicul va face o serie de mici injecții pentru a administra tratamentul, în punctele BAP (Bio Aesthetic Points). La nivel facial de exemplu, Profhilo necesită doar cinci injecții în puncte strategice din zona feței. Poate exista o ușoară senzație de usturime pe măsură ce Profhilo este injectat, dar aceasta va dura doar câteva secunde.

Va fi nevoie de două tratamente la distanță de patru săptămâni pentru cele mai bune rezultate.

În cât timp se văd rezultatele? Este nevoie de o perioadă de recuperare?

Profhilo este un tratament care nu necesită perioadă de recuperare. Veți putea să vă desfășurați activitățile obișnuite imediat după tratament, iar medicul estetician vă va oferi instrucțiuni complete de îngrijire ulterioară.

În general se vede o îmbunătățire imediată la nivelul pielii, datorită efectului hidratant, dar poate dura câteva săptămâni până când veți începe să observați rezultatele finale ale tratamentului – deoarece Profhilo vă încurajează corpul să producă propriul colagen și elastină pentru un efect anti-îmbătrânire.

Pielea dvs. se va simți și va arăta mai fină, mai fermă, mai hidratată și veți observa efectul de lifting în decursul primei luni. Este timpul pentru al doilea tratament. pentru a stimula pe deplin producția de colagen și elastină și pentru a beneficia de rezultate optime.

PRETURI TRATAMENTE PROFIHLO
Bioremodelare PROFHILO (1 sedinta, 2ml)
€260.00
€260.00
Bioremodelare PROFHILO (2 sedinte, 4ml)
€480.00
€480.00
Bioremodelare corp PROFHILO Body Kit(2*3ml)
€690.00
€690.00

DISCLAIMER!

Rezultatele tratamentelor depind de starea de sanatate, sex, varsta, etc, si pot fi diferite de la persoana la persoana.

29
1
11
7
CONTACTEAZA-NE PENTRU PROGRAMARE
Suntem aici, alaturi de tine.

  PROGRAMARE
  Suntem aici, alaturi de tine.
  Avra Aesthetic Institute
  Pentru cei dragi
  alege un card cadou
  A alege un cadou special și valoros, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, indiferent de vârstă, este de multe ori o provocare.

  Fă o programare