Rezultate naturale și disconfort redus în timpul tratamentului

Lipoliza
injectabilă

Reduce depozitele localizate de grăsime, din zona abdomenului, a genunchilor, șoldurilor, celulita de pe zona coapselor și chiar a bărbiei duble.

Rezultate naturale și disconfort redus în timpul tratamentului

Lipoliza
injectabilă

Reduce depozitele localizate de grăsime, din zona abdomenului, a genunchilor, șoldurilor, celulita de pe zona coapselor și chiar a bărbiei duble.

Proceduri injectabile cu rezultate rapide, vizibile pe termen lung

Lipoliza injectabilă are efecte benefice în reducerea depozitelor localizate de grăsime, din zona abdomenului, a genunchilor, șoldurilor, celulita de pe zona coapselor și chiar a bărbiei duble. Elimină pungile de sub ochi și diminuează celulita și vergeturile, fiind o alternativă sigură și eficientă la procedurile chirurgicale. Cu ajutorul lipolizei injectabile pot fi eliminate și depozite adipoase ce nu răspund la dietă și sport.

Procedura constă în introducerea intradermic cu ace foarte fine, în zonele cu țesut adipos, a amestecului unic PB Serum ales de către medic în funcție de problema tratată. Tratamentul nu este dureros, are un preț accesibil și nu necesită perioadă de recuperare.

Avantajele lipolizei injectabile:

 • reduce țesutul adipos uniform pe zona de tratament;
 • procedură minim invazivă;
 • nu rămâne piele flască;
 • slăbire uniformă;
 • nu necesită timp de recuperare;
 • crește elasticitatea pielii;
 • acțiune cumulată anticelulitică și de slăbire pe aceeași zonă.
Rezultate lipoliză injectabilă

Studiile medicale au arătat că celulele adipoase dizolvate nu se mai refac, ceea ce înseamnă că depozitele de grăsime ce au fost tratate sunt eliminate permanent. Acest lucru se întâmplă dacă greutatea rămâne neschimbată. Dacă însă luăm în greutate, alte celulele adipoase se pot mări în volum și parțial țesutul adipos se reface. Deci pentru a beneficia pe termen cât mai lung de efectele lipolizei, se asociază cu un stil de viață echilibrat, hidratare corespunzătoare și mișcare.
Ce este PB Serum?

Celebrele laboratoare Proteos Biotech propun o linie revoluționară de produse estetice: gama PB Serum, care, de acum, este disponibilă la Avra Institute. Deoarece produsele Proteus Biotech utilizează biotehnologia, ca bază a cercetării și dezvoltării de soluții de tratament de ultimă generație, ingredientele alese au aplicații demonstrate în medicina estetică. Tehnologia care stă la baza PB Serum oferă o acțiune rapidă asupra zonei de tratament și se axează pe tratarea fibrozelor post-chirurgicale, a cicatricilor cauzate de arsuri și grefe, a leziunilor cutanate, precum și refacerii rețelei de colagen din piele, cu un efect vizibil de lifting.
Cum acționează produsul?

Toate beneficiile oferite de PB Serum se datorează acțiunii unui adevărat cocktail de enzime și acid hialuronic cu greutate moleculară mare, gândite special pentru fiecare dintre problemele pielii pentru care a fost creat produsul.
Enzimele din PB Serum sunt proteine care există deja în corpul uman și care au un rol fundamental în funcționarea proceselor metabolice:

 • Lipaza, care ajută în eliminarea țesutului adipos localizat;
 • Colagenaza, care ajută în tratarea fibrozei și estomparea cicatricilor, a celulitei și vergeturilor și Liaze;
 • Liaza: are capacitatea să reducă retenția de fluide determinate de edem.

Datorită calităților antiinflamatorii și capacității de regenerare și rejuvenare, produsul PB Serum stimulează refacerea colagenului în țesutul pe care este folosit tratamentul, iar rezultatele sunt imediate, textura pielii fiind și ea vizibil îmbunătățită.

De ce să alegi PB Serum?

La Avra Institute, gama PB Serum conține trei variante de tratament, în funcție de nevoile tale:

1. PB Serum Medical HIGH: acest produs este destinat tratării fibrozei persistente, a fibrozei post-chirurgicale, alături de cicatrici și celulită. După un tratament intensiv cu agenți enzimatici de nivel ridicat, aplicat cicatricilor cauzate de arsuri și grefe, elesticitatea și flexibilitatea pielii vor fi îmbunătățite, iar culoarea pielii se va uniformiza. În plus, aplicat pe o leziune și în jurul ei, produsul reface volumul și simetria, îmbunătățește gesticulația, microcirculația și textura pielii.

2. PB Serum Medical MEDIUM: Are efecte benefice în eliminarea acumulărilor de țesut adipos asociat fibrozei.
Prin infiltrația intralezională profundă a agenților enzimatici de nivel mediu, se va reduce progresiv țestul adipos din zonele afectate de fibroza post-chirurgicală. Prin aplicare superficială și în profunzime a produsului, se tratează simultan flaciditatea și problema grăsimii localizate, asociate cu fibroza, ca urmare a unei complicații chirurgicale.

3. PB Serum Medical LOW: stimulează regenerarea celulară, reduce retenția de fluide, în procesele de fibroză.
Agenții enzimatici de nivel scăzut se aplică la suprafață, pentru tratamentul flacidității asociate cu fibroza. În acest fel, fibroza este redusă, se reface rețeaua de colagen din piele, aceasta devenind mai fermă, mai întinsă.
Prin utilizarea produsului la nivelul pungilor perioculare, se realizează tratamentul fibrozei asociate cu edemul. Astfel, acumularea de fluide este redusă și zona ochilor este vizibil rejuvenată.

Recomandări post tratament lipoliză injectabilă

După fiecare sedință în următoarele 1-2 zile:

 • se evită sportul intens, sauna, piscina;
 • se recomandă a se purta îmbrăcăminte lejeră pentru a nu îngreuna circulația limfatică;
 • se consumă 2 litri de apă pe zi și alimentație cu consum redus de carbohidrați;
 • se aplică SPF50+ dacă tratamentul a fost efectuat pe zone expuse la soare.
Contraindicații:
 • leziuni active ale pielii pe zona de tratament;
 • boli autoimune;
 • tratament cu anticoagulante;
 • administrarea unui vaccin în ultimele 15 zile.

Dacă vrei să-ți îmbunătățești aspectul fizic cu ajutorul unui tratament minim invaziv precum lipoliza injectabilă, te așteptăm la Avra Aesthetic Institute, unde, preț de de câteva ședințe, te vei bucura de corpul pe care ți-l dorești.

PRETURI LIPOLIZĂ INJECTABILĂ
PB Serum
€350.00
€350.00

DISCLAIMER!

Rezultatele tratamentelor depind de starea de sanatate, sex, varsta, etc, si pot fi diferite de la persoana la persoana.

29
1
11
7
CONTACTEAZA-NE PENTRU PROGRAMARE
Suntem aici, alaturi de tine.

  PROGRAMARE
  Suntem aici, alaturi de tine.
  Avra Aesthetic Institute
  Pentru cei dragi
  alege un card cadou
  A alege un cadou special și valoros, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, indiferent de vârstă, este de multe ori o provocare.

  Fă o programare