Rezultate naturale și disconfort redus în timpul tratamentului

BTL EXILIS ULTRA remodelare corporală

Garantează asigurarea unui nivel optim de energie la nivelul țesutului vizat

Rezultate naturale și disconfort redus în timpul tratamentului

BTL EXILIS ULTRA remodelare corporală

Garantează asigurarea unui nivel optim de energie la nivelul țesutului vizat.

Oferă o soluție completă pentru remodelarea întregului corp.

Până de curând, ar fi părut că sună „prea bine pentru a fi adevărat“: redare a fermității, lifting și remodelare a corpului, simultan cu topirea centimetrilor de care nu reușiți să scăpați, printr-o procedură rapidă, sigură și fără durere, într-un sigur tratament!!

 • Lifting și remodelare a corpului.
 • Topește grăsimea.
 • Tratează majoritatea zonelor.
 • Rezultate pe termen lung.
 • Procedură non-invazivă, fără durere.
 • Fără perioadă de recuperare.

Completând tratamentul BTL VANQUISH ME™, care asigură rezultate rapide și vizibile în zona abdominală, BTL EXILIS ULTRA™, oferă o soluție completă pentru remodelarea întregului corp.

Ulterior sesiunii de evaluare, echipa noastră vă va recomanda protocolul optim pentru nevoile corpului dumneavoastră, combinând diferite terapii pentru a obține rezultate rapide și eficiente. În funcție de zona pe care doriți să o tratați și de problemele asociate acesteia, terapia cu BTL EXILIS ULTRA™ poate fi combinată cu BTL VANQUISH ME™, BTL X-Wave și BTL Lymphastim – precum în pachetul de tratamente Core Excellence pentru zona abdominală, ca tratament individual sau urmat de alte proceduri care vor garanta rezultate optime pentru corpul dumneavoastră.

Pe durata sesiunilor BTL EXILIS ULTRA™ celulele adipoase sunt distruse, generând o pierdere în centimetri, în timp ce stimularea producției de colagen are ca efect recăpătarea fermității pielii. Rezultatele se mențin pe termen lung, având în vedere că celulele adipoase distruse pe durata procedurii nu se regenerează, zona tratată păstrându-și forma.

Cum funcționează?

Tratamentul este unul rapid și fără durere, ca efect al sistemului de răcire activ și adaptabil, dar și distribuirii uniforme de energie. Tehnologia unică „EFC™“ (control flux energie) garantează asigurarea unui nivel optim de energie la nivelul țesutului vizat, pe toată durata aplicării ei; nivelul de energie este monitorizat și adaptat în timp real.

Numărul recomandat de sesiuni BTL EXILIS ULTRA™ este de 6-10, programate la interval de 7–10 zile distanță. Nu este necesară o perioadă de recuperare după tratementul cu BTL EXILIS ULTRA™, ședințele terapeutice putând fi ușor introduse în programul dumneavoastră aglomerat. Consultantul de nutriție din echipa AVRA vă va oferi un plan de alimentație personalizat, servicii de monitorizare și suport pentru adoptarea unui stil de viață sănătos, care vă a ajuta să ajungeți la cea mai bună formă și să o mențineți pe termen lung.

PRETURI TRATAMENTE BTL EXILIS ULTRA™ Remodelare Corporala
Exilis Protocol 1h/ 1 sedinta
700 RON
700 RON
Exilis Protocol 1h/ 6 sedinte
3360 RON
3360 RON
Exilis Protocol 1h/ 8 sedinte
3920 RON
3920 RON
Exilis Protocol Mini 30′/ 1 sedinta
400 RON
400 RON
Exilis Protocol Mini 30′/ 6 sedinte
1920 RON
1920 RON
Exilis Protocol Mini 30′/ 8 sedinte
2240 RON
2240 RON

DISCLAIMER!

Rezultatele tratamentelor depind de starea de sanatate, sex, varsta, etc, si pot fi diferite de la persoana la persoana.

29
1
11
7
CONTACTEAZA-NE PENTRU PROGRAMARE
Suntem aici, alaturi de tine.

  PROGRAMARE
  Suntem aici, alaturi de tine.
  Avra Aesthetic Institute
  Pentru cei dragi
  alege un card cadou
  A alege un cadou special și valoros, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, indiferent de vârstă, este de multe ori o provocare.

  Fă o programare