Rezultate naturale și disconfort redus în timpul tratamentului

Remodelare Vanquish Me

Tratamentul de remodelare corporală BTL VANQUISH ME™ este unul non-invaziv.

Rezultate naturale și disconfort redus în timpul tratamentului

Remodelare Vanquish Me

Tratamentul de remodelare corporală BTL VANQUISH ME™ este unul non-invaziv.

Non-invaziv, fără contact și nu necesită perioadă de recuperare!

Cu siguranță ați observat, în timp, că anumite zone ale corpului dumneavoastră rezistă chiar și la cele mai stricte regimuri alimentare și celor mai intense exerciții fizice. Pentru a rezolva problema grăsimii în exces din zona abdominală, tratamentul de remodelare corporală  BTL VANQUISH ME™ vă oferă o soluție rapidă și eficientă:

 • Cea mai mare zonă corporală tratată;
 • Rezultate pe termen lung;
 • Tratament de remodelare corporală fără contact direct;
 • Confortabil și fără durere;
 • Topește grăsimea.

Acoperind cea mai mare suprafață de tratament, comparativ cu alte aparate, BTL VANQUISH ME™ garantează rezultate rapide, dar și un grad superior de confort și siguranță. Toate acestea, alături de faptul că nu exista absolut nicio limitare legată de indicele de masă corporală în indicațiile terapeutice, fac ca tratamentul să fie compatibil oricărui tip de corp.

Aplicând tehnologia patentată Selective RF™, BTL VANQUISH ME™ este singura procedură prin care se poate reduce circumferința întregii zone abdominale, în aceeași sesiune. Tratamentul BTL VANQUISH ME™ pentru remodelare corporală distruge celulele adipoase prin încălzirea selectivă a țesutului adipos, proces care generează reducerea și eliminarea celulelor. Tratamentele de drenaj limfatic efectuate la AVRA cu ajutorul tehnologiei BTL Lymphastim ajută la eliminarea celulelor reziduale, pentru obținerea unor rezultate mai rapide și mai bune.

Cum funcționează?

Tratamentul de remodelare corporală BTL VANQUISH ME™ este unul non-invaziv, fără contact și nu necesită perioadă de recuperare. Având în vedere că protocoalele de tratament durează maximum o oră, le puteți introduce cu ușurință în programul dumneavoastră, în pauza de prânz. Vă puteți relua apoi activitățile zilnice imediat după programarea la AVRA Aesthetic Institute.

Protocolul indicat este recomandat de către terapeuții noștri, ulterior unei evaluări complete, și ia în calcul măsurătorile și parametrii corpului dumneavoastră, precum și informații referitoare la regimul alimentar și la stilul de viață. Majoritatea persoanelor observă schimbări la 2 – 3 săptămâni după primul tratament, atunci când organismul elimină, natural, celulele adipoase distruse. Pentru a vă susține în realizarea obiectivelor legate de corpul dumneavoastră mai rapid și pentru a menține rezultatele pe termen lung, protocoalele de remodelare corporală AVRA includ o consultație de nutriție gratuită, un plan de alimentație personalizat și servicii de monitorizare a regimului alimentar, oferite de un nutriționist autorizat.

PRETURI TRATAMENTE PROFIHLO
Bioremodelare PROFHILO (1 sedinta, 2ml)
€260.00
€260.00
Volutpat turpis ultricies lobortis elementum malesuada volutpat libero, ultricies lobortis mi elementum.
Bioremodelare PROFHILO (2 sedinte, 4ml)
€480.00
€480.00
Vel mauris, sem enim sodales tristique felis, vitae nibh. Risus purus est risus quis eleifend vestibulum. Mi laoreet donec.
Bioremodelare corp PROFHILO Body Kit(2*3ml)
€690.00
€690.00
Euismod habitant vulputate in congue facilisis nunc gravida egestas felis. Aliquam varius enim malesuada dolor eu.
CONTACTEAZA-NE PENTRU PROGRAMARE
Suntem aici, alaturi de tine.

  PROGRAMARE
  Suntem aici, alaturi de tine.
  Avra Aesthetic Institute
  Pentru cei dragi
  alege un card cadou
  A alege un cadou special și valoros, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, indiferent de vârstă, este de multe ori o provocare.

  Fă o programare